Ima jos jedna "bolja" izjava doticnog, parafraziram - Hrvati ce imati svoj TV kanal u ovoj drzavi ili je nece biti....danas wrote:nisam mogla da odolim, morala sam na posebnu temu da izdvojim...
preneseno iz danasnih DANA...
U BiH danas nedostaje 45 posto Hrvata u odnosu na prijeratni popis, i to je najveći genocid koji je napravljen u civilizaciji.
(Ivo Miro Jović, predsjedavajući Predsjedništva BiH; Feral Tribune)
najveci genocid u civilizaciji...
- Drvosjeca iz Dejcica
#26 Re: najveci genocid u civilizaciji...
-
praznina
#27 Re: najveci genocid u civilizaciji...
Pa naravno da predstavlja jer kada neko glasa za jednoga dobije još dvojicu gratis.kicky wrote:Najjadnije je to što taj čovjek kobiva predstavlja i nas.danas wrote:nisam mogla da odolim, morala sam na posebnu temu da izdvojim...
U BiH danas nedostaje 45 posto Hrvata u odnosu na prijeratni popis, i to je najveći genocid koji je napravljen u civilizaciji.
(Ivo Miro Jović, predsjedavajući Predsjedništva BiH; Feral Tribune)![]()
Crna zemljo otvoris se!?!?
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#28 Re: najveci genocid u civilizaciji...
Cetnika pride i stasau pride...praznina wrote: Pa naravno da predstavlja jer kada glasaš za jednoga dobiješ dvojicu gratis.![]()
![]()
- kicky
#29 Re: najveci genocid u civilizaciji...
A mi jadnici koji nismo glasali ni za jednoga dobivamo triling!praznina wrote:Pa naravno da predstavlja jer kada neko glasa za jednoga dobije još dvojicu gratis.kicky wrote:Najjadnije je to što taj čovjek kobiva predstavlja i nas.danas wrote:nisam mogla da odolim, morala sam na posebnu temu da izdvojim...
![]()
Crna zemljo otvoris se!?!?
![]()
![]()
![]()
- kekec
#33 Re: najveci genocid u civilizaciji...
Sta cemo mi u EU, kada smo bolji od njih. Tamo kada kupis jednu stvar,praznina wrote:...
Pa naravno da predstavlja jer kada neko glasa za jednoga dobije još dvojicu gratis.![]()
![]()
dobijes drugu gratis, a kod nas cak DVIJE.
Istina, sve TRI su NEUPOTREBLJIVE za ono za sta su namjenjene.
SKART ROBA!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#34 Re: najveci genocid u civilizaciji...
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Cetnika pride i stasau pride...za ponjeti...
- Vodenjak
Vizavi teme...
Jadni su svi oni ljudi koji su na ovaj ili onaj nacin zrtve politike sto "svojih" sto "njihovih" politicara i ideologa....
A jos juce smo diskutovali o preko 40% naroda bez pune osnovne skole, o uticaju kleronacionalistickih snaga na ljude, o stalnom podgrijavanju nac(ional)istickih strasti kod stanovnika Bosne nam i Hercegovine!
Nema Bosne a time ni Hercegovine dok je svi narodi ne osjete svojom domovinom!
A s ovima na vlasti - dabooogda!

Jadni su svi oni ljudi koji su na ovaj ili onaj nacin zrtve politike sto "svojih" sto "njihovih" politicara i ideologa....
A jos juce smo diskutovali o preko 40% naroda bez pune osnovne skole, o uticaju kleronacionalistickih snaga na ljude, o stalnom podgrijavanju nac(ional)istickih strasti kod stanovnika Bosne nam i Hercegovine!
Nema Bosne a time ni Hercegovine dok je svi narodi ne osjete svojom domovinom!
A s ovima na vlasti - dabooogda!
-
SD-6
#36 Re: najveci genocid u civilizaciji...
heto nijepape wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote: Cetnika pride i stasau pride...za ponjeti...
A onaj treci, .... kao, .... regularan.
-
mostarac
Budi posten i uporedi pojavu Zlatka Lagumdzije i ove trojice. O pameti necemo govoriti jer ih tu sije za 1.000 svjetlosnih godina. Ali evo samo pojava i kolicina gluposti koje izgovaraju njih trojica i koje izgovara on. Samo to uporedi.SD-6 wrote:umro je mostar wrote:Kad vidim ovo sve, Lagumdzija kakav je god, je svjetlosnu godinu ispred njih svih. Ma covjek sa druge planete
Al ne valaj nam zlatko. Eto nek valjaju ova tri idiota.![]()
reče porparol sdp-a za Mo...onako baš realnoevo idem,idem
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
umro je mostar wrote: Budi posten i uporedi pojavu Zlatka Lagumdzije i ove trojice. O pameti necemo govoriti jer ih tu sije za 1.000 svjetlosnih godina. Ali evo samo pojava i kolicina gluposti koje izgovaraju njih trojica i koje izgovara on. Samo to uporedi.
