Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jest ona mala na uglu , ubij me ne znam a tamo vazda popijem kapućino a pivu drmam ispred Lorisa , ona divna prodavnica .
I tamo se može izać' prije tekme
Kako to da Culhan niko ne spomenu?
Ili me dugo nije bilo u gradu pa to vise i ne postoji?
O Titu da i ne pricam...mada...svasta se nakoti i tamo narocito u kasnim satima...
A za one koji vole lijepe kafice,ono bas lijepe kad udjes da je sve LIJEPO preporucujem jedan mali kafic otkriven na najneocekivanjem mjestu...kod onog od zla Bosmala...zove se Arabesca...stvarno je lijepooo
Ma meni je ona Delikatesna radnja otprilike u istom rangu kao i Bicakcic, Sos i slicna mjesta... Mozda nema narodnjaka ali je mjesto puno sarajevske "kreme" Tipicni sarajevski izlog
Gazz wrote:nisam odavno bila, a cula sam da je Biban umro i je li se jos uvijek moze gore sjediti
Moze naravno.
kalesijski slavuj wrote:dobar kafic je za mene dobar jedino ako ima parking za auto negdi u blizini.
jel znate neko dobro mjesto za mene?
unaprijed zahvalan!
Imam istih problema, mora mi auto uvijek na oku biti... a mozes parkirati ispred vecine kafica, jest da nekad moras na trotoar ili gdje je zabrana ali sta te briga...
Ljudi gdje je Amfora na Pofalicima? Moze li malo poblize objasnjenje ako vam nije mrsko?
Sto se tice delikatesne meni tamo uopce nije lose. I nije mi nekako nafurano k'o mjesta na brdu (Malco, SOS). Valjda je to do ukusa...
Nego, gdje mu dodje Amfora?