Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
emko1234
#26 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
ma mislim objektivno auto je 3 puta jeftinije od audija..lijepo izgleda i kad je volan u pocetnom polozaju dobro ide..nije bas najbolja oko prijenosa snage jer je audi ubije na startu al jebgiga sa 620 konja mora ici dobro..napravljena je od plastike pa se ne bi bas volio zabit negdje s njom al daleko je to od euro konkurenata..mislim realno neki euro trkac bi iz te zapremine i iz dva turba izvukao barem jos 100 konja al eto..sto se tice ostalih..pa eto mozda jos viper da moze ajmo reci nesto..to su sve bijesna auta al strasno neupotrebljiva..a danas je u folu da i taj super car mozes koristit svaki dan..najbolji je primjer novi ferari..prvi s navigacijom fabrickom..
- johntra
#27 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
pa ko to evropljanima brani da izvlače kubikaže i velike konjaže?
niko ne kaže da je CTS-V vladar Nurbergringa među serijskim limuzinama (ne računam GTS i CSL verzije M trice, jer su to auta manje serije) i da je haman rođen na toj stazi i da je pravljen kako bi ugodio debilnim Evropljanima, a ne da ide samo od 0 do 402 metra, već da i dere guzove na stazama i krivudavim cestama...
znači, kapa do poda amerima, a M5, RS6 i ostale trice, stanite u red, možda nekada i prestignete Kedija...
niko ne kaže da je CTS-V vladar Nurbergringa među serijskim limuzinama (ne računam GTS i CSL verzije M trice, jer su to auta manje serije) i da je haman rođen na toj stazi i da je pravljen kako bi ugodio debilnim Evropljanima, a ne da ide samo od 0 do 402 metra, već da i dere guzove na stazama i krivudavim cestama...
znači, kapa do poda amerima, a M5, RS6 i ostale trice, stanite u red, možda nekada i prestignete Kedija...
-
emko1234
#28 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
opet cu morat link da stavljam..kakav kadilak?kadilak moze debilnim amerkancima bit dobar kad nisu probali nista bolje..ja ti garantujem da ko god je od tih bogatih amera ikad sjeo u amg,m il rs varijantu nece i ne bi nikad vise pogledao kadilaka..prosjecnom amerikancu kadilak moze bit san..al prosjecan europljanin se ne bi ispisao po tom autu..cuj sportski kadilak..to je isto ko da hyundai pocne da pravi auta za 24 sata le mana..
- johntra
#29 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
joj tebe...CTS-V nije napravljen da ugodi amerikancima, nego evropljanima...zato ga i jesu razvijali na Zelenom paklu, zato i jeste najbolja serijska trkačka limuzina...kakvi klipovi, kakvi bakrači, rekao sam ti kakvo mu je prolazno vrijeme tu, u dvorištu njemačke autoindustrije...dokazano više puta uzeo skalp većini evropljana, serijskih odjela tipa M kod BMW-a, AMG kod Mečke i S odjela kod Audija...drugo su naknadni ćuninzi tipa Brabus i ostale trice...
jbte jedan Vauxall VXR jebe M-ove, S-ove i ostale bakrače, a kamoli CTS-V...
-
TLFanaticos777
#30 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Sve je to dobro dok ti citas negdje to na netu ali da te pitam nesto ......jesi li ti probao ikad u svom zivotu M paket pogotovu ove od 2008 i novije(HAMMAN) .....nemoram spominjati AMG-ove ili jedan samo primjer AUDI R8......kao sto sam vec rekao Americka auta su krsjohntra wrote:joj tebe...CTS-V nije napravljen da ugodi amerikancima, nego evropljanima...zato ga i jesu razvijali na Zelenom paklu, zato i jeste najbolja serijska trkačka limuzina...kakvi klipovi, kakvi bakrači, rekao sam ti kakvo mu je prolazno vrijeme tu, u dvorištu njemačke autoindustrije...dokazano više puta uzeo skalp većini evropljana, serijskih odjela tipa M kod BMW-a, AMG kod Mečke i S odjela kod Audija...drugo su naknadni ćuninzi tipa Brabus i ostale trice...
Uostalom drzi se svojih "american muscle" a ja cu nesto ovako

