LIGA PRVAKA: HAJDUK, Dudelange i prijatelji

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

umro je mostar wrote:
hananah wrote:Ne dirajte mi Dalmatince :x :x :x :x ionako mi rana na srcu zbog Hajduka :(
neka splitska riva cuje da je peder sveti duje, da je peder mi to znamo i za Velez navijamo :D
velež :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahahahahahahahahahahah
mostarac

Post by mostarac »

hananah wrote:Mostar, drag si mi inace bih ti lanula :x :x :x :x
Jesi znala da je Torcida Debrecen zvala DEBILCEN, a hajduk sad zovu RETARDUK :D :D :D

A kazu i da osim sto je hinjski promjenio ime u ZRINJSKI 04 i hajduk mjenja u HAJDUK 05 :D :D :D :D :D
ero_sa_onog_svijeta

umro je mostar wrote:
Jesi znala da je Torcida Debrecen zvala DEBILCEN, a hajduk sad zovu RETARDUK :D :D :D

A kazu i da osim sto je hinjski promjenio ime u ZRINJSKI 04 i hajduk mjenja u HAJDUK 05 :D :D :D :D :D
e moj "umro je mostar", vidim da si sretan zbog Hajduka i Zrinjskog.
Al opet ja razumijem tvoj kompleks!! Potpuno te shvatam!
mostarac

Post by mostarac »

ero_sa_onog_svijeta wrote:
umro je mostar wrote:

e moj "umro je mostar", vidim da si sretan zbog Hajduka i Zrinjskog.
Al opet ja razumijem tvoj kompleks!! Potpuno te shvatam!
ne ne. ja tebe shvatam, a shvatam i tvoje komplexe. Ovaj san vam se nije ostvario, dok nama vidis jeste i cak smo ih i izbacili :D
Image :D
mostarac

Post by mostarac »

kao i slijedecu prepreku

Image

:D :D :D :D :D

Imate vi veliku domacu zadacu :D

I ne znam kako ja mogu od vas imat komplexe, jer valjda vi trebate imati od nas, jer vazda mali imaju od velikih, pa tako bi i vi trebali imati kao mali komplex od nas velikih.
Hajde Dudelange vas zove da vas nakantava :D
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Nemoj Dudelange u usta uzimat.. sila je to :D
mostarac

Post by mostarac »

Dobro evo uzeo sam Rapid :D
Ko sto bi oni rekli "neka pati koga smeta" :D
ero_sa_onog_svijeta

bolan "umro je mostar" samo ti kažem da je jadno kad navijač današnjeg Veleža ismijava Hajduka ili Zrinjskog.

al "umro je mostar" imam ja jedan odličan prijedlog za navijače današnjeg Veleža!! :D :D

Kad budete igrali prvenstvene utakmice u VRAPČIĆIMA :shock: , dođite malo prije utakmice, postavite te plakate od prije 50-60 godina i kad istrču igrači npr. Velež-hadžići/gabela/mramor...... vi zamislite da je to rapid, derby...............mislim nije loša fora! pa ja! Objesite te plakate na ogradi i malo maštate!
hananah

Post by hananah »

Ero, heroju moj :)
mostarac

Post by mostarac »

ero_sa_onog_svijeta wrote:bolan "umro je mostar" samo ti kažem da je jadno kad navijač današnjeg Veleža ismijava Hajduka ili Zrinjskog.

al "umro je mostar" imam ja jedan odličan prijedlog za navijače današnjeg Veleža!! :D :D

Kad budete igrali prvenstvene utakmice u VRAPČIĆIMA :shock: , dođite malo prije utakmice, postavite te plakate od prije 50-60 godina i kad istrču igrači npr. Velež-hadžići/gabela/mramor...... vi zamislite da je to rapid, derby...............mislim nije loša fora! pa ja! Objesite te plakate na ogradi i malo maštate!
FORM IS TEMPORARY
CLASS IS PERMANENT

a mi smo na taj stadion protjerani sa onog na kojem smo igrali s Rapidom a sa kojim vi nikad niste i necete :D

Eh da i za razliku od vas mi bar imamo cim mahat :D
ero_sa_onog_svijeta

pa još samo možete "mahati"

:lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ero_sa_onog_svijeta wrote:pa još samo možete "mahati"

:lol: :lol: :lol:
za razliku od vas koji ni to ne mozete.

