Sorry nije baš pregledno jer je slika mala.

sudnjidan wrote:Moze li neko izvuci naslovnicu sa morskom psinom koja je otjerala turiste iz Hrvatske?
Misliš na Italijane čiji se avion srušio kod ostrva Unije.Thanatos wrote:sudnjidan wrote:Moze li neko izvuci naslovnicu sa morskom psinom koja je otjerala turiste iz Hrvatske?![]()
Ma nije otjerala.
Takve stvari mogu samo privući turiste, eno već ih je poginulo na opasnom ronjenju po izvorima i pećinama nekoliko a 3 privatna aviona su se srušila (2 Mađarska u NP Plitvice & jedan ne znam čiji u more kod Lošinja gdje je stradala čitava obitelj; ukupno 10-tak mrtvih, to je ono što sam ja čuo.). Mislim da bi ih jedino rat mogao "oćerati" - iš,iš!![]()
![]()
Nismo se razumjeli. Mislio sam na naslovnicu Ferala od prije 10-ak godina (ili nesto manje) dok su jadranski hoteli zjapili prazni. Fantasticna fotomontaza ciji je uzor plakat za film Ralje: velika ogromna ajkula koja je sirom otvorila celjust, a iznad celjusti lik F. Tudjmana. Najbolja fotomontaza, a ispod napis: Velika neman koja je otjerala turiste sa Jadrana.Thanatos wrote:sudnjidan wrote:Moze li neko izvuci naslovnicu sa morskom psinom koja je otjerala turiste iz Hrvatske?![]()
Ma nije otjerala.
Takve stvari mogu samo privući turiste, eno već ih je poginulo na opasnom ronjenju po izvorima i pećinama nekoliko a 3 privatna aviona su se srušila (2 Mađarska u NP Plitvice & jedan ne znam čiji u more kod Lošinja gdje je stradala čitava obitelj; ukupno 10-tak mrtvih, to je ono što sam ja čuo.). Mislim da bi ih jedino rat mogao "oćerati" - iš,iš!![]()
![]()