siroki brijeg vs. zeta(scg)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

manijak1

Post by manijak1 »

:oops: I kažeš nema veze JNA :D sa agresijom :D ........kad ono ti iz Bilećke škole :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

e nek sam pitar... :P
Brando

Post by Brando »

gavrilo wrote:
Bobi wrote:Ova ce biti paklenija
Inter(Zaprešić-Hrvatska) :-) - Crvena Zvezda
razvalice ih zvezda... 8-)
ima zvezda krv da propisa da oprostite dok prodje ovaj inter, bili su najbolji prosle sezone u hnl-u ali jebi ga ne zovu se dinamo ili hajduk :-? :-?
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Brando wrote:
gavrilo wrote:
Bobi wrote:Ova ce biti paklenija
Inter(Zaprešić-Hrvatska) :-) - Crvena Zvezda
razvalice ih zvezda... 8-)
ima zvezda krv da propisa da oprostite dok prodje ovaj inter, bili su najbolji prosle sezone u hnl-u ali jebi ga ne zovu se dinamo ili hajduk :-? :-?
Kako sam vec cuo, prodali su osam igraca iz tog Intera koji je bio najbolji u HNL. Da li je to istina?
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

gledao sam nekoliko utakmica intera i stvarno su dobri.imace zvijezda muke.btw.navijaci im se zovu divlje svinje :lol: :lol:
emanuel_30

Post by emanuel_30 »

Drug_Tito wrote:
Brando wrote:
gavrilo wrote: razvalice ih zvezda... 8-)
Kako sam vec cuo, prodali su osam igraca iz tog Intera koji je bio najbolji u HNL. Da li je to istina?
Otišli: Zoran Zekić u Rijeku, Marko Šarlija u Dinamo, Vedran Ćorluka u Dinamo, Antonio Franja u Vitoria Setubal, Tomislav Stanić u Dinamo Dresden, dok su Komar, Komljenović i Cvenk slobodni

Došli: Kristijan Polovanec iz Međimurja, Domagoj Kranjčec i Mario Čižmek iz Kamen Ingrada, M. Pecelj iz Leutara, Ante Batarelo i Igor Čagalj iz Hrvatskog Dragovoljca, Dražen Jelić iz Posušja, Željko Rumbak iz Varteksa i Marko Janjetović iz Dinama

Kao i kod svih klubova sa ovih prostora na kraju sezone je rasprodaja najboljih igrača, potom se dovode tz. pojačanja za novu sezonu :-)
pa se čudimo kad popušimo od klubova iz luksemburga, makedonije...
gavrilo

Post by gavrilo »

inter vamo inter tamo... zvezda pobjedjuje :D

btw ako izgube necu od sramote se pojaviti na forumu :roll:
strong69

Post by strong69 »

Kakve sramote ba Gavrilo, ako sam dobro shvatio ako Zvijezda izgubi? Ako te zbog toga sramota ne moras se pojavljivati nikako na forumu.javascript:emoticon(':x')
Mad
Brando

Post by Brando »

gavrilo wrote:inter vamo inter tamo... zvezda pobjedjuje :D

eh sve se bojim da neces :-) tako je onaj edu pricao da ce cunu odsjeci ako milan izgubi finale CL :-? :lol: :lol: pa nista od obecanja :lol: :lol:
Brando

Post by Brando »

Otišli: Zoran Zekić u Rijeku, Marko Šarlija u Dinamo, Vedran Ćorluka u Dinamo, Antonio Franja u Vitoria Setubal, Tomislav Stanić u Dinamo Dresden, dok su Komar, Komljenović i Cvenk slobodni

Došli: Kristijan Polovanec iz Međimurja, Domagoj Kranjčec i Mario Čižmek iz Kamen Ingrada, M. Pecelj iz Leutara, Ante Batarelo i Igor Čagalj iz Hrvatskog Dragovoljca, Dražen Jelić iz Posušja, Željko Rumbak iz Varteksa i Marko Janjetović iz Dinama
inter je prosle godine bio "dinamo II" a bolje su prosli od pravog :-)
sve su to bili dinamovci na posudbi u interu, modric koji je sad u dinamu bio je u interu i u januaru se vratio u maksimir, corluka se isto vratio sa posudbe u dinamo, janjetovic je igrao prosle godine za inter ali se trebao vratiti u dinamo ali ga je dinamo opet vratio na posudbu u inter
gavrilo

