Crna hronika van BiH
- Sanjarko
#26 Re: Crna hronika van BiH
Raja instaliraj te neki RSS atom feeder za ove vijesti, lako se uprate preko njega, nazalost ja slabo pratim cak i preko njega, a imam ih instalirana dva, vecinu informacija kupim sa sajtova i TV-a.
- muha_sa
- Laplace
#28 Re: Crna hronika van BiH
Još je dobro prošla. Da je stvarno vio Elon Musk, taj bi joj uzeo i zadnji cent sa računa. Ovaj prevarant je za Muska amater.muha_sa wrote: ↑08/02/2025 06:55 https://avaz.ba/vijesti/globus/954949/b ... 000-dolara
"Moja ljubav Ilon".![]()
![]()
![]()
- banjaluka078
- dječak sa šibicama
#30 Re: Crna hronika van BiH
Poremecenih silovatelja pun kua, na zalost mnogi su mocni bogati kao Holivudska i ina americka zabavljacka klasa, pa lako kupe sutnju ostecenih.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#32 Re: Crna hronika van BiH
adis pokvić i smolet
- banjaluka078
- banjaluka078
- muha_sa
- vjeshalica
#37 Re: Crna hronika van BiH
Pozar u nekom "objektu" bez standarda i zastite- protivpozarnih sistema, mnogo ljudi, panika,dim,strah,stampedo,vatra,lako zapaljive stvari, smrt.muha_sa wrote: ↑16/03/2025 09:00 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-st ... /250316019
Sve ovo rade kurve i lopovi, pobise ljude,niko ne odgovara.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#38 Re: Crna hronika van BiH
@AleksoMKD
Imas li vise informacija?
Primi moje saucesce
Imas li vise informacija?
Primi moje saucesce
- AleksoMKD
#39 Re: Crna hronika van BiH
Evo sad sam se cuo sa prijateljima. Vise ljudi od propisanog, pirotehnika unutra, prenamenjen objekt valjda magacin I eto opet tragedije. Taj bend uglavnom slusaju mladi I zrtve su uglavnom 16 do 20 godina.
Ceka se istraga no kasno je za mrtve. Puno je doslo mladih iz drugih gradova a ambulance I helikopteri su odneli povredjene u druge gradove I sad rodbina trazi.
Uzas no nazalost Ne verujem poslednji.
Ceka se istraga no kasno je za mrtve. Puno je doslo mladih iz drugih gradova a ambulance I helikopteri su odneli povredjene u druge gradove I sad rodbina trazi.
- insaneinthebrain
#40 Re: Crna hronika van BiH
nema smrtonosnije kombinacije nego prepun klub i pirotehnika u njemu. koliko je ljudi stradalo u takvim pozarima 
-
Karikaturist
#41 Re: Crna hronika van BiH
Diskoteka?
Ovo je neka baraka ili bivse skladiste, ja ovdje ne bi usao ni da se pomokrim.
Kako je hiljadu i po dusa stalo ovdje - jos veca misterija.
- AleksoMKD
#42 Re: Crna hronika van BiH
Da, magacin prastari i puno vise ljudi od dozvoljenog, pisacu sutra vise.Karikaturist wrote: ↑16/03/2025 12:19 Diskoteka?
-
demagog
#43 Re: Crna hronika van BiH
Zamislim te mlade ljude sa opekotinama, bas strahota

- AleksoMKD
#44 Re: Crna hronika van BiH
Malo je jasnije sada, ovako stoje stvari koliko znam.
Zasad je potvrdjeno 59 nastradalih u pozaru i 1 vozac ambulantnog vozila koji je neumorno bez odmora razvozio povrdjene po bolnicama, vratio se kuci, legao i nije se vise probudio.
Vecina nastradalih su iz Kocana no ima ih iz cele Makedonije.
Objekt je radio kao "nocni klub" sa falsifikovanom licencom za kabare.
