BHTelecom lopovluk....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

T wrote:
mIRCerka wrote:Ovo je ipak postala drzava stranaca... uskoro im se nece svidjeti sto je hljeb 60 feninga, jer im je mrsko nositi 40 feninga kusura, pa ce i to narediti da poskupi na 1 KM..... :x :x :x :x
Ocigledno da jeste
mIRCerka wrote: BHTelecom, pozdravite MAME i zalijte cvijece!
... ma, pusti mame na miru ... ne kroje one politiku :)
krive su majke sto ih nisu redovno tukle dok su odrastaali....
bijesna sam ko ris, dodje mi da odem u glavnu postu i sve ih postrojim i pitam DOKLE VISE?!??!?!?!?
steta sto strahujem da bi mi OPET slali enormno visoke racune ya telefon nakon proslih incidenata....
covjece, nikog kuci cijeli mjesec nije bilo, dosao racun 120Km...pa to nigdje na planeti nema....
odes trazis listing, oni ti izbace brojeve koje inace svaki mjesec zoves, ali KO JE FUCKIN MOGAO ZVATI KADA JE STAN BIO POD SVIM MOGUCIM BRAVAMA ZAKLJUCAN?!?!?!?! :x :x :x :x :x
i nemojte mi pricati kako je to u cilju prosperiteta BiH, vidjecemo kad mlijeko poskupi zbog PDVa.... bice jeftinije piti vino svaki dan nego mlijeko...jer ce luxuzna roba pojeftiniti...

a vec je krenulo... a vi i dalje placajte i cutite....
Dezze

Post by Dezze »

BigusDickus wrote:
Dezze wrote:
BigusDickus wrote:A po cemu je to eronet najpovoljniji? :-?
Po cijenama.
Po cijenama nije, malo bolje uporedi cjenovnike... ;)

Hajde dalje... 8-)
Nema sta dalje. Cijene me uglavnom i zanimaju. A cjenovnike sam davno uporedio...
T

Post by T »

mIRCerka wrote:
covjece, nikog kuci cijeli mjesec nije bilo, dosao racun 120Km...pa to nigdje na planeti nema....
odes trazis listing, oni ti izbace brojeve koje inace svaki mjesec zoves, ali KO JE FUCKIN MOGAO ZVATI KADA JE STAN BIO POD SVIM MOGUCIM BRAVAMA ZAKLJUCAN?!?!?!?! :x :x :x :x :x
... mIRC-i, nemoguce je dodavanje brojeva koje nisi zvala na listing (toll ticketing) koji dobijes. Centrale su digitalne, i ne postoji mogucnost "preskakanja" brojaca, pogresnog ocitanja brojaca i sl. Da su na listingu bili brojevi koje ne poznajes, jedan od cestih razloga je "kradja telefoske linije-instalacije", ili npr problem sa bezicnim telefonom (preklapanja frekvencije), ali ako su sve brojevi koje poznajes, onda je to vec :-?

... jel' ti telefon bio preusmjeren, i jesi li sigurna da u dane kada je napravljen saobracaj, nikoga nije bilo u stanu?
Dezze

#29 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by Dezze »

T wrote:
Dezze wrote:
mIRCerka wrote: Prosli put ih je povisio Paddy, sada CRA, pa ce tako kome god padne na pamet narod pljackati....
ma fuj, da imamo mogucnost eroneta fiksne telefonije, presla bih davno....
Zanimljivo kako i pored odluka CRA, Eronet uspijeva da bude najpovoljni operator. Nasi biznismeni uvijek imaju izgovor tipa "Nije do nas, donjih je!"
:oops:
Pa, u onim stvarima u kojima su povoljniji, problem je prvenstveno do marketinga BH Telecoma. Kad se probude i skontaju da su sada neka druga vremena, stvari ce krenuti na bolje, mada, stvari u kojima prednjaci EroNet, i nisu nesto krupno za BH Telecom, da ne mogu ponuditi to isto...stvar je samo koliko ce imati poslovnog razumjevanja.
Jasno k'o dan! Ako iko ovdje moze "razvaliti trziste" i biti definitivni trzisni lider, onda je to BH Telecom. Medjutim, kao i obicno, problem je u glavama ljudi koji upravljaju tom stvarno perspektivnom kompanijom. A to me i najvise ljuti. Sto mogu, ali nece! :x
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Da si ih uporedio i pri tome bio dovoljno pazljiv, sada ne bi iznosio pogresne tvrdnje. Kad se sve sabere i oduzme, telecom je ipak povoljniji od eroneta i mobisa... bez obzira sto razlike nisu toliko velike.

