Ispisana skupa
čitao ko LJUBAV
uzdah ko himnu njenu
pogled ko ratnika njenog
san ko utvrdu njenu
usne ko stremljenja njena
a riječ ko
najvećeg neprijatelja....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
black wrote:sta to bjese ljubav..hmm..ono sto se desava izmedju dvije osobe koje se vole..kazu.....fortuna la luna..kazes da budemo realni..moze ali vi sidjite sa oblaka..

Pa dobro, nismo ni mi anđeliFortunaBela wrote:A je li baš sva krivica na ljepšem polu?
Budite realni momci....
Ko mi, jel ja....black wrote:sta to bjese ljubav..hmm..ono sto se desava izmedju dvije osobe koje se vole..kazu.....fortuna la luna..kazes da budemo realni..moze ali vi sidjite sa oblaka..
u sarajevu kada sam bio nedavno --- uzas.Frutek wrote:Pa dobro, nismo ni mi anđeliFortunaBela wrote:A je li baš sva krivica na ljepšem polu?
Budite realni momci....![]()
Ali vi djevojke ste većinom totalno odlijepile u zadnjih par godina. Idoli su vam poslate one srpske pjevaljke, tako da kad izađem u grad, ko da sam izašao na kakav promotivni PINK koncert. Sve to u kombinaciji sa pogledom koji bi se jedino mogo objasnit da je neko u vas uperio jedno 160 puški i pištolja (pogledi ubijaju, osmjeh vrlo rijetka pojava kod cure dobrog izgleda). Kada se upoznavate, to radite preko neke stvari... Ne znam čemu svi ti folovi, jer posiže totalan antiefekat i onda mi se zgadi taj vaš stav ...
Šta bi s našim normalnih cura koje se vole zezat, volile se družit, smijat, uživat jednostavno
By the way, samo diskutujemo Fortuna, nije ništa tebi lično rečeno
Tačno. Ne samo u teoriji - i u praksi je tako u većini slučajevaThe_Flyer2002 wrote: hoces realnost? fini momci su stidljiviji? (teorija)
Ma nije nikad garant vidila jer tako nešto se ne može vidit. Nije važno više ni kakav je momak. Šanse da naše "kraljice" naprave prvi korak su oko 1% (možda previsoka prognoza ali et, da ne budem prestrog s ocjenamaThe_Flyer2002 wrote: kada si zadnji put vidjela da je jedna djevojka prisla takom momku??
Ma znam ja da nije ništa lično, ali haj malo o onome što to bješe ljubav...Frutek wrote:Pa dobro, nismo ni mi anđeliFortunaBela wrote:A je li baš sva krivica na ljepšem polu?
Ali vi djevojke ste većinom totalno odlijepile u zadnjih par godina. Idoli su vam poslate one srpske pjevaljke, tako da kad izađem u grad, ko da sam izašao na kakav promotivni PINK koncert. Sve to u kombinaciji sa pogledom koji bi se jedino mogo objasnit da je neko u vas uperio jedno 160 puški i pištolja (pogledi ubijaju, osmjeh vrlo rijetka pojava kod cure dobrog izgleda). Kada se upoznavate, to radite preko neke stvari... Ne znam čemu svi ti folovi, jer posiže totalan antiefekat i onda mi se zgadi taj vaš stav ...
Šta bi s našim normalnih cura koje se vole zezat, volile se družit, smijat, uživat jednostavno
MrSini wrote:Davno meni moj jaran reče, a velika je istina: ''Bježi od cura sa lakiranim cipelicama i Her Flick jaknicama!''
Da sam ga bogdom poslušao život bi mi bio deset puta ljepši.
Vjerujem ti care. Najgore od svega što je to kod nas postalo uobičajeno. Ono ...klasika, nikakvo čudoThe_Flyer2002 wrote: u sarajevu kada sam bio nedavno --- uzas.
priso ja dvjema djevojkama da se upoznam onako , a one isto khm khm. matere mi vise nemozes da valja zensku prici a da nije ufurano. (nista licno F samo zapazamo stvarnost)
The_Flyer2002 wrote: ako su ovaki postuci tj nedavanje sanse kako onda naci tu "ljubav" i saznati sta je?
Ma jok ba, već sve nešto te žene vake, te žene nake....Frutek wrote:Diskutuje se ... ti bi haman da pišemo stihoveFortunaBela wrote:Dobro Black, de ti meni reci a šta to bješe ljubav....black wrote:ma jok ti fortuna
![]()
evo ga dolazimo negdjeFortunaBela wrote:Frutek wrote: Međutim danas se javlja veliki problem, mnogo ljudi gleda na ljubav kao na sekundarnu stvar sto u stvari nije dobro, mnogo govori o sex-u kao da su profesionalci, a kad bi trebalo ni grudnjak ne znaju skinuti..... ako im se ponudi prilika, a nikada se ne razmišlja o dubini ljudske duše ili pak o onome što se nalazi u nama! Problem je u tome da nam fali ta mala nit samosvjesnosti da bi osjetili i dali ono čemu svi žude ....
Sad ne kontam zbog čega takav osjećaj....MrSini wrote:Koja romantika?
Odnesem curi (nije bio nikakav praznik) cvijeće i imam osjećaj da sam ispao najveći kreten na svijetu.
Zato što takve ne znaju cijenit te "male geste pažnje" -- da je došo s kakvim Kawasakijem da dama sjedne pa da prolete centrom (da je svi vide), pala bi u delirij od radostiFortunaBela wrote:Sad ne kontam zbog čega takav osjećaj....MrSini wrote:Koja romantika?
Odnesem curi (nije bio nikakav praznik) cvijeće i imam osjećaj da sam ispao najveći kreten na svijetu.
sutni ti nju. ne cijeni te ona.MrSini wrote:To pitaj nju, a ne mene.
Ja sam dobio nogu.The_Flyer2002 wrote:sutni ti nju. ne cijeni te ona.
Sada je sezona godišnjih pa kad rekoh da ću najvjerovatnije u Jordan navališe romantične duše sa svih strana.da je došo s kakvim Kawasakijem da dama sjedne pa da prolete centrom (da je svi vide), pala bi u delirij od radost
e moj frutek, nije to vise ko ona stara dobra vremena...ali imam jednu opasku da dam na tvoj komentar...a to je da vise ni djevojke koje sada setaju sarajevom nisu iz sarajeva(vecina njih)...to su neke doslje i onda iz opanaka u "lakirane cipelice", i sta ces ti tu ocekivati...Frutek wrote:Zato što takve ne znaju cijenit te "male geste pažnje" -- da je došo s kakvim Kawasakijem da dama sjedne pa da prolete centrom (da je svi vide), pala bi u delirij od radostiFortunaBela wrote:Sad ne kontam zbog čega takav osjećaj....MrSini wrote:Koja romantika?
Frutek wrote:Pa dobro, nismo ni mi anđeliFortunaBela wrote:A je li baš sva krivica na ljepšem polu?
sve to stoji sto kazes al evo da ja nesto dodam.........te cipelice sminka itd.....vjeruj da vecina frajera i ne gleda djevojuku koja je u starkama ili u ravnim cipelama i koja ne nosi majicu koja puca na njoj i tole isto vec je eto sportiski tip... iako skroz normalno, izgleda znaci vi sami dajete prednost tim suknjicama stiklicama kg.sminke na licu.........pa se pitate sto su cure odljepile????
FortunaBela wrote:Senilan, ma nije boln.
Ovaj dio me dio nekko....
Podsjeti me što to bješe ljubav
I bar na tren biti zaljubljen
Što to bješe, što to bješe ljubav
I bar na tren biti zaljubljen