Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Moderator: Bloo
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#26 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Mateo Kovačić govori tečno 6 svjetskih jezika, mogao bi on biti premijer nekad Hrvatske
, nije to referenca za bilo sta, jednostavno zna te jezike i to je to, zna za sebe
.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#27 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Ili mozes raditi po PS-u bez "dje sam ja tu" ?_BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2024 21:47 Moras biti namazan svim bojama i moras imati jak tim oko sebe.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Moras imat i jaku ekipu oko sebe.
Sjecas se prije par godina kad je Futko sam proglasio budzet pa su SDA trubaduri pobudaludili
Pa je i forumski zubar meni pravniku sa polozenim pravosudnim ispitom porucivao da procitam zakon
Federoooooooooocija doktor prava koji nije pravnik najavljivao tuzbe, zalbe, zatvore
E to je kad imas sposobnog pravnika u timu koji je znao rastumacit predlaganje i proglasenje.
Samo primjer navodim, ne implicira da se slazem sa postupkom.
Sjecas se prije par godina kad je Futko sam proglasio budzet pa su SDA trubaduri pobudaludili
Pa je i forumski zubar meni pravniku sa polozenim pravosudnim ispitom porucivao da procitam zakon
Federoooooooooocija doktor prava koji nije pravnik najavljivao tuzbe, zalbe, zatvore
E to je kad imas sposobnog pravnika u timu koji je znao rastumacit predlaganje i proglasenje.
Samo primjer navodim, ne implicira da se slazem sa postupkom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#29 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
I za radit po PS-u moras biti mudonja i doooooobro potkovan.gentoo wrote: ↑07/09/2024 21:53Ili mozes raditi po PS-u bez "dje sam ja tu" ?_BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2024 21:47 Moras biti namazan svim bojama i moras imati jak tim oko sebe.
To je ulazak u osinjak go i bos.
- gentoo
#30 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Vi isto da ste djeca neka
Jeste gledali zadnju sjednicu kad je u Live prenosu "uvalio" vlastitog premijera zeleci da bolnica dobije nesto ?
Odnosno.. kao takav vjerovatno je daleko od idealnog kandidata i za samu SDA tako da.. @Casual's vjerovatno ima info iz prve ruke
Jeste gledali zadnju sjednicu kad je u Live prenosu "uvalio" vlastitog premijera zeleci da bolnica dobije nesto ?
Odnosno.. kao takav vjerovatno je daleko od idealnog kandidata i za samu SDA tako da.. @Casual's vjerovatno ima info iz prve ruke
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#31 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Gledo sam.
Naivan je ispao.
Dobar je insan i ima postene namjere.
A to u politici ne prolazi nekaznjeno.
Naivan je ispao.
Dobar je insan i ima postene namjere.
A to u politici ne prolazi nekaznjeno.
-
Bobi
- Forum administrator
#32 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Bio ja jednom kod Malika na pregledu, znate sta mi je rekao nakon sto je pogledao nalaz cijelih 1,5 sek.
?
- gentoo
#33 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Pa dobro, po tebi onda Fudo treba da ostane (i hoce) jer je on kandidat sa najvise marifetluka u rukavu i najvise trikova kako da ostane u suficitu a grad se raspada
Meni iskreno treba kandidat koji ce grad (odma' u prava 2 mjeseca mandata) uvaliti 200-300 mil u kredit i srediti sve od garaza, parkinga, trgova, ulica i sokaka, klupa, bazena, hitne, da obiljezi linije i zebre na cesti konacno plastikom, da sa godspodjom (ili gospodinom) proseta gradom bar 2x sedmicno i popije kafu medju narodom (a ne ko Fudo kad je izjavio "ja majke mi na kamberovica nikad ne idem" ), da je investicija u mjesnoj zajednici ono sto zaista treba a ne "sto odluce mjestani" , da skloni auta i papke sa trotoara i zelenih povrsina, da u prvoj godini mandata napravi aplikaciju za mobitel gdje ce gradjani moci slikati i raznoraznim inspekcijama prijavljivati neregularnosti, da ta ista inspekcija radi posao, da su savjetnici neko poput Britvara i Lemesa a ne karatiste, spikerke sa BM radia i bivse kosarkasice itd, itd..