Kad malo razmislis, mozda je podjednako vazno i na kojem su operateru oni sa kojima najvise komuniciras.
Dezze

Post by Dezze »

BigusDickus wrote:Da si ih uporedio i pri tome bio dovoljno pazljiv, sada ne bi iznosio pogresne tvrdnje. Kad se sve sabere i oduzme, telecom je ipak povoljniji od eroneta i mobisa... bez obzira sto razlike nisu toliko velike.

Kad malo razmislis, mozda je podjednako vazno i na kojem su operateru oni sa kojima najvise komuniciras.
Zato sam i rekao da necu da predjem negdje drugo. I zbog broja. ne mijenja mi se.
T

#32 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by T »

Dezze wrote: Jasno k'o dan! Ako iko ovdje moze "razvaliti trziste" i biti definitivni trzisni lider, onda je to BH Telecom. Medjutim, kao i obicno, problem je u glavama ljudi koji upravljaju tom stvarno perspektivnom kompanijom. A to me i najvise ljuti. Sto mogu, ali nece! :x
BH Telecom finasira i dosta stvari o kojima EroNet i slicne kompanije ne vode brigu. Grade ceste, sponzoriraju sportske klubove, razne reprezentativne selekcije, sponzoriraju mnoge kulturne manifestacije, pomazu mnogim organizacijama (zadnja donacija je bila Majkama Srebrenice i grupi Amora Masovica koja se bavi otkrivanjem masovnih grobnica), krpe rupe u budzetu, pomazu penzionim i zdravstvenim fondovima, kad zapne, i jos dosta toga, i sve je to O.K. jer ipak, BH Telecom je drzavna firma, koja ne radi lose, ali moze neuporedivo bolje
Brando

Post by Brando »

ima li ovdje kakav moderator, administrator?
dajte sastavite ove teme o telecomu, ima ista na mobiteli,PDA& Gadgets :-? koja je cini mi se prva otvorena ali raja valjda nemaju naviku otvarati tamo teme ,nema smisla, fakat :-? :-?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

T wrote:
... mIRC-i, nemoguce je dodavanje brojeva koje nisi zvala na listing (toll ticketing) koji dobijes. Centrale su digitalne, i ne postoji mogucnost "preskakanja" brojaca, pogresnog ocitanja brojaca i sl. Da su na listingu bili brojevi koje ne poznajes, jedan od cestih razloga je "kradja telefoske linije-instalacije", ili npr problem sa bezicnim telefonom (preklapanja frekvencije), ali ako su sve brojevi koje poznajes, onda je to vec :-?

... jel' ti telefon bio preusmjeren, i jesi li sigurna da u dane kada je napravljen saobracaj, nikoga nije bilo u stanu?
T, ako kazem NIKO NIJE BIO U KUCI onda NIKO NIJE BIO U YE8ENOY KUCI! Nemojte vise citati izmedju redova kad vam se fino nacrta!
izvini sto galamim, ali me zivcira kad se pokusava naci neko skriveno znacenje ...bili smo svi dzematile/familijarno VAN GRADA cijeli mjesec...

Centrala je 234-*** i to je bilo prije dvije godine....
nece da ti izlistaju listing vec ti diktiraju brojeve, i to kao preko neke stvari...
lik ispred mene je trazio listing za mobitel jer mobitel nije koristio 22 puna dana, a doslo 100 maraka, ovi povuci potegni jos mu zaprijetio lik na salteru HOCES DA TI NAREDNIH 5 MJESECI DOLAZI PO 100 maraka???

izvini, odo ja na Kosovo makar da znam sto me razapinju na svakom koraku :x

nas telecom je najobicniji shit... kad reba iskljucit telefon radi kasnjenja uplate (do koje dodje radi kasnjenja dostave opomene (racuna bez glupe pretplate)) tu su azurni do bola, u sekundu tacni...kad treba ukljuciti onda se ceka Haminog malog jaranice rodice komsinice jetrva da joj grah pa(d)ne na lijevo da ti ukljuce....
fuj fuj fuj
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Brando wrote:ima li ovdje kakav moderator, administrator?
dajte sastavite ove teme o telecomu, ima ista na mobiteli,PDA& Gadgets :-? koja je cini mi se prva otvorena ali raja valjda nemaju naviku otvarati tamo teme ,nema smisla, fakat :-? :-?
mobiteli, pda i ostali gadets TEME:
jao super maska, jao super melodije, jao kuku imam kvar..

