Pa to je makar jednostavno objasniti. Vi nemate niti jedan jedini dokaz da bog postoji osim rekla kazala prica i nekakvih lafo bozijih knjiga koje su naravno napisali ljudi.teodati wrote: ↑26/08/2026 15:07A lijepo je da priznaš da ne znaš nešto, ali kako onda znaš da nije neka religija u pravu, malo si sam sebi nelogičan.Hendrix wrote: ↑25/08/2026 23:53Pa nema alternative niti je mora biti, u tome i jeste fazon. Umjesto da se napinjemo kao ti i nesta smisljamo da smo otkrili svo znanje svijeta, jednostavno ja mogu reci ne znam i to je to. Mozda nesto ima...mozda nema. Ja zivim dalje i bez toga saznanja i nista mi ne fali.
Ali ono sto je 100% sigurno jest da bog ako postoji nije u obliku kojem ga tvoje religije i skrabanja likova prije par hiljada godina predstavljaju. Bajke perverznih likova koje uvijek nekako zavrse na kontroli zena i masturbacije. To je problem ovog univerzuma, ili mozda zelje perverznjaka koji su smisljali ove religije?![]()
Ti kad doneses jedan jedini dokaz boga, ja se pridruzujem tvojoj religiji ma kako se ona zvala.
Ne znam sta je tu tebi nelogicno? Dokazi tvrdnje pa cemo onda raspravljati. A ne ovako citirajuci nekakve bajke i babske price.