hananah wrote:T odgovorila sam ti zar je tako tesko procitati,
Sve sam lijepo procitao, ali odgovora nigdje ne nadjoh, a i sama vrlo dobro znas da samo vrdas sa ovim sto pises
hananah wrote: a opet je treca stvar sto ti nemas osnovu da bi ti ti odgovori doprli do usiju.
Osim sto si dosljedna u skupljanju svoje karme za slijedeci zivot (nakon reinkarnacije), bilo bi lijepo da svoju energiju iskoristis i da zaista odgovoris, a ne da svrljas svasta nesto, samo ne ono sto te pitam
hananah wrote: I da, odlika mi je strpljivost, ali nemoj stavljati znak jednakosti izmedju necije strpljivosti i svoga jahanja po glavi istog toga ko je strpljiv.
Ne jasem te, niti mi pada na pamet. To sam ti vec jednom rek'o
... ali mi je bez veze da se glumim da si mi odgovorila. vec sam ti nekoliko puta rekao, ne insistiram po svaku cijenu da mi odgovoris, ali kad svoje ne znanje da das odgovor poturas pod nesto drugo, onda zaista osjecam za shodno da odgovorim na takav komentar pristojno, i da uz duzno postovanje za trud koji si ulozila da otipkas sve ono sto te nisam pitao, na kraju napomenem i da nisi otipkala nista u vezi onog sto sam te pitao
hananah wrote: Do tebe je sto ne razumijes i sto mi se cini neces da razumijes
Pa, vec sam ti napisao da razumijem. razumijem i to zasto pises sve ovo sto pises, samo ne ono sto te pitam
hananah wrote: takodjer mi se cini da se igras sa mojom strpljivoscu, da ispitujes dokle ja mogu ici,
Ja se ne igram sa tvojom strpljivoscu. Postavio sam ti nekoliko konkretnih pitanja. To sto ti pises desete stvari, je nesto sasvim drugo.
hananah wrote: ja mogu ici, a ja mogu ici daleko pod uvjetom da mogu nesto da naucim kroz tebe i tvoje provokacije a do sad ne naucih nista, samo ponavljas nesto kao prazan mlin,
Pa to ja tebi rekoh
hananah wrote: pominjes pitanja na koja si dobio odgovore na nacin na koji ja to najbolje znam i umijem.
Ako je to najbolje sto znas, onda O.K.
hananah wrote: Znas, ipak je gubljenje moga vremena naduravanje s tobom, ne, nemoj to prepisati tome da ja nisam strpljiva, nego jednostavno gubim vrijeme s tobom.
... a ovo sam htio davno da ti kazem, ali nisam htio da te uvrijedim
hananah wrote: I za kraj cu ti napisati nesto sto maloprije procitah u jednoj lijepoj knjizi a mogla sam vidis jos bar dva lista procitati neceg korisnog dok sam tebi pisala ovaj post i ponavljala ti po ko zna koji put iste stvari.
Dakle: "ljudi su razliciti, i nije lako srusiti im sistem rezonovanja. Pogotovo kada postoji kompleksan sistem koji radi na drzanju covjeka u mraku - obrazovanje, mediji, povjest, unistavanje i/ili modificiranje drevnih knjiga i religija ".
ne bih bas rekao da ti ja oduzimam vrijeme na forumu, umjesto da radis neke korisnije stvari. Prije bih rekao da ti sama svojevoljno ides na forum, da se "sklonis" od nekih drugih stvari

...a teme na koje ces odgovarati, su takodjer tvoj izbor...bilo to ovo sto pises menii, ili nesto sto pises nekom drugom....ti ces svojih planiranih pola sata (ili manje, ili vise) svakako potrositi na forumu
hananah wrote: Dakle T ne znam sto vise da ti kazem.
Eto, priznam poraz ti si pobjednik, mislim da tebi ova opcija najvise odgovara i uzivaj u njoj
T-a uopste ne zanima ko je "pobjednik" a ko nije, jer ovo sto pisemo nas dvoje, uopste ne shvatam kao takmicenje. Sve sto sma ocekivao, bilo je da cujem odgovore koji su me zaista zanimali...ali eto, ti to pretvori u nesto drugo...od odgovora na pitanja koja nisma ni postavljao...do nekakvog "takmicenja"
hananah wrote: jer zivot je suvise kratak da bi svoju strpljivost poklanjala svakome ko mi se na kosti navali, a poklonih ti je i previse,
Hvala na strpljivosti, koju si mi tako velikodusno poklonila...ali ako te opet koji put nesto pitam, mozes slobodno da odgovoris ili ne odgovoris...ali ni u kom slucaju nemoj to shvatati kao da sma ti "sjeo na kosti", jer nekoliko puta sma ti to vec rekao...ne pada mi na pamet nista slicno
hananah wrote: I tako cu ja tebi pokloniti par minuta svoje meditacije,
Hvala
hananah wrote: e sad o tajnama meditacije ces ipak morati malo stiva pronaci ili ako nista proguglati

Pogledaj pod "Universal Compassion" jer cu te "obraditi bas u toj meditaciji

... jos jednom, hvala