OVDJE se radi AKO NISI SKONTAO o jos jednoj pljacki naroda .... a to ipak zasluzuje malo vise paznje i zasluzuje mjesto u diskusijama...
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Brando wrote:ima li ovdje kakav moderator, administrator?
Ova tema bas i nema puno veze sa informaciono komunikacijskim tehnologijama, vec je vise diskusija o sposobnosti za donosenje ispravnih odluka, ili nedostatku iste... :D
Dezze

#37 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by Dezze »

T wrote:
Dezze wrote: Jasno k'o dan! Ako iko ovdje moze "razvaliti trziste" i biti definitivni trzisni lider, onda je to BH Telecom. Medjutim, kao i obicno, problem je u glavama ljudi koji upravljaju tom stvarno perspektivnom kompanijom. A to me i najvise ljuti. Sto mogu, ali nece! :x
BH Telecom finasira i dosta stvari o kojima EroNet i slicne kompanije ne vode brigu. Grade ceste, sponzoriraju sportske klubove, razne reprezentativne selekcije, sponzoriraju mnoge kulturne manifestacije, pomazu mnogim organizacijama (zadnja donacija je bila Majkama Srebrenice i grupi Amora Masovica koja se bavi otkrivanjem masovnih grobnica), krpe rupe u budzetu, pomazu penzionim i zdravstvenim fondovima, kad zapne, i jos dosta toga, i sve je to O.K. jer ipak, BH Telecom je drzavna firma, koja ne radi lose, ali moze neuporedivo bolje
Ma popunjavanje budzeta oni rade zato sto im je to zakonska obaveza.

Ja prije svega mislim na jednostavno bolju uslugu. Da te ne zajebavaju za tvoje pare. jednom je generalni direktor BH Telecoma rekao kako ce se uskoro morati boriti za svakog kupca. Mislim, ako vec znas da ce "velike zivotinje" doci na bh trziste, zasto se vec sad ne potrudis oko kupaca??? :?

Inace, mobilna mreza je jedna od najprofitabilnijih, sa vrlo niskim prosjecnim troskovima. Zbog toga oni imaju jaaaaaako veliku zaradu, cist profit. Ako hoce dugorocno da ga zadrze, trebali bi pokazati malo vise postovanja prema kupcima.
flora.sa

Post by flora.sa »

ja se prijavila za MMS, ima tome već 6-7 dana (pisah Vam već o tome...), i naravno još nisam dobila pristup istom... :x :x :x :x

nahebem Vam se mamice, bando lopovska!!!! :x :x :x :x

i kad ih nešto pitaš, još ti i slušalicu spuste.... :x :x :x :x
Brando

#39 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by Brando »

T wrote:
ti fakat mislim da je njima stalo do izgradnje, sponzoriranja itd. PERU PARE!!!!!! jebo ti drzavu kojoj telecom treba krpati budzet i bas zbog toga sto se rasipaju okolo ne mogu ili ne znaju unaprijediti usluge, covjeku bude jasnije kad vidi kakvi papci rade u posti, a to da bi mogli biti glavni, bi, ali slicno je kao i sarajevskom pivarom koja bi mogla drmati ali koja toci svoju pivu u heineken i casama karlovackog :? kakav je to biznis kakva je to organizacija, i sad recite nece :-? ja vam kazem da NE ZNAJU :-? nisu sposobni za tako nesto ni jedni ni drugi
T

