siroki brijeg vs. zeta(scg)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
- Brando
ima zvezda krv da propisa da oprostite dok prodje ovaj inter, bili su najbolji prosle sezone u hnl-u ali jebi ga ne zovu se dinamo ili hajdukgavrilo wrote:razvalice ih zvezda...Bobi wrote:Ova ce biti paklenija
Inter(Zaprešić-Hrvatska)- Crvena Zvezda
-
Drug_Tito
Kako sam vec cuo, prodali su osam igraca iz tog Intera koji je bio najbolji u HNL. Da li je to istina?Brando wrote:ima zvezda krv da propisa da oprostite dok prodje ovaj inter, bili su najbolji prosle sezone u hnl-u ali jebi ga ne zovu se dinamo ili hajdukgavrilo wrote:razvalice ih zvezda...Bobi wrote:Ova ce biti paklenija
Inter(Zaprešić-Hrvatska)- Crvena Zvezda
![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
gledao sam nekoliko utakmica intera i stvarno su dobri.imace zvijezda muke.btw.navijaci im se zovu divlje svinje

-
emanuel_30
Otišli: Zoran Zekić u Rijeku, Marko Šarlija u Dinamo, Vedran Ćorluka u Dinamo, Antonio Franja u Vitoria Setubal, Tomislav Stanić u Dinamo Dresden, dok su Komar, Komljenović i Cvenk slobodniDrug_Tito wrote:Kako sam vec cuo, prodali su osam igraca iz tog Intera koji je bio najbolji u HNL. Da li je to istina?Brando wrote:ima zvezda krv da propisa da oprostite dok prodje ovaj inter, bili su najbolji prosle sezone u hnl-u ali jebi ga ne zovu se dinamo ili hajdukgavrilo wrote: razvalice ih zvezda...![]()
Došli: Kristijan Polovanec iz Međimurja, Domagoj Kranjčec i Mario Čižmek iz Kamen Ingrada, M. Pecelj iz Leutara, Ante Batarelo i Igor Čagalj iz Hrvatskog Dragovoljca, Dražen Jelić iz Posušja, Željko Rumbak iz Varteksa i Marko Janjetović iz Dinama
Kao i kod svih klubova sa ovih prostora na kraju sezone je rasprodaja najboljih igrača, potom se dovode tz. pojačanja za novu sezonu
pa se čudimo kad popušimo od klubova iz luksemburga, makedonije...
- Brando
inter je prosle godine bio "dinamo II" a bolje su prosli od pravogOtišli: Zoran Zekić u Rijeku, Marko Šarlija u Dinamo, Vedran Ćorluka u Dinamo, Antonio Franja u Vitoria Setubal, Tomislav Stanić u Dinamo Dresden, dok su Komar, Komljenović i Cvenk slobodni
Došli: Kristijan Polovanec iz Međimurja, Domagoj Kranjčec i Mario Čižmek iz Kamen Ingrada, M. Pecelj iz Leutara, Ante Batarelo i Igor Čagalj iz Hrvatskog Dragovoljca, Dražen Jelić iz Posušja, Željko Rumbak iz Varteksa i Marko Janjetović iz Dinama
sve su to bili dinamovci na posudbi u interu, modric koji je sad u dinamu bio je u interu i u januaru se vratio u maksimir, corluka se isto vratio sa posudbe u dinamo, janjetovic je igrao prosle godine za inter ali se trebao vratiti u dinamo ali ga je dinamo opet vratio na posudbu u inter
-
gavrilo
Brando wrote:eh sve se bojim da necesgavrilo wrote:inter vamo inter tamo... zvezda pobjedjuje![]()
btw ako izgube necu od sramote se pojaviti na forumutako je onaj edu pricao da ce cunu odsjeci ako milan izgubi finale CL
![]()
![]()
pa nista od obecanja
![]()
edu razocaro si nas sve...
-
Drug_Tito
Zvezda ide dalje, ja se nadam. Hajduk isto tako ja se nadam. Iako su se nasli u malo tezoj rupi. A za Partizan, pa ne znam, sigurno ce dogurati do grupe. Zeljo isto tako ce sigurno se dovuci do grupa, samo trebaju da pametno igraju. I malo da rijese problem u obrani i mogu putem ova dva kola doci do uefa kupa.
- Brando
Drug_Tito wrote:Zvezda ide dalje, ja se nadam. Hajduk isto tako ja se nadam. Iako su se nasli u malo tezoj rupi. A za Partizan, pa ne znam, sigurno ce dogurati do grupe. Zeljo isto tako ce sigurno se dovuci do grupa, samo trebaju da pametno igraju. I malo da rijese problem u obrani i mogu putem ova dva kola doci do uefa kupa.
-
mr_orange
Drug_Tito wrote:Zvezda ide dalje, ja se nadam. Hajduk isto tako ja se nadam. Iako su se nasli u malo tezoj rupi. A za Partizan, pa ne znam, sigurno ce dogurati do grupe. Zeljo isto tako ce sigurno se dovuci do grupa, samo trebaju da pametno igraju. I malo da rijese problem u obrani i mogu putem ova dva kola doci do uefa kupa.
Na cemu si ti?
-
gavrilo
meni samo nece ono sa zeljom u glavumr_orange wrote:Drug_Tito wrote:Zvezda ide dalje, ja se nadam. Hajduk isto tako ja se nadam. Iako su se nasli u malo tezoj rupi. A za Partizan, pa ne znam, sigurno ce dogurati do grupe. Zeljo isto tako ce sigurno se dovuci do grupa, samo trebaju da pametno igraju. I malo da rijese problem u obrani i mogu putem ova dva kola doci do uefa kupa.
Na cemu si ti?![]()
-
PITARKA_SA
joj tema je ludilo
jos kad bi me zanimala
jos kad bi me zanimala
- manijak1