Novi "+" Avazu...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

edu

Post by edu »

dr.pi wrote:
da novinari i mediji ''ne smiju fotografirati djecu mlađu od 15 godina bez dozvole roditelja'',
Ako je ovo jedini razlog ne slikanja onda .... mi jakog udruzenja :roll:
dobar ti je rezon..zamisli da je silovanje tvoje kcerke u pitanju (ne daj Boze!)..i dodje "novinar-istrazitelj-fotoreporter"..uslika je..napise clanak..i sutra ti kcerka na naslovnoj..njoj dozivotni oziljak..njima prodat tiraz...
admin-x
Forum administrator

Post by admin-x »

Pogreškom Udruženja “BH Novinari” u ranije objavljenoj vijesti navedeno je da je preminula djevojčica koja je ozlijeđena u saobraćajnoj nesreći u subotu u Sarajevu. Iz Udruženja “BH Novinari” su uputili izvinjenje zbog ove nenamjerne pogreške.
edu

Post by edu »

admin-x wrote:Pogreškom Udruženja “BH Novinari” u ranije objavljenoj vijesti navedeno je da je preminula djevojčica koja je ozlijeđena u saobraćajnoj nesreći u subotu u Sarajevu. Iz Udruženja “BH Novinari” su uputili izvinjenje zbog ove nenamjerne pogreške.
mogu sa fahrinim pod ruku...

bravo farky!
Zadig

Post by Zadig »

kad gledam ovu nasu bosnu iz ove perspektive, prosto ne mogu da vjerujem sta se sve desava kod nas....

etika....stran pojam
:(

Zao mi male pravo

:(
edu

Post by edu »

najvaznije je da je ziva...

nego sega mi ovo udruzenje..kritikuju avaz a oni napisu da je djevojcica smrtno stradala..i ja isto napisah u prvom postu..ali u udruzenju ima tim ljudi..ovakve stvari im se ne smiju desavati...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

sve su to Fahrini ljudi....
Post Reply