Baš mi je drago, da si ovo objavio.

Ova sličica me je sada inspirirala, jer sam i sam nešto slično dobio.
Na RTVSLO su bili uključeni u Projekt LOGO RadioDNS.
Ovo dolje su bile prve sličice (logotipi) na FM-u, koji su tada išli u eter. Tehničar mi ih je poslao, jer me je zanimalo, kako je on to vidio na prijemniku u prostoriji gdje radi.
Ja sam se uključio malo kasnije. Imao sam mobitel, koji je na FM-u podržavao interaktivne usluge. Tada je Slovenija već neko vrijeme bila uključena u taj projekt LOGO sa svoja 4 programa RTVSLO: PRVI, VAL 202, ARS i RADIO Si. Evo kako je to tada izgledalo. Baš mi je bio divan vizualni izgled programa na FM-u.
Onda sam predlagao, da se ovdje uključe i regionalni programi Radio Maribor i Radio Koper/ Capodistria. Tehničar je uslišao moju molbu. Radio Koper na FM-u naravno nisam mogao slušati na sjeveroistoku države, ali Radio Maribor svakako.
RadioDNS je omogućavao prikaz 2 radiotexta. Na lijevoj strani je ispod naziva programa išao RT sa nazivom odašiljača i frekvencijom, dok je na desnoj strani ispod logotipa išao slogan Radio Maribor – V ritmu Štajerske.
Uskoro sam bio u etru sa imenom i prezimenom.

Tako se mi je tehničar zahvalio za sudjelovanje pri realizaciji ovog prijedloga. To se je moglo vidjeti samo na prijemniku, koji podržava interaktivne usluge.
I Mađarska je sa svojim državnim programima bila uključena u taj projekat. Bartók Rádió se još i danas dobro čuje na mojoj lokaciji sa odašiljača Nagykanizsa/Újudvar, Tukora.
Postoji još niz sličnih primjera u kojima sam sudjelovao i gdje sam direktno tehničarima na više radio stanica sugerirao moguća rješenja za poboljšanje prijema ili za otklanjanje nekih grešaka u emitiranju. Prosto ko pasulj. Htio sam samo reći, da se sve može, ako se hoće i ako postoji bar malo dobre volje na drugoj strani. Tako bi se mogli potruditi i na ART radiju. Ne vjerujem, da se sa postojećom opremom ama baš ništa ne može uraditi, popraviti, poboljšati, promijeniti, … Zato ih svako malo treba bocnuti, da se ne uspavaju. Pola godine šutnje i samo jedan odgovor na moje pisanje sa njihove strane je premalo. Imam dojam, da tamo samo čekaju na bolje dane, ali boljih dana baš nema na vidiku. Bolna istina.