Trazim li puno ? Ko je od ovogodisnjih kandidata najblize ovom ?
Meni iskreno treba kandidat koji ce grad (odma' u prava 2 mjeseca mandata) uvaliti 200-300 mil u kredit i srediti sve od garaza, parkinga, trgova, ulica i sokaka, klupa, bazena, hitne, da obiljezi linije i zebre na cesti konacno plastikom, da sa godspodjom (ili gospodinom) proseta gradom bar 2x sedmicno i popije kafu medju narodom (a ne ko Fudo kad je izjavio "ja majke mi na kamberovica nikad ne idem" ), da je investicija u mjesnoj zajednici ono sto zaista treba a ne "sto odluce mjestani" , da skloni auta i papke sa trotoara i zelenih povrsina, da u prvoj godini mandata napravi aplikaciju za mobitel gdje ce gradjani moci slikati i raznoraznim inspekcijama prijavljivati neregularnosti, da ta ista inspekcija radi posao, da su savjetnici neko poput Britvara i Lemesa a ne karatiste, spikerke sa BM radia i bivse kosarkasice itd, itd..
Trazim li puno ? Ko je od ovogodisnjih kandidata najblize ovom ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#35 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Ne, nego za sve to sto si nabrojo, a s cim se slazem, treba ti neko ko je sposoban i dobro namazan i podrzan jakom ekipom.gentoo wrote: ↑07/09/2024 22:12 Pa dobro, po tebi onda Fudo treba da ostane (i hoce) jer je on kandidat sa najvise marifetluka u rukavu i najvise trikova kako da ostane u suficitu a grad se raspada![]()
Trazim li puno ? Ko je od ovogodisnjih kandidata najblize ovom ?![]()
-
Bobi
- Forum administrator
#36 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
ccccc.... ma regularno bolan išao, moš mislit nisam ni čekao došao tacno na termin i primio me, ono u minut , ja zabezeknut
- gentoo
#37 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Naravno..oko savjetnika se sve vrti. Samo sto ja mislim da neko "pismen" poput Malika sebi ne bi dozvolio papanluk medju savjetnicima.. Drugo je sta bi mu stranka naredila i sta bi "morao" (mozda zato i nije zainteresovan? )._BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2024 22:14 Ne, nego za sve to sto si nabrojo, a s cim se slazem, treba ti neko ko je sposoban i dobro namazan i podrzan jakom ekipom.
Donekle isto mislim i za Babajica.. s tim sto bi se on vjerovatno okruzio Dzenom, Sabanijem i slicnim rodjenim izmedju 1978 - 1983 kojima je predhodni najveci uspjeh zivota sto su bili u stranci i sto rade u nekoj banci ili tako kao ti na drzavnoj sisi u odjelu i bijeloj kosulji, ja smatram tecno govorenje 7 jezika mnogo vecim uspjehom od tog
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#38 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Ma dok je u SDA mozes mislit kakvi bi mu savjetnici biligentoo wrote: ↑07/09/2024 22:18Naravno..oko savjetnika se sve vrti. Samo sto ja mislim da neko "pismen" poput Malika sebi ne bi dozvolio papanluk medju savjetnicima.. Drugo je sta bi mu stranka naredila i sta bi "morao" (mozda zato i nije zainteresovan? )._BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2024 22:14 Ne, nego za sve to sto si nabrojo, a s cim se slazem, treba ti neko ko je sposoban i dobro namazan i podrzan jakom ekipom.
