Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mr2

Post by mr2 »

Image

bret pit je zivijo 6 mjeseci,tako da sam ga cesto vidao razvaljenog 8-) 8-) 8-)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nisam bio dobar nikad u tim kraljevskim stvarima...ja sam iz rudarske familije :D

ja sam pružio pa šta bude... :D 8-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Lace wrote:ne zagledah onog drugog...al svasta je moguce...eto poslali smo ih u haciendu...mozda su jos uvijek tu..i idu tamo na klopu...pa nek neko provjeri :D

Jebo te fakat. Pa pricao sam sa Pageo-m i rukovao se. Nisam ga prepoznao, nema dugu kosu.

A jesam li tebi Lace rekao "Ovaj je isti Page"?
Svemirski_Jebach

jel to ozbiljno il se zajebavate?
horns&drums

Post by horns&drums »

Ma jok, subota u City Pub-u. Sjedimo za stolom i lik me pita gdje se ima sta dobro pojesti. Uputili ga u Mexicki restoran. Kucnuli se casama pive (plasticnim)

Juhuuuuuuuuuuuuu
Svemirski_Jebach

otkud page tamo? što se nije najavio? :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Sto ti se vremena mijenjaju, da je dosao prije 15-20 godina imao bi crveni tepih. Sada frajer kao i svi turisti.

Ma jesam li vam rekao da je Sarajevo ove godine puno turista, nije ih nikada bilo ovoliko. Ne samo dijaspore, nego bas turista. Valjda provalili da je jeftino i blizu im more
zensko

Post by zensko »

horniiiiii

:lol: :lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

Dzimi Pejdzu na pojacalu popravio kvar, horns hasisar :D:D:D:D:D
zensko

Post by zensko »

:lol: :lol:

horns, nisu samo tvoje zasluge upucivanja gladnog Page-a u Haciendu..i ja sam sudjelovala u objasnjavanju :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Dobro si, meni je ionako jezik petljao od piva :D:D

A sta mislis da sam ga pitao "Boga ti, slusas li ti Cepeline, vidim u tim si godinama" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

i ja i jaaaa :D

i jesi meni si rekao..."ovaj isti Page" :D
sicky

Post by sicky »

ja upoznala bigusa i hornsa :cry: :D
dinash

Post by dinash »

evo jednu za temu:

bono
nick cave

znam gomilu selebriti umjetnika i dizajnera ali to je za neku drugu emisiju ...
kulambara

#40 Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?

Post by kulambara »

branko djuric
bubnjar iz the cardigans
merlene ottey
... 8-) 8-) 8-)
kulambara

#41 Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?

Post by kulambara »

zaboravih - ismeta krvavac/dervoz rucala kod mene kod kuce
haha
everybody hurts

Post by everybody hurts »

horns&drums wrote:Oooo, ima jos. Upoznao sam onu curu iz Guano Apes u Italiji i to preko mog jarana iz Svedske. Djevojka zna hrvatski i mislim da je bila drogirana.

Pricam jos kada se sjetim :wink:
Pa cura je hrvatica, ja mislim ( sandra....)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

everybody hurts wrote:
horns&drums wrote:Oooo, ima jos. Upoznao sam onu curu iz Guano Apes u Italiji i to preko mog jarana iz Svedske. Djevojka zna hrvatski i mislim da je bila drogirana.

Pricam jos kada se sjetim :wink:
Pa cura je hrvatica, ja mislim ( sandra....)
tacno
vryzas

Post by vryzas »

Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?
Stelianosa Gianakopoulosa

PAOK 8)
horns&drums

Post by horns&drums »

Ne merem imam dogovorito vec ranije ali hajde Boga ti vratices se ti iz odmora , a i zensko sa studija :D:D:D

A jarani cekaju, ja im naredio :D:D:D:D
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Samuel L. Jackson
Ratko Mladic
Arkan i Ceca, kada sam upoznao Arkana i Cecu nisam znao ko su. Znao sam ko je Ceca, ali je nikada nisam vidio na tv-u niti cuo da pjeva, samo sam znao da pjeva. A u tom momentu nisam znao ko je Arkan, mislio sam da je njen tjelohranitelj, iako su imali cetir tjelohranitelja oko sebe u tom momentu.
vryzas

Post by vryzas »

Theofanisa Hristoduloua zvanog FANI 8) 8) 8) 8)
Conjuror

Post by Conjuror »