-
beharrr
Jedan se zove Bik koji sjedi, drugi Bik koji stoji i onaj treci je Bik koji lezi.pike wrote:Jest dala nam je 3 poglavice, ne zna se koji je veci biser i koji nas vise bruka
Tako da sva trojica Bikova ricu i samo ricu.
Mora da su ustrojeni, pa im je ostalo samo rikanje na raspolaganju.
- danas
ma nema sta on da uporedjuje niti da misli... sto bi mislio svojom glavom kad mu je SDA centrala rekla da je Ivo Miro "nas", i samim tim automatski bolji od tamo nekog komunjare zlatka (kakvo je to ime, zlatko? jel' se sunetio?)...umro je mostar wrote:javascript:emoticon(':-)')SD-6 wrote:umro je mostar wrote:Kad vidim ovo sve, Lagumdzija kakav je god, je svjetlosnu godinu ispred njih svih. Ma covjek sa druge planete
Al ne valaj nam zlatko. Eto nek valjaju ova tri idiota.![]()
reče porparol sdp-a za Mo...onako baš realnoevo idem,idem
Budi posten i uporedi pojavu Zlatka Lagumdzije i ove trojice. O pameti necemo govoriti jer ih tu sije za 1.000 svjetlosnih godina. Ali evo samo pojava i kolicina gluposti koje izgovaraju njih trojica i koje izgovara on. Samo to uporedi.
- Poglavica
Mozda su presli u Bosnjake ili Bosance odn. Bosansko-Hercegovce.
-
No_Comment
Nije dzaba njega (Zlaju)Alija vodio na pregovore...cak su bili i uhapsheni zajedno...umro je mostar wrote:Kad vidim ovo sve, Lagumdzija kakav je god, je svjetlosnu godinu ispred njih svih. Ma covjek sa druge planete
Al ne valaj nam zlatko. Eto nek valjaju ova tri idiota.
!
-
SD-6
Zlaja je svjetski prvak u prvak u šupljiranjuNo_Comment wrote:Nije dzaba njega (Zlaju)Alija vodio na pregovore...cak su bili i uhapsheni zajedno...umro je mostar wrote:Kad vidim ovo sve, Lagumdzija kakav je god, je svjetlosnu godinu ispred njih svih. Ma covjek sa druge planete
Al ne valaj nam zlatko. Eto nek valjaju ova tri idiota.
!![]()
-
St.Germain
hoces li i ti vise s hajrom
uozbilji se bolan malo, popices ban, ne moram to biti ja...
uozbilji se bolan malo, popices ban, ne moram to biti ja...
-
ChoNumb
#48 Re: najveci genocid u civilizaciji...
[/quote]U BiH danas nedostaje 45 posto Hrvata u odnosu na prijeratni popis, i to je najveći genocid koji je napravljen u civilizaciji.
Koliko ja znam popis stanovnistva u BiH nije obavljen od '91. tako da je on vjerovatno "usnio" ove postotke koje iznosi, ili ima neku nadnaravnu moc da nas "prebroji"i pretvori u "promile". Zao mi je samo ljudi koji vjeruju u ovakve i slicne lazi. bez obzira kojoj "rasi" pripadaju
-
Maga
E stvarno si simpa ( novobeogradski za simpatican,duhovit)umro je mostar wrote:Samo je u Bosni moguce da se pojavi veci idiot od Bush-a. Da stvar bude jos gora, u nas je u tri verzije i da stvar bude jos jos jos gora - mi smo ih na demokratskim izborima izabrali
Slatko sam se nasmejala!
Mislim narocito za ovo x 3!
lep pozdrav
Maga
-
Bosanac_HR
Djelomično bih se složio s Ivom Mirom Jovićem, ali to se ne bi trebalo odnositi na samo zadnji rat.
Godine 1463. (do dolaska Turaka) Hrvati/Slaveni/Katolici činili su 90% stanovništva BiH. Danas potomci tih ljudi čine 10% stanovništva u BiH. Ni na jednim narodom u Evropi nije počinjen takav genocid kao nad Hrvatima u Bosni kroz zadnjih 550 godina. Mislim da se zato može reći i da je ova država nastala na zločinu nad Hrvatima. Jer da nije nastala na zločinu, danas bi Hrvati u njoj činili 90% stanovništva, a ne 10%.
Godine 1463. (do dolaska Turaka) Hrvati/Slaveni/Katolici činili su 90% stanovništva BiH. Danas potomci tih ljudi čine 10% stanovništva u BiH. Ni na jednim narodom u Evropi nije počinjen takav genocid kao nad Hrvatima u Bosni kroz zadnjih 550 godina. Mislim da se zato može reći i da je ova država nastala na zločinu nad Hrvatima. Jer da nije nastala na zločinu, danas bi Hrvati u njoj činili 90% stanovništva, a ne 10%.