Post by T »

mIRCerka wrote: T, ako kazem NIKO NIJE BIO U KUCI onda NIKO NIJE BIO U YE8ENOY KUCI! Nemojte vise citati izmedju redova kad vam se fino nacrta!
mIRC-i, nista ne citam izmedju redova...samo razgovaram sa tobom, i pitam sto mi nije jasno
mIRCerka wrote: izvini sto galamim, ali me zivcira kad se pokusava naci neko skriveno znacenje ...bili smo svi dzematile/familijarno VAN GRADA cijeli mjesec.../quote]

Samo nastavi sa galamom, ako ce ti biti lakse, i ako mislis da sam ja razlog tvom problemu :)
Kada sam te pitao za vrijeme u koje su ostavreno pozivi, mislio sam, da li ste bili odsutni iz kuce za cijelo to vrijeme na koje se odnosio telefonski racun, ili samo za dio mjeseca. Htio sam ti reci, da sada telefonski racuni dolaze za period od prvog do zadnjeg dana u mjesecu, a prije dvije godine (cini mi se) da je dolazio od dvadesetog u mjesecu, do devetnestog u slijedecem mjesecu.
mIRCerka wrote:Centrala je 234-*** i to je bilo prije dvije godine....
nece da ti izlistaju listing vec ti diktiraju brojeve, i to kao preko neke stvari...
Kada se problem rjesava kroz zalbu, tada se korisniku dopusti da prepise brojeve sa listinga, a ukoliko neko zeli listing da nosi kuci, tada se placalo cini mi se 10KM, a evo, od ovog mjeseca, listinzi ce besplatno da dolaze uz svaki telefonski racun.
mIRCerka wrote: lik ispred mene je trazio listing za mobitel jer mobitel nije koristio 22 puna dana, a doslo 100 maraka, ovi povuci potegni jos mu zaprijetio lik na salteru HOCES DA TI NAREDNIH 5 MJESECI DOLAZI PO 100 maraka???
Bez ljutlnje, ali malo mi nevjerovatno zvuci, da je ovaj na salteru bas ovako zaprijetio, i da moze da utice na to sto je rekao (ako je rekao). Odgovornost na salterima je velika, i za prigovore na rad sluzbenika na salteru ljudima se odbija od plate. Ne kazem da ne mogu biti jos bolji i jos ljubazniji (neki cak uopste i nisu ljubazni), ali nije to bas takva drama kakvom se prikazuje.
mIRCerka wrote: nas telecom je najobicniji shit... kad reba iskljucit telefon radi kasnjenja uplate (do koje dodje radi kasnjenja dostave opomene (racuna bez glupe pretplate)) tu su azurni do bola, u sekundu tacni...kad treba ukljuciti onda se ceka Haminog malog jaranice rodice komsinice jetrva da joj grah pa(d)ne na lijevo da ti ukljuce....
fuj fuj fuj
Telefon se veoma cesto ne iskljucuje u predvidjenom roku, nego se taj rok veoma cesto i produzi. Za kasnjenja racuna, odgovornost snose BH Poste, koje uredno naplate dostavu telefonskih racuna. To su sada dvije odvojene firme, pa je to reklamacija na pogresnu adresu. U slucaju iskljucenja telefona zbog duga, nakon sto se uplati racun, potrebno je napomenuti radnicu na salteru da sada broj treba ukljuciti (sto ljudi veoma cesto zaborave), ili javiti telefonom na 033/444-555. Ukljucenje se nakon toga obavi u toku istog dana. Ne treba cekati nikakvog Haminog malog i sl.
T

#41 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by T »

Dezze wrote: Ma popunjavanje budzeta oni rade zato sto im je to zakonska obaveza.
Zakonska obaveza je placanje poreza...
Dezze wrote: Ja prije svega mislim na jednostavno bolju uslugu.
Slazem se
T

Post by T »

flora.sa wrote:ja se prijavila za MMS, ima tome već 6-7 dana (pisah Vam već o tome...), i naravno još nisam dobila pristup
Moj drug je imao slican problem, ali se ispostavilo da on nije na svom mobilnom aparatu uradio sve sto je trebao, a da je MMS imao cijelo vrijeme
flora.sa wrote: i kad ih nešto pitaš, još ti i slušalicu spuste.... :x :x :x :x
Nazovi opet isti broj, trazi pretpostavljenog, i ponovi mu ovo.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

