Ja sam samo gledao na televiziji reportazu o Sloveniji i onda su Njemci rekli da je Hitler bio u Sloveniji i rekao je: "Machen Sie mir dieses Land deutsch" . I onda su poceli da je prave Njemackom, tako sto su odredili germanske Slovence i Slovenske Slovence. Njemcima je i dan danas jeko cudno da im je to uspjelo. Isto licno znam da je Hiter bio u Mariboru i da je stavio jednu masinu u tadasnjem TAMu u pogon i da se Slovenci time jos prije deset godina hvalil.buhtelj wrote:Zreli to sto kaze o nacistima... a sto su bili ustase i cetnici...prema svom narodu....![]()
![]()
Crna Gora je samo bolja zbog Crnogorki![]()
.....inace je Hrvatsku i Crnu Gorku je besmisleno porediti kao destinaciju za ferije.
A, otkud ti znas das se ne mogu poredit Crna Gora i Hrvatska?
Ja sam bio u Makarskoj, Zaostogu, Hvaru, Duborvniku, a bio sam u Crnoj Gori u Herceg-Novom. Misil da je od svih mjesta najbolji Hvar, ali isto tako mislim da je HErceg-Novi bolje mjesto od Makarske. Jedino so je u Makarskoj bolje je voda, zato sto je HN zalivu, a tamo je otvoreno more, ali zabava u Herceg-Novom i u Makarskoj je neuporediva, u HN imas jako dobrih mjesta za izaci, i raja su jednostavna, a u Hrvatskoj -osim na Hvaru- ima dosta bezveznjaka.
usput: tamo nema toliko puno Bosanaca iz RS, makar po regeistracijama ne. TAko je bilo i prije rata.