Donekle isto mislim i za Babajica.. s tim sto bi se on vjerovatno okruzio Dzenom, Sabanijem i slicnim rodjenim izmedju 1978 - 1983 kojima je predhodni najveci uspjeh zivota sto su bili u stranci i sto rade u nekoj banci ili tako kao ti na drzavnoj sisi u odjelu i bijeloj kosulji, ja smatram tecno govorenje 7 jezika mnogo vecim uspjehom od tog![]()
-
putokaz1
#39 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
ja govorim 4 jezika blizu sam_BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2024 21:47 To sto je doktor, elokventan i sto govori 6 jezika ne znaci da je dobar menadzer a kamoli politicar.
Moras biti namazan svim bojama i moras imati jak tim oko sebe.
- Ja_Ja
#40 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Insinuiraš. Dr. nije dobar samo zato što je doktor. Doktor je intelektualno, a čini se i moralno ( pošto mu se spočitava pokušaj da nadje zajedničku sa gradom i kantonom) koplje ispred svih u gradskoj sali.
Prateći ga ove zadnje četri godine tip je jednostavno daleko najelokventniji vijećnik, mislim nije to ni toliko teško biti pored tipova ala Denan Pašalić ili kako li se već zove ono govedo. Daleko je najinteligentniji u vijeću i nikada ga nisam čuo da je sa nipodaštavanjem se obračao sagovorniku. Možda ono i najbitnije, čitave ove četri godine je bio jedan od rijetkih ako ne i jedini koji je pokušavao da nadje sajedničku sa neistonišljenicima. Za mene su ovo gore sve vrline jednog političara a nikako mane. Tako da činjenica da nije “namazan” nije negativnost već mrtva pozitiva.
Ovdje se bukvalno piše da je onaj koji hoće slagati, prevariti i obmanuti najkvalifikovani da bude gradonačelnik.
U suštini mi bezveze pišemo o Ejuboviću u ovom kontekstu jer nije kandidat za gradonačelnika ali jeste Babajić koji ima sličnostii koji se podjednako diskvalifikuje zbog toga što nije seoska varalica.
-
mishic
#41 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Pa onoga Beganovića, HDZ-ovca, boljeg je teško naći...
-
mishic
- N.N.
#43 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Zamisli ucis cijeli zivot, ulazes vrijeme, pare, trud u svoje obrazovanje i na kraju das' glas onom zutom sto razdvaja bikove
hahahaah
Pa to je isto da ti Designerica renda sir na glavu i puca te patikom po glavi, grob te jebo'
Malik Ejubovic je vrh momak. Ali tako je to kod nas, qurac se valjda vise dize na zOkon, vlOst i slicno.
Zato i idemo gdje treba da idemo....pravac pm
Pa to je isto da ti Designerica renda sir na glavu i puca te patikom po glavi, grob te jebo'
Malik Ejubovic je vrh momak. Ali tako je to kod nas, qurac se valjda vise dize na zOkon, vlOst i slicno.
Zato i idemo gdje treba da idemo....pravac pm
-
putokaz1
#44 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Pitam Druga iz Zenice 2016 za koga si SDP ili SDA
On kaze za Treceg
Taj Treci je i sad
On kaze za Treceg
Taj Treci je i sad
- ShnjaZZZ
#45 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Pa eto glasajte za Malika yebo vas on, obični kompleksaš. Prije bih ruku sebi odsjeko nego dao glas nekome poput njega. Još u SDA stranci 
- tramvajtrojka
-
Bobi
- Forum administrator
#47 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Momak ti si ovdje zaluto 
- Ja_Ja
#48 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Zašto kompleksaš? Kada nekog nazoveš nekim imenom valjda je red da elaboriraš, ovako ispada ono da nemaš šta da kažeš pa ti je jedini argument u diskusiji “vidi mu glOve.”
- ShnjaZZZ
#49 Re: Izbori 2024: Gradonačelnik i Općinsko vijeće Grada Zenica
Ne želim otkriti svoj identitet
- Saian