poslala sam im fax u 8:45 ujutro, tleefon ukljucen u 3 poslijepodne...
da smo kakva pravna drzava, mogal bih ih tuziti i reci PROPALO MI POSLOVA OD 50,000 KM RADI ISKLJUCENOG TEL, ali mi smo sipak od drzave...
ne mislim ja da si ti moj problem, ja se samo zalim na komplet BH TELECOM i fixni i mobilni....
sjecam se nekog J., on je radio na ULTRA helpdesku....
prvo sam zvala jer mi se zaglavila neka poruka, i zovem regularno HELPDESK i onda mi teta kaze ZOVI J. i dade mi broj mobitela, poziv koji NARAVNO skida kredit...
nebitno...J. mi je odglavio mobitel i sve je profunkcionisalo, ali KAKO JE DODJAVOLA ZNAO BROJEVE SA KOJIH MI STIZU PORUKE KOJE SU ZAGLAVLJENJE I KAKO JE DODJAVOLA ZNAO DA JE JEDNA TEXT A DRUGA SLIKA???
a sve kao NEMA UGOVORA, NEMA PRACENJA, NEMA OVO NEMA ONO...

ETO, rekoh ti stosta toga sto zamjeram TELECOMU....
a to je samo vrh ledenog brijega...no, o tome u drugoj temi, ova je strogo za drugo poskupljenje....
T

#44 Re: BHTelecom lopovluk....

Post by T »

Brando wrote: ti fakat mislim da je njima stalo do izgradnje, sponzoriranja itd. PERU PARE!!!!!!
Legalna firma, legalno zaradjenim novcem, legalno uplati novac u fond za izgradnju puteva, penzioni fond, kulturno-sportsku manifestaciju, humanitarnu organizaciju itd.
Ne kazem da je sve idealno, ali nije bas toliko crno, koliko se pise.
Brando wrote: ... ali slicno je kao i sarajevskom pivarom koja bi mogla drmati ali koja toci svoju pivu u heineken i casama karlovackog :? kakav je to biznis kakva je to organizacija, i sad recite nece :-? ja vam kazem da NE ZNAJU :-? nisu sposobni za tako nesto ni jedni ni drugi
Los marketing
flora.sa

Post by flora.sa »

T wrote:
flora.sa wrote:ja se prijavila za MMS, ima tome već 6-7 dana (pisah Vam već o tome...), i naravno još nisam dobila pristup
Moj drug je imao slican problem, ali se ispostavilo da on nije na svom mobilnom aparatu uradio sve sto je trebao, a da je MMS imao cijelo vrijeme
flora.sa wrote: i kad ih nešto pitaš, još ti i slušalicu spuste.... :x :x :x :x
Nazovi opet isti broj, trazi pretpostavljenog, i ponovi mu ovo.

ja sam na svom mobilnom uradila sve što je potrebno, slijedila sve instrukcije, ali pristupa nema... :roll: :( :x

sada samo mogu da izarazim žaljenje što sam kupila karticu BH Telekoma...

a oni ako ovako nastave da ugnjetavaju narod, svi će da pređu na eronet, a i treba im kad su kenjci... :x
T

Post by T »

