ok...ali nakon toga praviš one tvoje punjene tikvice....Alfons Kauders wrote:iz tz sam, al ima me svuda... pa i u sa... a volim s zenama u soping radi savjeta... i ne smeta mi da cekam 2-3 sata da one odrade svoje...flora.sa wrote: alfons...more..., ako si iz Sa..., ako si iz Tuzle...
![]()
![]()
![]()
Zadig,
imamo i mi neku Zaru ovdje, ali samo stvari ili xs, ili xxx, tako da nema broja za mene...ali su cipelice samo broj 35, ili 36, tako da se tu može nešto probrati i za mene...
H&M---super stvarčice...hm...jedva čekam...
mada sestra kaže da je u SLO, porpilično skupa...hebiga EU...
GAP---tu i tamo...mada ima super casual garderobe, mada je ona po meni više onako tipična američka...
TERRANOVA BUTIK U SA
- flora.sa
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Pa jednom rukom valjda 
- Alfons Kauders
sto je najgore... pomijesala si me s nekim... nisam ja za punjene tikvice pisao... ni pohovane... ja sam pisao o tikvicama u pizzi, na rostilju, i mozda kako ih proprziti pa uvaliti u lasagne...flora.sa wrote:htjela sam reći...POHOVANE!!!!Zadig wrote:Pitanje za 10.000 KM:ok...ali nakon toga praviš one tvoje punjene tikvice.... Very Happy njam... Very Happy
Kako jednoruki kuhar puni paprike/tikvice?
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
TERRANOVA (with all due respect, ako mi radi vasih tikvica prebace temu na BC, nayebacete i to pravo)....
izvjestaj sa lica mjesta stigao SMSom....
guzva je malo manja, zene kupuju i sto im treba i sto im ne treba....
kazu da su one japanke udobne......
bum probala pa javim
kiss
bum probala pa javim
kiss
-
Zadig
Mirci, gledaj samo da bude sto vise pamukamIRCerka wrote:TERRANOVA (with all due respect, ako mi radi vasih tikvica prebace temu na BC, nayebacete i to pravo)....
bum probala pa javim
kiss
- flora.sa
da, da ....na temi "šta da kuham"...znam da su neke tikvice u pitanju...pržene na maslinovom ulju...Alfons Kauders wrote:sto je najgore... pomijesala si me s nekim... nisam ja za punjene tikvice pisao... ni pohovane... ja sam pisao o tikvicama u pizzi, na rostilju, i mozda kako ih proprziti pa uvaliti u lasagne...flora.sa wrote:htjela sam reći...POHOVANE!!!!Zadig wrote: Pitanje za 10.000 KM:
![]()
![]()
vidš da nisam pomiješala lik, samo sam pomiješala na koji način si to pripremao...
kako zaboraviti muškarca koji se tako dobro razumije u kuhanje!!!
sve pohvale...
- flora.sa
da, da ....na temi "šta da kuham"...znam da su neke tikvice u pitanju...pržene na maslinovom ulju...Alfons Kauders wrote:sto je najgore... pomijesala si me s nekim... nisam ja za punjene tikvice pisao... ni pohovane... ja sam pisao o tikvicama u pizzi, na rostilju, i mozda kako ih proprziti pa uvaliti u lasagne...flora.sa wrote:htjela sam reći...POHOVANE!!!!Zadig wrote: Pitanje za 10.000 KM:
![]()
![]()
vidš da nisam pomiješala lik, samo sam pomiješala na koji način si to pripremao...
kako zaboraviti muškarca koji se tako dobro razumije u kuhanje!!!
sve pohvale...
- Alfons Kauders
flora.sa wrote: da, da ....na temi "šta da kuham"...znam da su neke tikvice u pitanju...pržene na maslinovom ulju...
kako zaboraviti muškarca koji se tako dobro razumije u kuhanje!!!![]()
![]()
sve pohvale...
ja to i znam... jer zene to vole...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma sta ako je kastriran?Zadig wrote:Jednom rukom mora drzati papriku za punjenje...
i necim mora ugurat, tj napunit papriku...
- Alfons Kauders
ma pusti ba likove...flora.sa wrote:Ok, u tom slučaju nadam se da živiš negdje van BiH, jer to ovdje ne mereš kupiti, mi điberi ćemo ipak ostati ograničeni na Terranovu, jer taj tvoj brand još uvijek nejmamo3per wrote:Terranova.
Forplay je prva liga
- Alfons Kauders
ma nesto sam konto napisat... al pogresno ces mozda shvatit... nejse...flora.sa wrote:3per wrote:Terranova.
Forplay je prva liga
Outfit za nedjelju, dok na tv-u pici formula
aha...ovo se ubilo za mog radnog mjesta...![]()