Prisutno je bilo 500-ak gostiju iako je kapacitet 250 (toliko ulaznica je odstampano i prodato).
Unutrasnjost objekta je bila napravljena od najjeftinijih mogucih materjala koji su lako zapaljivi, pirotehnika koja je bila na stage-u je zapalila krov i sve je planulo u par minuta.
Bend DNK je bio popularan najvise medju mladima i vecina gostiju je bila izmedju 14 - 28 godina. Skoro ceo bend je medju zrtvama a jedan je u komi. Andrej Gjorgieski, jedan od clanova benda je (prema ocevidcima) izasao iz kluba no vracao se vise puta da izvaci nastradale i tako je i on nastradao.
Uhapseno je vise lica povezanih sa lokalom i bivsih funkcionera i pocela je istraga.
Vise tesko povredjenih je helikopterima i avionima prevezeno u Grcku, Srbiju, Bugarsku, Tursku i izgleda Hrvatsku i Sloveniju, sve navedene zemlje su poslale avione, helikoptere i medicinsko osoblje.
Opet tragedija po receptu "imam coveka sredice papire" i eto opet sredili.
Deca mojih projatelja koj su bila u klubu su uspela da izadju bez povreda no su istraumatizirana jer su im poginuli drugovi.
Zasad je potvrdjeno 59 nastradalih u pozaru i 1 vozac ambulantnog vozila koji je neumorno bez odmora razvozio povrdjene po bolnicama, vratio se kuci, legao i nije se vise probudio.
Vecina nastradalih su iz Kocana no ima ih iz cele Makedonije.
Objekt je radio kao "nocni klub" sa falsifikovanom licencom za kabare.
Prisutno je bilo 500-ak gostiju iako je kapacitet 250 (toliko ulaznica je odstampano i prodato).
Unutrasnjost objekta je bila napravljena od najjeftinijih mogucih materjala koji su lako zapaljivi, pirotehnika koja je bila na stage-u je zapalila krov i sve je planulo u par minuta.
Bend DNK je bio popularan najvise medju mladima i vecina gostiju je bila izmedju 14 - 28 godina. Skoro ceo bend je medju zrtvama a jedan je u komi. Andrej Gjorgieski, jedan od clanova benda je (prema ocevidcima) izasao iz kluba no vracao se vise puta da izvaci nastradale i tako je i on nastradao.
Uhapseno je vise lica povezanih sa lokalom i bivsih funkcionera i pocela je istraga.
Vise tesko povredjenih je helikopterima i avionima prevezeno u Grcku, Srbiju, Bugarsku, Tursku i izgleda Hrvatsku i Sloveniju, sve navedene zemlje su poslale avione, helikoptere i medicinsko osoblje.
Opet tragedija po receptu "imam coveka sredice papire" i eto opet sredili.
Deca mojih projatelja koj su bila u klubu su uspela da izadju bez povreda no su istraumatizirana jer su im poginuli drugovi.
- geralt
#45 Re: Crna hronika van BiH
Imam u blizoj porodici ljude koji su se profesionalno specijalizirali za zastitu od pozara. Na njih se obicno gleda kao birokrate koji smisljaju glupa pravila da bi sebi izmislili posao, maltretirali normalan svijet i sputavali privredu. Vrhunac ulaganja u zastitu je aparat za gasenje koji je negdje zavucen u objektu i za koji pola uposlenih ne zna da postoji, sa inspekcijskim stikerom koji je istekao prije 5 godina.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#46 Re: Crna hronika van BiH
AleksoMKD wrote: ↑16/03/2025 11:21 Evo sad sam se cuo sa prijateljima. Vise ljudi od propisanog, pirotehnika unutra, prenamenjen objekt valjda magacin I eto opet tragedije. Taj bend uglavnom slusaju mladi I zrtve su uglavnom 16 do 20 godina.