Post by gavrilo »

strong69 wrote:Kakve sramote ba Gavrilo, ako sam dobro shvatio ako Zvijezda izgubi? Ako te zbog toga sramota ne moras se pojavljivati nikako na forumu.javascript:emoticon(':x')
Mad
sta to ne smije se navijati za zvezdu?
gavrilo

Post by gavrilo »

Brando wrote:
gavrilo wrote:inter vamo inter tamo... zvezda pobjedjuje :D

eh sve se bojim da neces :-) tako je onaj edu pricao da ce cunu odsjeci ako milan izgubi finale CL :-? :lol: :lol: pa nista od obecanja :lol: :lol:
:lol:

edu razocaro si nas sve... :oops:
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Zvezda ide dalje, ja se nadam. Hajduk isto tako ja se nadam. Iako su se nasli u malo tezoj rupi. A za Partizan, pa ne znam, sigurno ce dogurati do grupe. Zeljo isto tako ce sigurno se dovuci do grupa, samo trebaju da pametno igraju. I malo da rijese problem u obrani i mogu putem ova dva kola doci do uefa kupa.
Brando

Post by Brando »

Drug_Tito wrote:Zvezda ide dalje, ja se nadam. Hajduk isto tako ja se nadam. Iako su se nasli u malo tezoj rupi. A za Partizan, pa ne znam, sigurno ce dogurati do grupe. Zeljo isto tako ce sigurno se dovuci do grupa, samo trebaju da pametno igraju. I malo da rijese problem u obrani i mogu putem ova dva kola doci do uefa kupa.

:-? :-? :-? :-? :-? :-? vidi se da si ti ovo pisao u 04:19 8) 8)
gavrilo

Post by gavrilo »

brando ne zaebaji... co'jek optimista :D

druze tito neka si ti meni delija ( i nadam se pitar) :D
mr_orange

Post by mr_orange »

Drug_Tito wrote:Zvezda ide dalje, ja se nadam. Hajduk isto tako ja se nadam. Iako su se nasli u malo tezoj rupi. A za Partizan, pa ne znam, sigurno ce dogurati do grupe. Zeljo isto tako ce sigurno se dovuci do grupa, samo trebaju da pametno igraju. I malo da rijese problem u obrani i mogu putem ova dva kola doci do uefa kupa.

Na cemu si ti? :shock: :-)
gavrilo

Post by gavrilo »

mr_orange wrote:

Na cemu si ti? :shock: :-)
meni samo nece ono sa zeljom u glavu :shock: :D
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

:D Sa Fifa 2005 sve je moguce pa cak i Zeljo :-)
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Recite sta hocete ali je Inter opet otvorio sezonu bolje od Dinama i ima maximalan ucinak u 2 utakmice, tesko ce biti protiv Zvezde ali nikad se nezna...

Inter Zapresic - Medjimurje 2:1

Inter Zapresic - Pula 2:0
gavrilo

Post by gavrilo »

Drug_Tito wrote::D Sa Fifa 2005 sve je moguce pa cak i Zeljo :-)

:lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

joj tema je ludilo :-) :-) :-) :-)
jos kad bi me zanimala :D
Skoro

Post by Skoro »

Ustvari zanima me tek toliko da bih volio (ali zaista, jako bih volio) da hoce skutori ispasti. Najmanje je bitno ko ce ih izbaciti :-?
praznina

Post by praznina »

Skoro wrote:Ustvari zanima me tek toliko da bih volio (ali zaista, jako bih volio) da hoce skutori ispasti. Najmanje je bitno ko ce ih izbaciti :-?

Kao da mi čitaš misli.
BECHO

Post by BECHO »

Odose Arkanovci dalje protiv Zapresica. :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Pričajte vi šta hoćete :D Širo odradio prvo poluvrijeme 0 : 0.
Post Reply