Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#26 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by PreWiBa »

MarlboroGold wrote: 19/05/2023 07:52 Sa Herkama nikad nije dosadno :oops:
Bolje iz Šćipa 100%
Dangubic

#27 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by Dangubic »

DebelinJoe wrote: 10/05/2023 00:21 Kaže frajer ovako

https://www.klix.ba/lifestyle/ljubav_i_ ... OvVLwmLVX4

Prema njegovoj procjeni djevojke iz Visokog ne znaju kuhati, a najvrijednijim djevojkama smatra Zeničanke. Kao najbolje djevojke za udaju navodi Travničanke, a da od djevojaka iz Bijeljine treba bježati.

Dalje navodi da u Srebreniku živi najviše djevojaka koje znaju pjevati, u Foči žive djevojke koje vole štedjeti. Što se tiče Tuzle smatra da tu žive "dramatične" djevojke, a u Sarajevu uglavnom žive djevojke koje su "usmjerene na sebe".

Tvrdi da u Bihaću najčešće možemo naići na sportski tip djevojaka, dok je Mostarke prikazao kao djevojke s najboljim smislom za modu.

Ako me sjecanje ne vara, jednom sam se u avionu iz Osla za Sarajevo vozio s ovom likom. Bio sam nepristojan pa mu virio u mobitel...Viberom se dopisivao sa nekom osobom ženskog spola i državljankom BiH koja je u kontaktima njegovog telefona bila označena kao "Picka"...

Helem hebe i umace širom Bosne i Hercegovine, u oba-tri entiteta, u svima kantonima i ponešto je uočio kod domaćeg ženskinja...Iz mog iskustva mogu reći da i njegovima razmišjanjima ima neke male istine...Sarajke umišljene, cure iz Srednje Bosne za oženit s njima otvorit granap, Krajiškinje da te prebiju, Tuzlanke nekakva svoja priča...

Šta vi mislite o tipovima žena u BiH: Kakve su Sarajke,Travničanke, Zeničanke, Krajiškinje, Tuzlanke...
Ne volim generalizaciju, taj tip je bljak, spadalo obicno ,sigurno ne moze uhvatiti normalnu curu.
Peacean

#28 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by Peacean »

Šta si ti krenuo da dižeš teme iz mrtvih? :D
DonieBrasco

#29 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by DonieBrasco »

Samo cu reci tj. napisati "standardi i princes tretmani".
ljubicasti limun

#30 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by ljubicasti limun »

Dangubic wrote: 28/03/2026 10:47
DebelinJoe wrote: 10/05/2023 00:21 Kaže frajer ovako

https://www.klix.ba/lifestyle/ljubav_i_ ... OvVLwmLVX4

Prema njegovoj procjeni djevojke iz Visokog ne znaju kuhati, a najvrijednijim djevojkama smatra Zeničanke. Kao najbolje djevojke za udaju navodi Travničanke, a da od djevojaka iz Bijeljine treba bježati.

Dalje navodi da u Srebreniku živi najviše djevojaka koje znaju pjevati, u Foči žive djevojke koje vole štedjeti. Što se tiče Tuzle smatra da tu žive "dramatične" djevojke, a u Sarajevu uglavnom žive djevojke koje su "usmjerene na sebe".

Tvrdi da u Bihaću najčešće možemo naići na sportski tip djevojaka, dok je Mostarke prikazao kao djevojke s najboljim smislom za modu.

Ako me sjecanje ne vara, jednom sam se u avionu iz Osla za Sarajevo vozio s ovom likom. Bio sam nepristojan pa mu virio u mobitel...Viberom se dopisivao sa nekom osobom ženskog spola i državljankom BiH koja je u kontaktima njegovog telefona bila označena kao "Picka"...

Helem hebe i umace širom Bosne i Hercegovine, u oba-tri entiteta, u svima kantonima i ponešto je uočio kod domaćeg ženskinja...Iz mog iskustva mogu reći da i njegovima razmišjanjima ima neke male istine...Sarajke umišljene, cure iz Srednje Bosne za oženit s njima otvorit granap, Krajiškinje da te prebiju, Tuzlanke nekakva svoja priča...

Šta vi mislite o tipovima žena u BiH: Kakve su Sarajke,Travničanke, Zeničanke, Krajiškinje, Tuzlanke...
Ne volim generalizaciju, taj tip je bljak, spadalo obicno ,sigurno ne moze uhvatiti normalnu curu.
Najveci vic od svih je da je ovo jbni NORVESKI bloger :lol:
Suprugov prijatelj objavio da se zeni, kaze Norvezankom. Na svadbi je upoznali. Ulazi mlada. Zenska nesto tamnija. :D Otac iz Konga, mati iz Nigerije i naljuti se kad je vidjela da sam nemalo iznenadjena...zamolise me da napustim establishment :D Al hajd, novi Europljani. :D
snijeg_led

#31 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by snijeg_led »

Sarajke su umisljenje sa razlogom. Dolaze iz glavnog grada, da ne kazem downtown Sarajevo :D
Nierika

#32 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by Nierika »

Ja sam iz srednjeg Sarajeva pa nisam toliko umišljena. Kad sam zbog školovanja morala u centar grada i mene su ponekad hejtali. Ako ne Sarajlije onda ovi iz okolnih glavnih gradova. Ili se odjednom ispostavi da je drugarici iz manjeg mjesta porodica iz Los Angelesa, Osla i sl pa sam donja. :mrgreen:
tokio25

#33 Re: Tipovi žena u Bosni, Krajiškinje, Hercegovke, Fočanke, Tuzlanke...

Post by tokio25 »

srednje sarajevo?
Post Reply