Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Pobjedit ce

Hrvatska
8
24%
Brazil
17
50%
nerjeseno
9
26%

Total votes: 34

hananah

Post by hananah »

svakom svoje :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Dobro si ti to skontala :lol:
Mora da ti se vise dopadaju dresovi.

Ali ti razvali SCG tvoju "fantasticnu" zemlju u polufinalu.
No_Comment

Post by No_Comment »

A da vi obadvoje i ti Praznino i ti Hananah pocnete konacno navijati za nashu Bosnu i Hercegovinu... :-)
dalmatinka

Post by dalmatinka »

praznina
Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.

Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu
Zar ima takvog sporta? Samo mi nemoj reći skijanje.
praznina

Post by praznina »

No_Comment wrote:A da vi obadvoje i ti Praznino i ti Hananah pocnete konacno navijati za nashu Bosnu i Hercegovinu... :-)
Navijam za obje i za BiH i za SCG ali ne i za zapadne komšije.
Toozla

Post by Toozla »

No_Comment wrote:Jedna i jedina BOSNA I HERCEGOVINA.... 8)
....jok, eto, sest ih ima..... :-)
praznina

Post by praznina »

dalmatinka wrote:praznina
Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.

Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu
Zar ima takvog sporta? Samo mi nemoj reći skijanje.
Možda rukomet! Uskoro bi mogla biti i Košarka.
No_Comment

Post by No_Comment »

Toozla wrote:
No_Comment wrote:Jedna i jedina BOSNA I HERCEGOVINA.... 8)
....jok, eto, sest ih ima..... :-)
Mozesh samo da sanjash... :-)
dalmatinka

Post by dalmatinka »

praznina wrote:
dalmatinka wrote:praznina Zar ima takvog sporta? Samo mi nemoj reći skijanje.
Možda rukomet! Uskoro bi mogla biti i Košarka.
Sport znači pobjeda i poraz i red je. Samo me ti brineš. Otkuda toliko mržnje i u sasvim nevažnim stvarima u životu?
hananah

Post by hananah »

no coment nije sve crno ni sve bijelo. Ja ako sam otvorila ovu temu nisam rekla da ne navijam za BiH, naravno da da, i kad igraju BiH i Hrvatska onda naravno navijam za BiH, ali ako ne igra BIH sta onda? mislim ako igraju neka druga dva tima za koga navijati, sta predlazes - ni za koga?
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg :(
Tako i ja, s tim da takodjer uvijek navijam kontra Hrvatske. Nadam se da ce ih Brazil potopit sutra. A Chirine rijeci se ne mogu zaboravit tako lako kad je u Bolonji izjavio: Da ce potopit "Turke". To je bila nasa prva "domaca" utakmica, hvala Italiji.

Jos su nam pokrali igraca kao niko u svim sportovima, uvijek na hinjski nacin. Kazu necemo pozivat Zivkovica, i kada Bosna hoce da ga zovne, onda ga oni zovnu i stave na klupu, samo da ne igra za BiH.
praznina

Post by praznina »

dalmatinka wrote:
praznina wrote: Možda rukomet! Uskoro bi mogla biti i Košarka.
Sport znači pobjeda i poraz i red je. Samo me ti brineš. Otkuda toliko mržnje i u sasvim nevažnim stvarima u životu?
Koja mržnja! To što neću da navijam za neku zemlju je moja privatna stvar i ne vidim da ima veze sa mržnjom.
dr.

Post by dr. »

hananah wrote:Ispravka - kladim se na nju jer mi je draga :) Ikreno, meni je Hrvatska kao druga domovina i ne vidim razloga da ne navijam za reprezentaciju Hrvatske.
:-) ja vidim puno razloga da ne navijam za Hrvatsku.
No_Comment

Post by No_Comment »

hananah wrote:no coment nije sve crno ni sve bijelo. Ja ako sam otvorila ovu temu nisam rekla da ne navijam za BiH, naravno da da, i kad igraju BiH i Hrvatska onda naravno navijam za BiH, ali ako ne igra BIH sta onda? mislim ako igraju neka druga dva tima za koga navijati, sta predlazes - ni za koga?
Hananah ma shalim se ja haha :) navijanje i za koga navijati je osobna stvar svakoga pojedinca...e sada shto neki zive u BIH a kunu se u susjedne zemlje to je vec druga strana medalje...
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Koja mržnja! To što neću da navijam za neku zemlju je moja privatna stvar i ne vidim da ima veze sa mržnjom
Ne govorim o navijanju, ni ja neću navijati ni za koga, mrzim nogomet, govorim općenito o tvojim porukama, podsjećaju me na neka vremena koja sam zaboravila.
No_Comment

