bret pit je zivijo 6 mjeseci,tako da sam ga cesto vidao razvaljenog
Lace wrote:ne zagledah onog drugog...al svasta je moguce...eto poslali smo ih u haciendu...mozda su jos uvijek tu..i idu tamo na klopu...pa nek neko provjeri
Pa cura je hrvatica, ja mislim ( sandra....)horns&drums wrote:Oooo, ima jos. Upoznao sam onu curu iz Guano Apes u Italiji i to preko mog jarana iz Svedske. Djevojka zna hrvatski i mislim da je bila drogirana.
Pricam jos kada se sjetim
tacnoeverybody hurts wrote:Pa cura je hrvatica, ja mislim ( sandra....)horns&drums wrote:Oooo, ima jos. Upoznao sam onu curu iz Guano Apes u Italiji i to preko mog jarana iz Svedske. Djevojka zna hrvatski i mislim da je bila drogirana.
Pricam jos kada se sjetim
Samuel L. Jackson prije par godina u Seattle. Bubnuo na njega na ulici. Ja prolazio ispred jednog hotela, a on izadje iz hotela. I ja kao najveci papak viknuh Mr. L Jackson. I on se okrene. I odma mu se onda izvninem i rekao sam mu da ne zelim njegov potpis, znam da imas svoj privatni zivot, samo sam ti htjeo da kazem da imam respekta prema tebi kao glumca i covjeka. Uzivam u tvojim filmovima. I onda rekao see ya around i nastavio dalje svojim zivotom. I on mi je iza ledja rekao, hvala sto znas da imam svoj privatni zivot.seka wrote:gdje i kada ih upozna, zivota tiDrug_Tito wrote:Samuel L. Jackson
Ratko Mladic
Arkan i Ceca, kada sam upoznao Arkana i Cecu nisam znao ko su. Znao sam ko je Ceca, ali je nikada nisam vidio na tv-u niti cuo da pjeva, samo sam znao da pjeva. A u tom momentu nisam znao ko je Arkan, mislio sam da je njen tjelohranitelj, iako su imali cetir tjelohranitelja oko sebe u tom momentu.koliko si imao godina