da hej...svi van takvi odredjeno nesto ali kad je do konkretnog...svi junaci mukom ponikose...accidentaly...sad sam vidjela tog dobrovoljca (hm...i odjednom skontala da imam bad hair day)...hahhaaanais_nin wrote:Bumbar wrote:
Eh...![]()
ne cudim se ni ja...ali nesto sve kontam da sam naletila na dobrog jer vidi ovih forumasa
![]()
dobro kontas
u teoriji svima malo, svi bi svuda i uvijek (i skoro pa sa svakim
) al' u praksi vazda im nesto fali
Seks u vodi....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bumbar
-
Stari
Uzgrd budi receno...ni Una u gornjem toku (uzvodno od Bos Novog) nije bas preporucljiva iz istog razloga....
No pokraj ...mislim na obali ...u nekom vrbaku. ....
-
Stari
Apropo teme .... htjedoh reci: Kad je covjek mladji; svasta mu nesto pada na pamet...i u nedostatku prikladnijih mjesta....recimo kreveta .... pokusava to obaviti i pokraj mijesalice za malter ako treba....samo ako je partnerica... za. Problem je u tome sto su partnerice u principu nerijetko protiv.
Last edited by Stari on 22/08/2005 13:08, edited 1 time in total.
-
vodolija_33
ali se ipak svega sjetiš sa veeeelikim osmijehom na licuZadig wrote:imam i ja nesto malo....polomljenih rebara, prehladjenih bubrega i tako daljeStari wrote:![]()
Eh Zadizhe...a ti se lafo ...nemas cega sjecati.
-
vodolija_33
Hajde bona Gazz, ne tuguj, bit će još laguuunaGazz wrote:eeeeehh..... da je kakva laguna.... pih *ebo te sto ne iskoristih kad sam imala priliku
-
vodolija_33
jes vala bašgoofy wrote:ma samo predigra dolaziu obzir ...ostali ozbiljniji radovi samo na obali
-
vodolija_33
okoHarrys wrote:Anais,znas li sta znaci rijec -tuskarac
-
Gazz
vodolija_33 wrote:Hajde bona Gazz, ne tuguj, bit će još laguuunaGazz wrote:eeeeehh..... da je kakva laguna.... pih *ebo te sto ne iskoristih kad sam imala prilikuako Bog da inšallah
:D
ovo ostalo, tushevi, bazeni, folovi-golovi bezze
- anais_nin
poznato je jasta je nego poznato...ja se u neretvi ne kupam od 2000, mada me voda svako malo zove...al prljavo brateStari wrote:Neretva
...ma ako cemo pravo ...nisam se nikad kupao u toj hercegovackoj ljepotici...pa u biti nisam na nju ni mislio kad sam mislio na rijeke . Cuo sam vise puta price o tome kako je hladna ...tako da sam uzeo zdravo za gotovo da to nikom ne pada na pamet. Jer ni muskici i njihov "pribor" nisu neosjetljivi po pitanji temperature okolisa u kojem se taj pribor nalazi....no to ti je pretpostavljam poznato.
- anais_nin
e moj Stari nije to vise pitanje nedostatka prikladnih mjesta tipa kreveta, nego daj da se iskoristi dok jos ima mladosti, fleksibilnosti misica i kostiju, kasnije kad kosti pocnu skripati treba se pasat vratolomijaStari wrote: Kad je covjek mladji; svasta mu nesto pada na pamet...i u nedostatku prikladnijih mjesta....recimo kreveta .... pokusava to obaviti i pokraj mijesalice za malter ako treba....samo ako je partnerica... za. Problem je u tome sto su partnerice u principu nerijetko protiv.
a s pravim partnerom moze i na grani sto se mene tice
-
Gazz
prvo goofy cini mi se da ti spomenu da je Stari novi ovdje, a ako je Stari novi onda sam i jagoofy wrote:cuj ovog bezze .. nevalja ti to decko, neznam tko ti je rekao da ej to bezze, slagali su te
da se mi vratimo na temu
to bezze je bilo u kontekstu "isfurano"