Kucamo na vrata zaboravljenih asova
Moderator: _BataZiv_0809
-
Duh sa sjekirom
eeeeeeeeeee ima jos konja za trku

-
buddha
kad ih vec spomenu...zasto li je citava ekipa predratnih narodnjaka zavrsila u raljama sveopsteg ludila a ipak od nje najbolje profitirala je vec prica za sebe. bilo bi interesantno napisat par redova o "nasim" asovima...ali meni se sad ne daDuh sa sjekirom wrote:eeeeeeeeeee ima jos konja za trku![]()
-
Stitch__
evo east 17
British pop singer BRIAN HARVEY is in critical condition in an east London hospital after he was crushed under the wheels of his own car early this morning (31MAY05).
The former EAST 17 star, 30, is currently receiving treatment for multiple fractures and abdominal injuries in Whipps Cross Hospital, Leytonstone - a few miles away from his Walthamstow home.
a prije 2 godine pokusali comeback
EAST 17's comeback has got off to a bad start following a disastrous gig in Wales where only two members of the nineties boyband bothered to show up.
The HOUSE OF LOVE stars plan to tour up and down Britain in an attempt to resurrect their career, but their recent show at the CREATION nightclub in Wales left observers laughing, according to British newspaper the DAILY MIRROR.
One says, "Only two of them turned up. There was BRIAN HARVEY and one other who I'd never even heard of.
"They were booked in to stay at the hotel over the road but ended up driving home after an exceptionally bad night.
"And Brian was so off it, no one could understand what he was saying."

British pop singer BRIAN HARVEY is in critical condition in an east London hospital after he was crushed under the wheels of his own car early this morning (31MAY05).
The former EAST 17 star, 30, is currently receiving treatment for multiple fractures and abdominal injuries in Whipps Cross Hospital, Leytonstone - a few miles away from his Walthamstow home.
a prije 2 godine pokusali comeback
EAST 17's comeback has got off to a bad start following a disastrous gig in Wales where only two members of the nineties boyband bothered to show up.
The HOUSE OF LOVE stars plan to tour up and down Britain in an attempt to resurrect their career, but their recent show at the CREATION nightclub in Wales left observers laughing, according to British newspaper the DAILY MIRROR.
One says, "Only two of them turned up. There was BRIAN HARVEY and one other who I'd never even heard of.
"They were booked in to stay at the hotel over the road but ended up driving home after an exceptionally bad night.
"And Brian was so off it, no one could understand what he was saying."
-
car-x
Stitch__ wrote:ne volim ove sto kakaju o metallicija ih slusam od '97 (nakon backstreet boysa
) al mi se i load i reload i st. anger svidjaju. black pogotovo. master im je najbolji album. fade to black najbolja pjesma. one prvi i najjaci spot. metal militia najubitacnija pjesma... volim citav njihov opus i fakat ne kontam slicne seratore koji pljuju po najbandu svih vremena
daj ba stich, load i reload su dva pravo bezveze albuma.. osim until it sleeps na kompletna dva albuma nema nista hvale vrijedno.. st. anger je ono, sastala se isfrustrirana raja i osini po prasini..
master of puppets, garage days, and justice for all, sve su to legendarni albumi koji se ne mogu poredit s ovim..
i ne serem.. nego pricam.. al nej se..
- Alfons Kauders
Ne dirajte mi ravnicu, hocu da ovo bude skoro pa normalna tema, saljite sugestije, linkove, diskutujte o temi, a da otklonim sve moguce dileme - Metallica je UVIJEK bila karina, i mirna Bosna... 
- Alfons Kauders
Idemo na jug, u suncanu Andaluziju...
Los Del Rio

Antonio Romeo Monge i Rafael Ruiz
Los Del Rio je izdao Macarenu 1993. a nakon remixa Bayside Boysa 1996. pjesma postaje svjetski hit. Zvuci nevjerovatno, ali samo u SAD prodali su preko 4 miliona kopija macarene. Danas mirno zive u gradicu Dos Hermanas, Sevilla. U dokumentarcu VH1 "100 Greatest One Hit Wonders" osvojili su 1. mjesto, a u drugom dokumentarcu VH1 "40 Awesomely Bad No. 1 Songs" opet - 1. mjesto. Mislim da je svaki komentar suvisan.