mIRCerka wrote:poslala sam im fax u 8:45 ujutro, tleefon ukljucen u 3 poslijepodne...
da smo kakva pravna drzava, mogal bih ih tuziti i reci PROPALO MI POSLOVA OD 50,000 KM RADI ISKLJUCENOG TEL, ali mi smo sipak od drzave...
Firme koje prave poslove od 50.000 preko fax-a, sigurno vode racuna i da plate racun za taj fax. Ne dovode se u situaciju, da same sebi rezu granu na kojoj sjede, kasnjenjem u redovnom placanju racuna za jedan takav broj.
Ukoliko si htjela "brze" ukljucenje, bez obzira da li je razlog posao od 50.000 ili fax bilo kojeg drugog sadrzaja, nazoves 033/444-555, zamolis ih da ti ukljuce telefon ranije, i vjerujem da bi ti izasli u susret.
Kad posaljes Fax, on ide u "redovnu proceduru", (broj ti je ukljucen isti dan)...a za bilo kakav problem (brze ukljucenje broja iskljucenog zbog duga) nazoves Help desk, kazes da si poslala fax, i zamolis za razumjevanje. Vjerujem da bi ti izasli u susret.
mIRCerka wrote: ne mislim ja da si ti moj problem, ja se samo zalim na komplet BH TELECOM i fixni i mobilni....
Pa sto onda galamis na mene? :)
mIRCerka wrote: sjecam se nekog J., on je radio na ULTRA helpdesku....
prvo sam zvala jer mi se zaglavila neka poruka, i zovem regularno HELPDESK i onda mi teta kaze ZOVI J. i dade mi broj mobitela, poziv koji NARAVNO skida kredit...
nebitno...J. mi je odglavio mobitel i sve je profunkcionisalo, ali KAKO JE DODJAVOLA ZNAO BROJEVE SA KOJIH MI STIZU PORUKE KOJE SU ZAGLAVLJENJE I KAKO JE DODJAVOLA ZNAO DA JE JEDNA TEXT A DRUGA SLIKA???
a sve kao NEMA UGOVORA, NEMA PRACENJA, NEMA OVO NEMA ONO...
ULTRA nema ugovora, nema identiteta korisnika...ali, kako zamisljas da ti se sa kartice skida neka odredjena suma, ako na centrali kojoj pripadas, nema traga koji broj pozivas, ili na koji broj saljes poruku? To je drugi par cipela. Znaci, centraka u zavisnosti od toga da li saljes domaci ili ino SMS, tebi skine odredjenu sumu sa kartice, ili ako pozivas doacu fiksnu, neku drugu mreznu grupu, nekog drugog GSM operatera, obavljas ino razgovor i sl, centrala prepoznaje gdje je poziv/SMS upucen, i skida odredjenu sumu sa tvoje kartice.
mIRCerka wrote: ETO, rekoh ti stosta toga sto zamjeram TELECOMU....
Nemoj ti samo meni sta zamjerit'...ako mogu bilo sta da pomognem, tu sam :)
T

Post by T »

flora.sa wrote: ja sam na svom mobilnom uradila sve što je potrebno, slijedila sve instrukcije, ali pristupa nema... :roll: :( :x

a oni ako ovako nastave da ugnjetavaju narod, svi će da pređu na eronet, a i treba im kad su kenjci... :x
Veliki broj korisnika sada zove te ljude sa razlicitim problemima, i zbog toga oni vjerovatno nemaju vremena za neki duzi razgovor...ali, kazem ti...nazovi isti broj i trazi pretpostavljenog, i ponovi sve ovo sto si pisala na forumu...bit' ce ti korisnije, nego da jos mjesec dana pises po forumu
Prenj

Post by Prenj »

Informacija za naivne:
Bilo koji provider e-maila ili mobilne telefonije moze pratiti mailove, SMS poruke, ..., ukoliko to zeli.
Takodjer, ukoliko to nije sprijeceno strogim internim procedurama, iste mogucnosti ima i autorizirano osoblje koje radi na odgovarajucim sistemima.
Elem u principu, administrator Bihnet maila, moze citati vas mail, adminstrator BH Telecom SMS-a moze citati vase SMS-ove, ...
flora.sa

Post by flora.sa »

T wrote:
flora.sa wrote: ja sam na svom mobilnom uradila sve što je potrebno, slijedila sve instrukcije, ali pristupa nema... :roll: :( :x

Veliki broj korisnika sada zove te ljude sa razlicitim problemima, i zbog toga oni vjerovatno nemaju vremena za neki duzi razgovor...ali, kazem ti...nazovi isti broj i trazi pretpostavljenog, i ponovi sve ovo sto si pisala na forumu...bit' ce ti korisnije, nego da jos mjesec dana pises po forumu

da li ti znaš koliko puta treba okrenuti broj za podršku korisnicima da bi ih kontaktirao????

po dvadeset minuta moram visiti na tel., da bi ih dobila...
ma zaboli me za MMS, a samo su sebi napravili problem, zar nije moglo na lakši način?
samo da su automatski dali priključak svima, ali...bolje pješke...
nineac

Post by nineac »

Meni je doslo da sam zvao UAE, neznam nikog da je tamo bio, a kamoli da sam zvao!
Danas zovem BH poštu da se raspitam za pošiljku niko se nejavlja ni na jedan telefon,a kontakt e-mail ne radi!
Bože sačuvaj za šta onolike plate imaju!
Post Reply