Ali ne vozim sporo, vozim unutar ograničenja+ 10km/h.
Naći nissm sporač, a po gradu ispadam Fitipaldi koliko debili sporo voze i prave kilometarske razmake.
Moderator: _BataZiv_0809
Ma mene jedino brine hoce li oni mene nekad kasnije zezati za neke druge dokumente, npr u 7 mjesecu trebam mijenjat nasu licnu kartu.Sad vozim auto sa hr tablicama,dakle zivim u hr,vozacka hr auto hr.akcija007 wrote: ↑29/03/2025 09:37 Ne mogu ti uzeti hrvatsku vozacku na mjesec dana. Jedino ti mozda mogu preinaciti kaznu u zabranu upravljanja motornim vozilom u BiH s HR vozackom dozvolom na mjesec dana. Ti imas Bh drzavljanstvo i bit ce cijelo vrijeme duznik te kazne u sistemu .
Ta ti kazna nece doci u Hrvatsku jer nismo EU 100% .
Ne znam da li je rjesenje ovdje da platis tih 100 KM i zo je to drugo ti nista ne mogu jer vise nemas BH vozacku. Nas Mup ti ne moze oduzeti hrvatsku vozacku pa da kaze dodji za mjesec po nju. Ne moze .
I nisam siguran mozes li s HR vozackom voziti auto na BH tablicama vise
Ma ne brinem se za to, naravno sad i da me zaustave ne znaju nista jer je auto hr table i vozacka isto.Jedino sto me zanima da me nece kasnije zezati za neke druge dokumente tipa zamjena licne pasosa a kaznu od 100 km sam vec plauo tj stari je otisao i uplatioShnjaZZZ wrote: ↑29/03/2025 08:13Ne oduzimaju strane vozačke boli te kurkohousetent wrote: ↑29/03/2025 02:17 Dakle ovako stoje stvari.Drzavljanin sam Bosne a trenutno zivim u Hrvatskoj vec godinu dana.Prije dva tri dana mi je dosla kazna u Bosni za prebrzu voznju ogranicenje na autoputu 130 ja vozio 152, dakle 100 km kazne mjesec vozacka i dva boda.Kamera me slikala u 4 mjesecu prosle godine,i tada sam vozio auto na bh tablama i tada sam imao bh vozačku, međutim sad imam hr vozacku,zamijenio bosansku za hrvatsku.Zanima me sta sad u vezi vozacke jer je sad hr.Moram li otici u bosnu u policiju i predat ovu hr vozacku ili ce nasi poslati za hr pa da mi ovde uzmu.