-
Sociolog
#47 Re: Crna hronika van BiH
saucesce porodicama 
-
mishic
#48 Re: Crna hronika van BiH
Stradanja građana diljem Balkana rezultat su nerada, nebrige, korumpiranosti i nesposobnosti aktuelnih vlasti i osiljenih režima koji funkcioniraju na mafijaškim principima i potpuno su nekompetentni u uređenju društva, odnosa u njemu i vođenja Države i državnih poslova.
Ono što je još gore u društvu se pravi atmosfera nesigurnosti, nepovjerenja i prepuštenosti građana samima sebi i uzimanja pravde u svoje ruke. Pored tri velika stradanja ( Novi Sad, Jablanica i Makedonija) na desetine je ubistava, nestanaka, mafijaških obračuna i drugih vidova stradanja kojima pogoduje nezaposlenost, korupcija, mito i mafijaški odnosi kojima sprega vlasti i kriminala daje poseban pečat. Nepovjerenje u institucije i vlast se širi, nesigurnost raste, tužilaštva i sudovi su zarobljeni a očaj je sve prisutniji i rašireniji.
Trpljenje svega ovoga za sada ne pokreće mase sem u Srbiji ali je potpuno izvjesno i razumljivo da će do toga doći a to onda neće biti moguće kontrolisati i usmjeravati ovako kako Vučić do sada uspjeva. I on gubi kontrolu a drugi je ni približno njemu neće imati. Zato bi bilo bolje ne iskušavati sve moguće posljedice nego krenuti da se sistem uređuje koliko je to moguće u ovako raspuštenim uvjetima,
Ono što je još gore u društvu se pravi atmosfera nesigurnosti, nepovjerenja i prepuštenosti građana samima sebi i uzimanja pravde u svoje ruke. Pored tri velika stradanja ( Novi Sad, Jablanica i Makedonija) na desetine je ubistava, nestanaka, mafijaških obračuna i drugih vidova stradanja kojima pogoduje nezaposlenost, korupcija, mito i mafijaški odnosi kojima sprega vlasti i kriminala daje poseban pečat. Nepovjerenje u institucije i vlast se širi, nesigurnost raste, tužilaštva i sudovi su zarobljeni a očaj je sve prisutniji i rašireniji.
Trpljenje svega ovoga za sada ne pokreće mase sem u Srbiji ali je potpuno izvjesno i razumljivo da će do toga doći a to onda neće biti moguće kontrolisati i usmjeravati ovako kako Vučić do sada uspjeva. I on gubi kontrolu a drugi je ni približno njemu neće imati. Zato bi bilo bolje ne iskušavati sve moguće posljedice nego krenuti da se sistem uređuje koliko je to moguće u ovako raspuštenim uvjetima,
- AleksoMKD
#49 Re: Crna hronika van BiH
Hvala svima, tragedije koje su mogle biti izbegnute nazalost nas prate eto vec preko 30 godina.
Ko sto pise @mishic nema nikakve kriticne mase. Ako se secate u Rumunskoj je 2015 zbo iste ovakve katastrofe pala vlada i raspusten je parlament.
Nazalost samo Srbija i Grcka imaju neki buntovni duh u narodu. Posebno Grci to im moram priznati, oni cak imaju masovne proteste na svaku godisnjicu one nesrece kada su se sudarila dva voza. I to ne proteste vec nemire.
A kod nas videcemo, eto sad krecu velike inspekcije ugostiteljskih objekata no ko zna............
Posle pozara u Tetovskoj bolnici i onog nesrecnog Autobusa u Bugarskoj nije bilo masovnih protesta ko zna mozda sada nesto bude no nisam optimista.
- AleksoMKD
#50 Re: Crna hronika van BiH
Necete mi verovati.
50 metara od izgorelog objekta pronadjeno podzemno nelegalno skladiste nafte za 10 tona. Vlasnik je normalno vlasnik kluba.
50 metara od izgorelog objekta pronadjeno podzemno nelegalno skladiste nafte za 10 tona. Vlasnik je normalno vlasnik kluba.