Post by No_Comment »

dr. wrote:
hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg :(
Tako i ja, s tim da takodjer uvijek navijam kontra Hrvatske. Nadam se da ce ih Brazil potopit sutra. A Chirine rijeci se ne mogu zaboravit tako lako kad je u Bolonji izjavio: Da ce potopit "Turke". To je bila nasa prva "domaca" utakmica, hvala Italiji.

Jos su nam pokrali igraca kao niko u svim sportovima, uvijek na hinjski nacin. Kazu necemo pozivat Zivkovica, i kada Bosna hoce da ga zovne, onda ga oni zovnu i stave na klupu, samo da ne igra za BiH.
I josh uz to na kraju tekme(ove u Italiji) nisu zeljeli razmjeniti sa nashim igracima dresove...
Edin H.

Post by Edin H. »

No_Comment wrote:A da vi obadvoje i ti Praznino i ti Hananah pocnete konacno navijati za nashu Bosnu i Hercegovinu... :-)
Respect 8-)
No_Comment

Post by No_Comment »

Edin H. wrote:
Respect 8-)
;)
dr.

Post by dr. »

No_Comment wrote:
dr. wrote:

I josh uz to na kraju tekme(ove u Italiji) nisu zeljeli razmjeniti sa nashim igracima dresove...
A sjecas se kako su nam himnu izvizdali na Maksimiru. Mi smo im posteno vratili u Skenderiji, a oni ko zadnji papci u Splitu kad im je Neno tricu ubo poceli da bacaju flase.

Al Dzevdo je lafcina ispo. Bacaju oni upaljace, flase, a Dzevdo ni mukajet, samo polako do vrata...
hananah

Post by hananah »

Diskutanti, nadam se da vas je bar vecina zadovoljna, cast izuzecima :(
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Edin H. wrote:
Respect 8-)
Baš kao da je brazilski forum, pa Hana na navija za "svoje"...

http://brasil-x.com/forum :roll:
hananah

Post by hananah »

De kvotirajte moj post gje rekoh da navijam za BiH kad igra protiv Hrvatske, ali kad Hrvatska igra protiv nekog drugog - za koga navijati?
dr.

Post by dr. »

NeKi_LiK wrote:
Edin H. wrote:
Respect 8-)
Baš kao da je brazilski forum, pa Hana na navija za "svoje"...

http://brasil-x.com/forum :roll:
Ne znam sta se svi toliko uzbudjuju, ovdje raspravljamo o dvije strane drzave. Kakva mrznja, kakve gluposti?!? Ljudi iznose svoje razloge zasto zele ili ne zele da navijaju za Hrvatsku. Hananh je rekla sama da uvijek kontra navija SCG. Koja mrznja :D

Ja sam isto to rekao za Hrvatsku i fino obrazlozio. U cemu je sad problem?
No_Comment

Post by No_Comment »

dr. wrote:
No_Comment wrote:
dr. wrote: Tako i ja, s tim da takodjer uvijek navijam kontra Hrvatske. Nadam se da ce ih Brazil potopit sutra. A Chirine rijeci se ne mogu zaboravit tako lako kad je u Bolonji izjavio: Da ce potopit "Turke". To je bila nasa prva "domaca" utakmica, hvala Italiji.

A sjecas se kako su nam himnu izvizdali na Maksimiru. Mi smo im posteno vratili u Skenderiji, a oni ko zadnji papci u Splitu kad im je Neno tricu ubo poceli da bacaju flase.

Al Dzevdo je lafcina ispo. Bacaju oni upaljace, flase, a Dzevdo ni mukajet, samo polako do vrata...
Treba poraz znati podnijeti pa makar to bilo i od Bosne poharane... :-)
BECHO

Post by BECHO »

Meni su komsije Iranci ipak drazi od SERiMO! :D
Post Reply