Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote:
Nikad robom najviše bih volio da domaćini samo ostanu domaćini.
Znam da bi ti volio ali ja bih volio da redoslijed bude slijedeći:
1. Serbia & Montenegro - gold medal
2. Greece -silver medal
3. Italy-bronze
U borbu za medalje mogli bi se još uključiti i Španija, Litvanija(iako je oslabljena), Slovenija, Francuska.
Meni bi bilo strasno drago kad bi Serbi popusili (a i ti zajedno sa njima).
Mada sve je otvoreno.
Nemoj da mi stavljaš u usta nešto što nisam spomenuo.
Meni bi bilo drago kada bi Serbi i Montenegrinci osvojili zlato mada i srebro sija. Ja jesam pomalo pesimista s obzirom da je to skoro isti tim koji je obrukao zemlju u Atini prošle godine sa istim trenerom ali se malo ipak nadam. Nisam gledao utakmice protiv Slovenije i Litvanije ali sam znao da su pobijedili jer HRT ima čudnu naviku da nikada ne objavljuje pobjede istočnih susjeda na turniru na kojemu su i sami učestvovali.
Frutek wrote:Kad igramo prvu utakmicu? Nisam upućen
Nije nam lagana grupa, svi dobro igraju na Evropskom, ali nadam se da će naši momci progulit među 8 najboljih
Mislim 16. septembra. Prvi okršaj je sa selekcijom Slovenije.
praznina wrote:Ja sam negdje čuo da je Slovenija jedan od favorita. Neko mi reče da imaju 4 odlična igrača iz NBA. Ja bih ipak volio da zlato ostane kod domaćina.
Nikad robom najviše bih volio da domaćini samo ostanu domaćini.
Znam da bi ti volio ali ja bih volio da redoslijed bude slijedeći:
1. Serbia & Montenegro - gold medal
2. Greece -silver medal
3. Italy-bronze
U borbu za medalje mogli bi se još uključiti i Španija, Litvanija(iako je oslabljena), Slovenija, Francuska.
Mada sve je otvoreno.
-----------------------------
... Bjelorusija , Republika srpska , Rumunija i svi drugi ortodoksi .
uh, bice dobro prvenstvo! jedno od najizjednacenijih do sad, rekao bih
Ne mozes biti siguran ko ce uci u cetvrt finale, a kamoli ko ce pobijediti...
Ipak zbog domacinstva lagani favorit je SCG....
Litvanija je odlicna, Hrvatska iznenadjujuce dobra, Francuska ce biti dobra, Njemacka s Novickim nije za odbaciti, Turska bi mogla biti iznenadjenje, Slovenija ima solidnu ekipu-ali neuigranu, Rusija, Italija, Spanija.....pfuh....
razlog zasto se necu kladiti na SCG je vrlo jednostavan.
A svi ga vazda zaboravljaju.
Nase ekipe (ako tako mogu reci za SCG, ipak je to slicno) nemaju onu sposobnost da izdrze domacem pritisku za pobjedom, kada se od njih OCEKUJE da uzmu zlato...to morate da shvatite.
Domaca publika je prednost, ali u ovom slucaju za EKIPU SCG rekao bih mana, nije to lako.
Zadig wrote:razlog zasto se necu kladiti na SCG je vrlo jednostavan.
A svi ga vazda zaboravljaju.
Nase ekipe (ako tako mogu reci za SCG, ipak je to slicno) nemaju onu sposobnost da izdrze domacem pritisku za pobjedom, kada se od njih OCEKUJE da uzmu zlato...to morate da shvatite.
Domaca publika je prednost, ali u ovom slucaju za EKIPU SCG rekao bih mana, nije to lako.
da su dobri, dobri su.
ali kiksnuce garant
tipujem francuze....zivi bili da vidjeli
Slažem se da je pritisak ogroman i zbog tog pritiska nisam ni ja pretjerani optimista da će osvojiti zlato. Kao što rekoh i srebro sija mada se potajno ipak nadam zlatu.
Ma kakav pritisak pa ne radi se o nekim klincima vec o igracima koji iza sebe imaju milion utakmica za infarkt i koji igraju u najjacim ligama svijeta i u najjacim klubovima Evrope.SCG ce se prosetati do zlata.
Rakocevic je trenutno najbolji bek Evrope a pod kosevima niko ne moze da prismrdi pored Rebrace,Krstica,Milicica,Milojevica i Tomasevica jos kad se tu dodaju jedan Bodiroga,Jaric,Radmanovic...onda je sve jasno.
Bosna i Hercegovina bi mogla proci u drugi krug ,gledao sam Slovence i nisu nista posebno,imaju imena ali nemaju hemiju u timu,Grcima ne lezi BiH tako da i tu se moze eventualno potraziti neka sansa dok protiv Francuske objektivno BiH ne moze napraviti nista ozbiljnije.
Dakle SCG-zlato
dok ce se za ostale medalje boriti Spanija,Francuska,Italija,Njemacka(zbog Novickog) i Rusija koja sa Kirilenkom ,J.R Holdenom,Monijom,Krijapom,Savrasenkom i drugima moze daleko dogurati
Poraz od Italije pa nevjerovatno ali bolje da puknu sada nego na EP-u. Ja bih volio da budu posljednji na Efes Pilsen Kupu u Turskoj. Možda se spuste na zemljicu.