Ples...

Spot...
Ne ponovilo se...
Los Del Rio

Antonio Romeo Monge i Rafael Ruiz
Los Del Rio je izdao Macarenu 1993. a nakon remixa Bayside Boysa 1996. pjesma postaje svjetski hit. Zvuci nevjerovatno, ali samo u SAD prodali su preko 4 miliona kopija macarene. Danas mirno zive u gradicu Dos Hermanas, Sevilla. U dokumentarcu VH1 "100 Greatest One Hit Wonders" osvojili su 1. mjesto, a u drugom dokumentarcu VH1 "40 Awesomely Bad No. 1 Songs" opet - 1. mjesto. Mislim da je svaki komentar suvisan.

Ples...

Spot...
Ne ponovilo se...
-
TourniqueT
Slazem se sa CAR-om po pitanju METALLICA-e...
Sve je bilo super... dok se nije pojavio black... tad sam ih otpisao... pa sjeti se samo onih debilskih "spotova" na unforgiven... uporedi sa ONE, ili sa snimcima CLIF EM ALL (Da da Clif Burton, covjek koji je prvi odsvirao Anestesia pulling toth na 4verozicanom basu, a poslije mislim poginuo u saobracajki...)
Al zato je tu legendarni IRON MAIDEN... Bruce se vratio... Dance of the Death... prze isto ko i na SOSS ili na PowerSlave... bilo je nekog suskanja da ce svirati u Beogradu...
Sorry uprska covjeku temu, koja je fakat super...
90te su bile bash ono gluho i daleko bilo i nikad se ne ponovilo... mada je bilo i dobrih stvari... Nirvana... Kreator je recimo ostao doslijedan sebi... SEPULTURA...
al opet to je od ukusa do ukusa...
Step baj step... uuu bejbe
:D:D
Sve je bilo super... dok se nije pojavio black... tad sam ih otpisao... pa sjeti se samo onih debilskih "spotova" na unforgiven... uporedi sa ONE, ili sa snimcima CLIF EM ALL (Da da Clif Burton, covjek koji je prvi odsvirao Anestesia pulling toth na 4verozicanom basu, a poslije mislim poginuo u saobracajki...)
Al zato je tu legendarni IRON MAIDEN... Bruce se vratio... Dance of the Death... prze isto ko i na SOSS ili na PowerSlave... bilo je nekog suskanja da ce svirati u Beogradu...
Sorry uprska covjeku temu, koja je fakat super...
90te su bile bash ono gluho i daleko bilo i nikad se ne ponovilo... mada je bilo i dobrih stvari... Nirvana... Kreator je recimo ostao doslijedan sebi... SEPULTURA...
Step baj step... uuu bejbe
- Alfons Kauders
Drago mi je da ti se svidja tema, al' nemas vise sta "uprskat"... Tema nije bas posjecena, pa ne vidim razlog da se i ja dalje angazujem... Ocito je bjelosvjetskim jebivjetrima draze palamudit po "forumu za caskanje"...TourniqueT wrote: Sorry uprska covjeku temu, koja je fakat super...
Step baj step... uuu bejbe:D:D
-
car-x
Narandza wrote:i ove ljude nesmijemo zaboravit....
Bonny M, Frank Sinatra, Beach Boys, Chris Rea
jbg, narandza, nekako mi se cini da si ti ponajvise promasio/la temu.. ovdje se radi o ljudima koji su nakratko bljesnuli i nestali bez traga..
boni-em, sinatra, bic bojs, kris ria su velikani u svojim domenama.. bili i ostali.. njih niko nije zaboravio..
meni je neki dan naumpala jedna pjesma, mislim da je to snap.. nisam je cuo jedno 15 godina.. i od njih na kraju ni s ne ostade..
- Alfons Kauders
