a žedne biljke stenju u sav glas:
-Ooo, vode i kiše nam dajte...
I kap vlage bit ce za nas spas!
A ja sam tebe žedana
i tuga me mori svaki dan
budi moja kap života
svake noći dođi mi u san!
Ti Black...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Move away Byron, Keats, Shelley, Blake... The realist is taking over.Zadig wrote:ubadas me dje stignes....
![]()
Elem, sve manje uopste vjerujem u ljubav, onu klasicnu kada znas samo da volis da volis, da volis i kada ti je to dovoljno....
Ali nije vise dovoljno, sto covjek stariji biva, sve je teze voljeti...
Sve vise se taj osjecaj seli iz srca u svjest, u mozak, u razmisljanja, iz osjecaja.
Give Me Women, Wine, And Snuffdigger wrote:Move away Byron, Keats, Shelley, Blake... The realist is taking over.Zadig wrote:ubadas me dje stignes....
![]()
Elem, sve manje uopste vjerujem u ljubav, onu klasicnu kada znas samo da volis da volis, da volis i kada ti je to dovoljno....
Ali nije vise dovoljno, sto covjek stariji biva, sve je teze voljeti...
Sve vise se taj osjecaj seli iz srca u svjest, u mozak, u razmisljanja, iz osjecaja.
Zadig wrote:FortunaBela wrote:- Kao more, ja sam. Nepredvidljva.
- Kao galeb, ja sam. Slobodna.
- Kao nebo. Nedokučiva.
- Kao zločinac. Osuđena.
- Kao žena. Neshvaćena.
Poruka bez datuma i potpisa.
vrlo dobro!!!!!!!
ako hoces biti glumica, upisi glumacku akademijuFortunaBela wrote:Trebam biti tajnovitai biti svima znana, biti pjesma i biti tišina ;biti zatvorena, biti izlaz i biti praznina.
Trebam biti izgubljena, biti pronađena i biti zauvijek tu, a biti nigdje,biti velika, a biti malena.
Trebam biti glumica, biti pozornica i biti svijet, biti postojanje, zvuk, vječnost, biti tuga i biti radost.
Trebam biti čovjek, biti sve ono što ponekad jesam.
Dobro ti to mene savjetuješ....ambulanta wrote:ako hoces biti glumica, upisi glumacku akademijuFortunaBela wrote:Trebam biti tajnovitai biti svima znana, biti pjesma i biti tišina ;biti zatvorena, biti izlaz i biti praznina.
Trebam biti izgubljena, biti pronađena i biti zauvijek tu, a biti nigdje,biti velika, a biti malena.
Trebam biti glumica, biti pozornica i biti svijet, biti postojanje, zvuk, vječnost, biti tuga i biti radost.
Trebam biti čovjek, biti sve ono što ponekad jesam.![]()
![]()
![]()
ljubav je popizdila. Mama daj mi droge, lezbi pederaFortunaBela wrote:Neko je rekao. "ljubav je ono što se desava između dva bića koja se vole"
Ljubav... šta je ljubav? Da ponovim! To nije potrebno. .....
Ljubav treba shvatit, razumeti.
Ljubav je tu. Ona oplemenuje čovjeka.
tigrice slatkišu.....tigris wrote:fortuna ljepotice.......![]()
![]()
![]()
![]()
brazzo i J.L.![]()
![]()
![]()
![]()