MOJA STRANA KREVETA....
Moderator: anex
-
MANYA
ja ionak' spavam k'ooo topina....tak da i ne znam je li mi neko blizu , naslonio se uz moju guzu, jel hrce ili glasno dise...ne znam cak ni kak se ja ponasam...da l' se u snu tucem i tak to...moracu da pitam...do sad nije bilo zalbi...haman da sam dobra u krevetu 
- Bumbar
Meni obrnuto...on sa lijeve u krevetu a sa desne kad u setnjiFortunaBela wrote:Pade mi sad na pamet kad Gašo reče, lijeva desna strana..
Partner u krevetu mi uvijek mora biti sa desne strane, a kada smo vani u šetnji onda mora biti sa lijeve strane....
-
FortunaBela
Koje dvije Bole....pitt wrote:najvise volim kad sam izmedju njih dvije:D:D
-
Panta Rei
#30 Re: MOJA STRANA KREVETA....
Ako već neko spava pored mene, onda volim da se što bliže stisnemo.anais_nin wrote:pocesmo o spavanju neki dan, pa da prosirim temu...koliko ste teritorijalni kada dijelite krevet s nekim? da i li uopste volite dijeliti krevet? Je li svak na svoju stranu ili volite da se partneru uvucete u dusu (ili obratno)?
Kako je to dobro... mmmmmm
-
digger
Ti si bas nekakav kurat partner. Ko ce moci s tobom.Zadig wrote:volim svoj prostor, mrzim kad me neko pipka dok spavam.
ako vec mora da me pipka, onda cekam da zaspi pa da se izvucem iz njenog zagrljaja, jer nemogu da disem u suprotnom....
Mrzim onu pozu kada mi se koka ususka onako guzicom, to mi ide na k. pa joj onda sve dlake od kose udju u nos moj, ma uzas zivi neda se spavat od toga.
Takodje mrzim ako druga osoba glasno dise, ne mogu onda isto da zaspim...
ma dugacka je lista
-
hananah
Joj i ja sam se mrzila ujutro ljubiti prije pranja zuba. Dok nije naisao ON, i to sam najvise voljela, ljubiti se ujutro dok jos nismo ni progledali, kad nekog volis onda ti je taj jutarnji poljubac najukusniji 
Hebi ga Seki, fakat sam te voljela
-
ambulanta
ja volim spavati do podne!hananah wrote:Joj i ja sam se mrzila ujutro ljubiti prije pranja zuba. Dok nije naisao ON, i to sam najvise voljela, ljubiti se ujutro dok jos nismo ni progledali, kad nekog volis onda ti je taj jutarnji poljubac najukusniji
-
gavrilo
branka...hananah wrote:Joj i ja sam se mrzila ujutro ljubiti prije pranja zuba. Dok nije naisao ON, i to sam najvise voljela, ljubiti se ujutro dok jos nismo ni progledali, kad nekog volis onda ti je taj jutarnji poljubac najukusniji
- bug
navrati cescezena wrote:...tako rijetko navratim...u posljednje vrijeme...ali lijepo je kad ti se neko obradujebug wrote:OoOOo zeno jos nam ljepsekad ti dodjes
![]()
...nego bug...ne vidjeh...ovaj...sta je s tvojom stranom kreveta?...cisto da budem u toku
ja volim
- anais_nin
auuuu sta je tersova na ovom forumu (Zadig, cccccccccccccc), a ja mislila da sam ja gadna
sorry meni je ideja odvojenih kreveta kad si s nekim u vezi neprihvatljiv...bitan dio veze je kompromis, pa cak i po pitanju dijeljenja kreveta...
i ja sam u vecini slucajeva pravo teritorijalna, volim svoj prostor kad spavam, ali u budnom stanju, znaci prije i poslije spavanja fizicki kontakt mi ne smeta
mada kao sto je neko vec pomenuo mislim da kolicina fizickog kontakta koja mi je prihvatljiva tokom spavanja ima veze sa jacinom emocija koje imam prema toj osobi...a sto se strane kreveta tice tu sam stvarno fleksibilna, nek on bira samo nek je onda taj raspored konstantan 
sorry meni je ideja odvojenih kreveta kad si s nekim u vezi neprihvatljiv...bitan dio veze je kompromis, pa cak i po pitanju dijeljenja kreveta...
i ja sam u vecini slucajeva pravo teritorijalna, volim svoj prostor kad spavam, ali u budnom stanju, znaci prije i poslije spavanja fizicki kontakt mi ne smeta
-
xygirl
teritorijalna jesam ( krenem spavati na jednoj strani kreveta a u jutro se nadjem na suprotnoj
itd..) ali volim dijeliti krevet sa osobom koju volim a volim i uvlacenja
mazenja i sve moguce fizicke kontakte
sto se tice strane kreveta, uvijek biram onu koja je bliza wc-u