Vahid Halilhodžić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#26 Re: VAHA
E cuj ne vole Vahu.... Znas koliko mi puca kurac za Vahidinom. Tema je otvorena, ja napisao da nije slucajnost kad te tri puta nabiju nogom iako si odveo selekciju na Svjetsko prvenstvo, zamisli kakva onda budaletina moras biti.
Covjek odavno nema nikakve veze sa BiH, tako da me fakat boli cosak. Niti ga volim niti mrzim, pisem o njemu kao o nekom Mourinhu, Guardioli...
Covjek odavno nema nikakve veze sa BiH, tako da me fakat boli cosak. Niti ga volim niti mrzim, pisem o njemu kao o nekom Mourinhu, Guardioli...
- Haris.ba
#27 Re: VAHA
U drustvom smo imali neku zafrkanciju kada igra reprezentacija, a ide nam lose - sta bi Vaha uradio.
Prvo bi ukinuo okupljanje reprezentacije na Ilidzi. Okupljanje bi bilo u Reumalu u Fojnici.
Nijedan igrac koji se zove preko stele ne bi igrao.
I onda bi tako nabrajali....
Uglavnom. Davali smo mu nekih 24-48 sati dok ga ne bi otjerali.
Prvo bi ukinuo okupljanje reprezentacije na Ilidzi. Okupljanje bi bilo u Reumalu u Fojnici.
Nijedan igrac koji se zove preko stele ne bi igrao.
I onda bi tako nabrajali....
Uglavnom. Davali smo mu nekih 24-48 sati dok ga ne bi otjerali.
-
il dottore
#28 Re: VAHA
Ko je VahidinBHF_Manijak wrote: ↑23/12/2022 19:53 E cuj ne vole Vahu.... Znas koliko mi puca kurac za Vahidinom. Tema je otvorena, ja napisao da nije slucajnost kad te tri puta nabiju nogom iako si odveo selekciju na Svjetsko prvenstvo, zamisli kakva onda budaletina moras biti.
- BHF_Manijak
#29 Re: VAHA
Meni je doticni Vahidin, ne znam ni ja sto.
- Arminovski
#30 Re: VAHA
Meni je ovo podjebavanje. Može to svoje bravo i hvala mačku o rep.Benjaminsky wrote: ↑23/12/2022 12:03 Za one koji vole, a i one koji ne vole Vahu (sime_cipol, BHF_Manijak, Velkoski, Romanija & Co.):
SELEKTOR MAROKA PRIZNAO: HVALA VAHIDU
Walid Regragui zahvalio se svom prethodniku, bh. stručnjaku Vahidu Halilhodžiću za sjajno odrađen posao:
“Bravo i hvala Vahidu. On je napravio vrhunski posao i stvorio ovu grupu igrača s kojom smo igrali u Kataru. Ja sam donio svoj mentalitet, ali kostur ekipe je ostao Halilhodžićev. Nas u polufinale nije doveo jedan igrač, nego kompletna grupa koja je stvorena u kvalifikacijama. Čak i oni koju su igrali samo pet minuta su bili potpuno posvećeni.
-
Benjaminsky
#31 Re: VAHA
Kako kome. Uvijek velim; kakav čovjek - takva asocijacija.Arminovski wrote: ↑23/12/2022 21:31Meni je ovo podjebavanje. Može to svoje bravo i hvala mačku o rep.
Imam dovoljno godina da pamtim Vahu uživo kao fudbalera.
Ovi današnji, neki novi klinci drugačije to doživljavaju.
-
Crvena Tifoza
#32 Re: VAHA
Ovo se otvorila tema da ljudi liječe svoje neke frustracije i da pljuju Vahu.
Šta ovaj iznad kaže, nama Vaha nikakave veze sa BiH.
Eto neka ima Baždarević što nam je sahranio zlatnu generaciju.
Šta ovaj iznad kaže, nama Vaha nikakave veze sa BiH.
Eto neka ima Baždarević što nam je sahranio zlatnu generaciju.
- BHF_Manijak
#33 Re: VAHA
Joj jeste vi Hercegovci osjetljivi u picku materinu. Dobro bolan, nisam ti u oca dirn'o.
I kakve veze Bazdarevic ima, to je tek jedan poseban tip karine.
Nemam nista protiv Vahe, nas najjaci trener ubjedljivo, mislim po rezultatima, odveo je milion repki na SP, samo sam se osvrnuo da je k'o cumur. Jer 3 puta kad te otjeraju iako si se plasirao na SP, nesto ne stima...
I kakve veze Bazdarevic ima, to je tek jedan poseban tip karine.
Nemam nista protiv Vahe, nas najjaci trener ubjedljivo, mislim po rezultatima, odveo je milion repki na SP, samo sam se osvrnuo da je k'o cumur. Jer 3 puta kad te otjeraju iako si se plasirao na SP, nesto ne stima...
-
Osmi Socrates
#34 Re: VAHA
Ne znam vala ni što bi svi Bosanci (i Hercegovci) morali pod moranje voljeti Vahu, ili bilo kojeg drugog bosanskohercegovačkog trenera.
Je l' to neka naša verzija cancel kulture? Izdajica si i državni neprijatelj broj 1 ako ne voliš Vahu?
Je l' to neka naša verzija cancel kulture? Izdajica si i državni neprijatelj broj 1 ako ne voliš Vahu?
-
sakib_jebivjetric
#35 Re: VAHA
Hajde otjerali ga Marokanci, otjerali ga iz Obale Slonovače, otjerao ga Mamić, ali da te Japanci otjeraju

-
il dottore
#36 Re: VAHA
Ne nego si urban i napredan ako pljujes po Vahi.Osmi Socrates wrote: ↑24/12/2022 16:55 Ne znam vala ni što bi svi Bosanci (i Hercegovci) morali pod moranje voljeti Vahu, ili bilo kojeg drugog bosanskohercegovačkog trenera.