Ljudi koji su "nakratko bljesnuli" i to lose, jako lose...car-x wrote: jbg, narandza, nekako mi se cini da si ti ponajvise promasio/la temu.. ovdje se radi o ljudima koji su nakratko bljesnuli i nestali bez traga..
meni je neki dan naumpala jedna pjesma, mislim da je to snap.. nisam je cuo jedno 15 godina.. i od njih na kraju ni s ne ostade..
Snap... Da nije "I've got the power"
I njih sam konto odradit...Al fakat mi se ne da... Ne ide tema...
-
Stitch__
najsmjesniji su mi takvi tipovi koji naprave 2 albuma sa po jednim hitom i onda izdaju "the best of"
sa te 2 pjesme i hrpom drugih debiliteta
sjecal se ko No Mercy? savrseni za ovu temu
where do you go, my lovely, where do you go...
sjecal se ko No Mercy? savrseni za ovu temu
where do you go, my lovely, where do you go...
- Alfons Kauders
Stochar... Sto se tice domacih, rado bi odradio Mirzino jato, ali bojim se da necu moci pronaci dovoljno materijala... Ako neko moze, nek pomogne !stochar wrote:Eeeeee, kako je nekada bilo, kad Nikola Karovic izidje na biiiinu, a svi vichu:
NIKOLA, NIKOLA, NIKOLA!
- Alfons Kauders
Odradio bi pticice kad bi mogao putovati kroz vrijeme. Ko zna kako danas izgledaju...Stitch__ wrote:bil odradio mirzu il neku pticicu iz jata?
- albus
The_Fluid wrote:a New Kids...
Vidi mu glave..
Usput, onaj Scatman se nije ubio nego je covjek umro od raka koliko ja znam. A o mrtvima sve najbolje..bababbubulalalbalabalbalbalababubdudubadadaladalda I'M THE SCATMAN!!
- Lace
a zar ova tema nije na forumu za caskanjeAlfons Kauders wrote:Drago mi je da ti se svidja tema, al' nemas vise sta "uprskat"... Tema nije bas posjecena, pa ne vidim razlog da se i ja dalje angazujem... Ocito je bjelosvjetskim jebivjetrima draze palamudit po "forumu za caskanje"...TourniqueT wrote: Sorry uprska covjeku temu, koja je fakat super...
cao alfi
- Alfons Kauders
Cao LaceLace wrote:a zar ova tema nije na forumu za caskanjeAlfons Kauders wrote:Drago mi je da ti se svidja tema, al' nemas vise sta "uprskat"... Tema nije bas posjecena, pa ne vidim razlog da se i ja dalje angazujem... Ocito je bjelosvjetskim jebivjetrima draze palamudit po "forumu za caskanje"...TourniqueT wrote: Sorry uprska covjeku temu, koja je fakat super...
![]()
aaaa na muzici je
![]()
cao alfi
Ne zachatavaj mi temu... Inace cu Nirvanu odradit... Ionako su zasluzili...
- Alfons Kauders
Hmmm onaj Kanadjanin sto pjeva kroz nos... Bjelcuga, sto bi ono reko Kareem... Nije lose, definitivno zasluzuje mjesto u mom malom privatnom hall of shame...Lace wrote:ne znam...snowman (informer)
Tek sad vidim da si i sliku nasla... Jest los... Malo je rec...
Cini mi se da sad prodaje farmerke na Siranu... Il ima brata blizanca...
- Alfons Kauders
Gdje da iskopa draga Lace,
jedva sam nasao nesto o njemu, na VH1... "Informer" je izdao 1993. I danas se bavi muzikom, a posljednji, deveti album je izdao u proljece prosle godine za EMI records... Pojavljuje se i u dokumentarcu "40 Least Hip Hop Moments", nazalost ne znam na kojoj poziciji... 
- Alfons Kauders
Mudro zboris...Lace wrote:pa eto nsao si makar nesto...kolicina informacija je proporcionalna postignucima
Evo jedan interesantan link...
http://www.weht.net