-
mišmaš
#31 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
eto nek si ti stručnjak probo američka i zaključio da ne valjaju, a nisi to pročito na netu jok... šta ima doktor
-
TLFanaticos777
#32 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Da probao sam zato sto sam bio u USA par godina ........nisu ta vozila losa ali su u poredjenju sa Evropskim vozilimamišmaš wrote:eto nek si ti stručnjak probo američka i zaključio da ne valjaju, a nisi to pročito na netu jok... šta ima doktor
(BMW,Benz,Audi) KRSINE po svemu .......da i za tebe sam doktor sto se tice toga ......nemogu reci za nesto da nevalja ako nisam probao(ali sam probao Mustange vipere i ostala sranja cadije jesam sem ovog CTS-V mada mislim da je kao i ostali cadiji udobni i nista vise).......ali eto vama American Muscle ja ostajem pri njemackim vozilicama posebno BMW--Ultimate driving machine!!!!!!!!!!
pozzzzzzzzz
-
mišmaš
#33 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
da da, vidim ja da si ti načitan i navozan

- johntra
#34 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Joj jes nas satjerao argumentima, ne mogu sebi doći...hahahaha...
Čuj Viper mu sranje, hahahahaha...jesi ga malo zaturiro na parkingu....hahaha...
Oca mi, Benz, BMW, Audi, nema dalje...kraj svijeta!!!!
Čuj Viper mu sranje, hahahahaha...jesi ga malo zaturiro na parkingu....hahaha...
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
-
TLFanaticos777
#36 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Kao sto sam rekao drzite se vasih American Muscle auta ali nemoj zaboraviti procepiti tog Golfa 2 dizelajohntra wrote:Joj jes nas satjerao argumentima, ne mogu sebi doći...hahahaha...![]()
- johntra
#37 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Moj Golf 2 dizlo je najbolji, kako te nije sramota da tako pričaš?
Imam naljepnicu Hamman, mogu li ja maštati o Ultimate driving machine?
-
TLFanaticos777
#38 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Stavi naljepnicu CTS-V bolje ce ici kao cadi hhehehehahhahahajohntra wrote:Moj Golf 2 dizlo je najbolji, kako te nije sramota da tako pričaš?
- johntra
#39 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Ma jok, ja bih volio BMW-a...isto ko što svi vole BMW-a u AmeriKi...
-
TLFanaticos777
#40 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
ma jok drzi se americkih auta ona su boljajohntra wrote:Ma jok, ja bih volio BMW-a...isto ko što svi vole BMW-a u AmeriKi...
- citroen
#41 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
nekad su u GT sampionatu imali uspjeha americki trkaci kao sto su Corvette i Viper .Sad ne pratim taj sampionat ali znam da su tad derali porsche 911 i ferrari 430 
-
Vernes_AMG
#42 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Ima li gdje vrijeme CTS-V sa Ringa ?
-
TLFanaticos777
#43 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Jebes samo brzinu ....gleda se citav paket auta.........Vernes_AMG wrote:Ima li gdje vrijeme CTS-V sa Ringa ?
-
Vernes_AMG
#44 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Neko spominje da je gospodar u svojoj klasi sto se tice staze pa reko da vidim oficijelno vrijeme , mrsko mi guglati 
-
TLFanaticos777
#45 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Jest skino je sve za nekih 10-tak sekundi ali i sa 100-150hp vise pod haubom .......Vernes_AMG wrote:Neko spominje da je gospodar u svojoj klasi sto se tice staze pa reko da vidim oficijelno vrijeme , mrsko mi guglati
-
mišmaš
#46 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
hahaha da ti je bem ve sjoooj
e moj care kolko se ofiraš, nisi ti vidio ni amerike, ni vipera a bogami ni korvetu osim na slici...
-
TLFanaticos777
#47 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
ne znam ko se ofira ali pogledaj malo snagu motora a i na slici se vidi koji je bolji za ovu godinu nego hajd sad zagri tog golfa 2 pa vozi.........mišmaš wrote:hahaha da ti je bem ve sjoooje moj care kolko se ofiraš, nisi ti vidio ni amerike, ni vipera a bogami ni korvetu osim na slici...
-
TLFanaticos777
#48 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Jesi li ti sta vidio bolje od rajvosa.....mislim uzivo ne na goggle-u hhahahahahhahahmišmaš wrote:hahaha da ti je bem ve sjoooje moj care kolko se ofiraš, nisi ti vidio ni amerike, ni vipera a bogami ni korvetu osim na slici...
-
mišmaš
#49 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
jesi mi vala spustio jarane stvarno si zaista
čuj golf
nisam još toliko prolupo da vozim, a kamoli posjedujem njemačko precijenjeno sranje 
-
TLFanaticos777
#50 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Da ne vozis mozda CTS-Vmišmaš wrote:jesi mi vala spustio jarane stvarno si zaista![]()
čuj golf
nisam još toliko prolupo da vozim, a kamoli posjedujem njemačko precijenjeno sranje

Posto zachatavamno temu a ovo moze ici u nedogled pa tako drzite americkih auta(nadam se da ces imati kad jedno mada cisto sumnjam