Izgleda da ste imali bas plodnih 100 godina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ero_sa_onog_svijeta

i kakav je to osjećaj kad mašaš plakatima iz 1974 godine i onda odeš na utakmicu u vrapčiće gledati Velež-drinovci? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ero_sa_onog_svijeta wrote:i kakav je to osjećaj kad mašaš plakatima iz 1974 godine i onda odeš na utakmicu u vrapčiće gledati Velež-drinovci? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U svakom slucaju bolji nego kad slavis 100 godina, a 50 nisi postojao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ero_sa_onog_svijeta

pa gdje ja napisah 100 godina ili nešto slično.............

kompleksi, kompleksi, gubiš mi se, gubiš,..umireš , drž se palakata i 1974 :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ero_sa_onog_svijeta wrote:pa gdje ja napisah 100 godina ili nešto slično.............

kompleksi, kompleksi, gubiš mi se, gubiš,..umireš , drž se palakata i 1974 :lol: :lol: :lol:
Evo ja se drzim tih plakata, a de mi ti nabroj samo jednog igraca Zrinjskog iz 1974. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi smo bar te 1974. postojali, igrali i zarili i palili i ne falsifikujemo svoju istoriju, a pogotovo ne protjerujemo klubove sa njihovih stadiona
kekec

Post by kekec »

Forca VELEZ !
ero_sa_onog_svijeta

umro je mostar wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:pa gdje ja napisah 100 godina ili nešto slično.............

Evo ja se drzim tih plakata, a de mi ti nabroj samo jednog igraca Zrinjskog iz 1974. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi smo bar te 1974. postojali, igrali i zarili i palili i ne falsifikujemo svoju istoriju, a pogotovo ne protjerujemo klubove sa njihovih stadiona
još si izgubljen!

Pa kako će biti igrač Zrinjskog iz 1974 kad su komunisti zabranili 1945 g rad klubu? Kontaš? :lol: :lol: :lol: :lol:

Postajali ste, igrali , žarili palili, e vidiš tu se u potpunosti slažem s tobom! :D :D

a to de se danas brukate, sramotite, da ste smiješni je činjenica.

Iako smatram da Velež iz 1974 porediti sa ovim današnjim tzv. veležom je grijeh! Taj Velež je bio simbol Hercegovine, a i spred ovog tzv. Velaža danas su Zrinjski, Leotar, Posušje, Brotnju, Bileća, Grude, Blagaj :lol:

Ipak , bolje ti je maši plakatima
mostarac

Post by mostarac »

ero_sa_onog_svijeta wrote:
umro je mostar wrote:

još si izgubljen!

Pa kako će biti igrač Zrinjskog iz 1974 kad su komunisti zabranili 1945 g rad klubu? Kontaš? :lol: :lol: :lol: :lol:

Postajali ste, igrali , žarili palili, e vidiš tu se u potpunosti slažem s tobom! :D :D

a to de se brukate, sramotite, da ste smiješni je činjenica.

Iako smatram da Velež iz 1974 porediti sa ovim današnjim tzv. veležom je grijeh! Taj Velež je bio simbol Hercegovine, a i spred ovog tzv. Velaža danas su Zrinjski, Leotar, Posušje, Brotnju, Bileća, Grude, Blagaj :lol:

Ipak , bolje ti je maši plakatima
Pa kako ce te onda slaviti 100 godina kad niste ni postojali, a komunsti su vas zabranili zbog fasisticke orjentacije koju i danas evidentno posjedujete. Koliko se mi brukamo to je upitno, jer mi od luksmeburskih klubova jos nismo gubili, a kamoli da smo gubili 4:0 i to jos na svom terenu, a zasto je Velez danas tu gdje jeste je kriv i taj "klub" koji komunisti zabranise (valjda sto je bio human i sirio ljubav medju ljudima kao i danas), jer nama su oduzeti i stadion i prostorije i sve sto smo imali, cak i 600.000 maraka nam je propalo na banci. Dakle mi nismo rasli na tudjoj muci, kao vi, mi nismo nikom nista ukrali i tu smo gdje jesmo i dizemo se polako. jeste da nas jebe politika, ali to je valjda cijena toga da smo joj uvalili kurton, za razliku od vas kojima je HDZ morao kupiti tiutulu cak i u ovakvoj ligi koliko ste kvalitetni, pa ste onda to platili najvecom blamazom u istoriji fudbala izgubivsi kuci od luksemburzana, amatera, 4:0.. SVe se vraca sve se placa, a tako ce biti i sa vama. Ono je bio pocetak vaseg kraja, a koliko znam i vi ste prije tri dana izgubili od tog istog GOSK-a. Dakle nemate se vi cim puhat, jer nit imate istoriju, nit tradiciju, nit slavu, nit navijace, niti bilo sta. Sve sto imate je mrznja prema Velezu i Velezov stadion, ali stadion cemo polako vratiti, a mrznju cemo ostaviti vama da umrete sa njom kad vam djeca budu navijala za momke sa crvenom petokrakom na dresu.
ero_sa_onog_svijeta

Slažem se da se Zrinjski obrukao u Europi ove godine.
Bez obzira što su do 92 min.. bili u 2 predkolu , opet je sramota isapst od luksemburžana.

Kažeš da je Zrinjski bio fašistički o orijentiran klub i da su ga komunisti zabranili? Pa kako to da su i prije u U Zrinjskom 1945 igrali i druge nacije? I sam znaš da prije 1945 Zrinjski i Velež bili u prijateljskim odnosima. ( čak i postoje stare fotografije koje svjedoče o tom prijateljstvu)

A to da je Velež danas tu gdje jeste zbog Zrinjskog, pa izvolite, imate klub, imali ste pare i za izgradnju novog stadiona, al ne ide? nešto fali? Šta? trebaju vam opet hrvati da vas podignu?
Stadion van nije oduzetm kad nikad i nije bio vaš nego gradski!

A to da je HDZ kupio titulu! :lol: To su mi najbolji komentari, kažu " Eto Svinjski je kupio titulu.........al opet imao je daleko najbolju momčad.." :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

zivio drug TITO !! :D :D
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Umjesto da se prepucavamo mogli bi da skontamo recept za uspjeh u evropi... izgleda da ga nase ekipe nisu jos nasle... jedino partizan prilicno stabilno igra iz sezone u sezonu a ovi nasi iz Bih i Hrv redovno ispadaju u ranim fazama....

kod nas se titule i ostali trofeji osvajaju metodom placanja ili zastrasivanja, ali u evropi to ne prolazi :D mozda da blateru poklonimo vikendicu na jablanickom :-)

Volio bi da imamo barem jednu kvalitetnu ekipu koja moze igrati u evro-kupovima, nesto kao u skotskoj gdje imaju celtic i glasgow a ostali su tu onako reda radi :-) :D
libertyBiH

Post by libertyBiH »

Pare nisu nikad legle na racun za stadion Erozijo i nemoj da mislis da netko ocukujo pomoc od vas u izgradnji novog stadiona na kome cete akobogda vi bit podstanari.... :D
SD-6

Post by SD-6 »

hoce li sad safunjasta zvjezda mali nikica u real ili milan ...nije mi bas jasno
:? ili nekog drugog giganta :shock: ...komplexi su čudo :D jesu se bili uskurčili...ali su se sabrali :oops: debrecen who?!...smijurija, halaša mi

danas počinje leteci cirkus Munib Pašalić :-D idemo na utakmicuuu,idemo na utakmicuuu
..Naprijed Željo ljubavi moja.......
gavrilo

Post by gavrilo »

ero lijepo kazes da se ti ogradjujes od zrinjskih fasistickih huligana i da ti pored tih morona navijas za taj tim. mislim da bi mnogo stvari bilo jasnije :wink:

Forza Velez :P
Post Reply