Isabelle Adjani, Monika Seles, Andre Agasi, Chris Tucker, Jane Fonda, Alanis Morisette... vjerovatno jos nekoliko nemogu se sad sjetiti. Sa ovima nabrojanim gore sam imao solidan i podug razgovor. Monika je bila najteza na rijecima, mislim da nece da ima nikakvih kontakata sa ljudima iz ex YU ali mi je zato dala nice autogram.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

seka wrote:
Drug_Tito wrote:Samuel L. Jackson
Ratko Mladic
Arkan i Ceca, kada sam upoznao Arkana i Cecu nisam znao ko su. Znao sam ko je Ceca, ali je nikada nisam vidio na tv-u niti cuo da pjeva, samo sam znao da pjeva. A u tom momentu nisam znao ko je Arkan, mislio sam da je njen tjelohranitelj, iako su imali cetir tjelohranitelja oko sebe u tom momentu.
gdje i kada ih upozna, zivota ti :shock: koliko si imao godina :?
Samuel L. Jackson prije par godina u Seattle. Bubnuo na njega na ulici. Ja prolazio ispred jednog hotela, a on izadje iz hotela. I ja kao najveci papak viknuh Mr. L Jackson. I on se okrene. I odma mu se onda izvninem i rekao sam mu da ne zelim njegov potpis, znam da imas svoj privatni zivot, samo sam ti htjeo da kazem da imam respekta prema tebi kao glumca i covjeka. Uzivam u tvojim filmovima. I onda rekao see ya around i nastavio dalje svojim zivotom. I on mi je iza ledja rekao, hvala sto znas da imam svoj privatni zivot.

Ratko Mladic, sada ne znam je li bila zima 94 ili zima 95. Ili je bio decembar ili januar. Znam uglavnom da je bila zima, nalazio sam se sa drugovima ispred doma JNA, tada dom Vojske RS. Bio sam pred ulazom doma oni su bili mozda nekih 10 metara od mene. Nedelja je bila. Dobro se sjecam. Znam jer je grad bio pust, pogotovo dom, mogla se cuti muha u nutra kako leti. I od jednom se vrata otvorise izadje neki informisani, haj nema veze rat je vidis ih ljude u uniformi svaki dan. ALi onda za njim izadje Mladic. Imao je onu vojnicku kacket kapu, okruglu. I kaput zeleni vojnicki preko sebe. Ja sam ga vidio i zaledio se, nisam znao ko je, iako sam u sebi znao koje, ali u tim sekundama nisam mogoa vjerovati. Imao sam sta ja znam mozda 12 i po godina. Pogledao na mene dole i imao je umiljati osmjeh na licu, a ja sam njega gledao ocima koji su bili ko fildzani. Samo je ruku podigao do kape i kao da mi pozrav vojnicki, isti pozdrav sto bi ja dao svakom JNA generalu kao mali prco. Ali ja sam samo stojao, ukocen, kroz glavu mi je prolazilo, sta ako moji drugaru prozovu me imenom. A moji drugari su njega vidjeli i poceli trcati ka nama, medjutim on je samo mene prosao, spustio ruku na glavu i niz stepenice sjeo u kola i otisao. Drugovi su dotrcali (Srbi naravno) i sa odusevljenjem govorili joj pa to je bio Mladic. A ja jedva da napravim korak.

Arkana i Cecu sam vidio preko puta sukrije. Na Titovoj ulici su hodali. Neka cura u sva u bjelom, guzica joj ispada vani, a to je bilo sada 92 ljeto ili 93 proljece nisam siguran. I ja sam tu prisao i vec sam rekao da su bili tjelohranitelji ali sam uspio da budem najblizi njima, i ja sam samo no gleda veliku guzu i pitao se, u cemu je sada fazon, zasto svako trci za ovom curom. Ona se potpisivala djeci. I tada je Arkan meni nesto dobacio kao 'fino je li tako" Ja mislim da me je uhvatio da buljim u guz, jer sam bio mal, tako da mi je guz njen bio u nivou mojih ociju, a mozda i nije. I ja sam sacekao svoju raju, koja su bila preko puta ulice i onda su mi oni rekli pa to su ti Arkan i Ceca. Tada sam prvi put cuo za Arkana ja mislim, kasnije sam saznao za tigrove itd. A za Cecu sam cuo ali nikada je nisam vidio niti cuo jednu sekundu njene pjesme.
Prenj

Post by Prenj »

Jadni @drug_Tito, svega se nagledao :(
Sanjas li ih nocu?
Post Reply