Ono kad papak nauci engleski jezik i prati englesku i njemacku ligu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#37 Re: VAHA
voljeli ili ne voljeli njegov karakter Vaha je najbolji trener kojeg imamo...da je bogdo vodio našu reprezentaciju
- sinuhe
#38 Re: VAHA
Ako je iko mogao biti selektor BiH to su mogli on i Ivica Osim da su samo htjeli.
Ali da ga Japanci najure pred prvenstvo je vec nesto.
Ali da ga Japanci najure pred prvenstvo je vec nesto.
- apsidejzi
#39 Re: VAHA
Cudo ga niko nije otjerao nakon prve ili druge utakmice kvalifikacija. Nego tek kad napravi uspjeh i kad treba kupit lovu od prodaje igraca tako sto ces im dati vecu minutazu na svjetskom prvenstvu... tek onda Vaha postaje problem. Cudno zaista.tintilinic wrote: ↑18/12/2022 14:49Hajde zemlje iz Afrike sto su ga tjerale,različiti lobiji interesima,prljava lova,ali Japan. Moras težak egoist biti da te Japanci otjerati ili teška kršenja dogovora i discipline da uradiš.BHF_Manijak wrote: ↑18/12/2022 14:13 Da je ovo prvi put prica bi vam imala uporista. Medjutim njemu se ovo vec treci put desava. Jednom je slucajnost i okolnosti, treci put je vec indikator necega.
Kao trener top, kao covjek ocito velika prznica i prgav.
- Edin H.
#40 Re: VAHA
Pa I nije čudno.apsidejzi wrote: ↑24/12/2022 20:16Cudo ga niko nije otjerao nakon prve ili druge utakmice kvalifikacija. Nego tek kad napravi uspjeh i kad treba kupit lovu od prodaje igraca tako sto ces im dati vecu minutazu na svjetskom prvenstvu... tek onda Vaha postaje problem. Cudno zaista.tintilinic wrote: ↑18/12/2022 14:49
Hajde zemlje iz Afrike sto su ga tjerale,različiti lobiji interesima,prljava lova,ali Japan. Moras težak egoist biti da te Japanci otjerati ili teška kršenja dogovora i discipline da uradiš.
Najbolji ili najskuplji igrači u biti ne vole igrati za reprezentaciju u kvalifikacionum, pogovo prijateljskim utakmicama što zbog pritiska klubova da ne igraju, izbjegavanja povreda, a mrsko im je i zamarajuće putovati kada mogu ostati kući i igrati golf, PlayStation ili žegati manekenke, ko već šta voli.
I zamisli onda im dođe neki hajvan i kaže da moraju igrati i još ih odvede recimo na planinu u karanten, umjesto da cugaju na Ilidži.
Onda se Vaha osloni na kloceve i puput nekog mađioničara uvijek izvuče maksimum.
Normalno kada se reprezentacija plasira na Svjetsko interesi najboljih igrača se promijene, jer svako želi biti viđen i igrati na toj velikoj smotri.
A i nacija mu se nakači na leđa, jer žele vidjeti najbolje igrače u timu.
- ¤ jelena ¤
#41 Re: VAHA
Dobro, gdje vam je taj Vaha u reprezentaciji zemlje iz koje je potekao?
- Edin H.
#42 Re: VAHA
Mi ne damo naše heroje i fudbalske velikane da ih neko utjeruje u suru.¤ jelena ¤ wrote: ↑24/12/2022 20:45 Dobro, gdje vam je taj Vaha u reprezentaciji zemlje iz koje je potekao?
- Logovan
#43 Re: VAHA
Mi ga evo ne bi tjerali, ali nece kod nas da dodjesakib_jebivjetric wrote: ↑24/12/2022 17:07 Hajde otjerali ga Marokanci, otjerali ga iz Obale Slonovače, otjerao ga Mamić, ali da te Japanci otjeraju![]()
![]()
- apsidejzi
#44 Re: VAHA
Pa dobo, kad tako postavis stvari onda i nije cudno.Edin H. wrote: ↑24/12/2022 20:38Pa I nije čudno.
Najbolji ili najskuplji igrači u biti ne vole igrati za reprezentaciju u kvalifikacionum, pogovo prijateljskim utakmicama što zbog pritiska klubova da ne igraju, izbjegavanja povreda, a mrsko im je i zamarajuće putovati kada mogu ostati kući i igrati golf, PlayStation ili žegati manekenke, ko već šta voli.
I zamisli onda im dođe neki hajvan i kaže da moraju igrati i još ih odvede recimo na planinu u karanten, umjesto da cugaju na Ilidži.
Onda se Vaha osloni na kloceve i puput nekog mađioničara uvijek izvuče maksimum.
Normalno kada se reprezentacija plasira na Svjetsko interesi najboljih igrača se promijene, jer svako želi biti viđen i igrati na toj velikoj smotri.
A i nacija mu se nakači na leđa, jer žele vidjeti najbolje igrače u timu.
-
Crvena Tifoza
#45 Re: VAHA
Možda bi i došao da ga neko pozove ili upita.Logovan wrote: ↑24/12/2022 20:56Mi ga evo ne bi tjerali, ali nece kod nas da dodjesakib_jebivjetric wrote: ↑24/12/2022 17:07 Hajde otjerali ga Marokanci, otjerali ga iz Obale Slonovače, otjerao ga Mamić, ali da te Japanci otjeraju![]()
![]()
![]()
Ali jok, treba ovom iz Bugarske dati još jednu šansu.
- ¤ jelena ¤
#46 Re: VAHA
Pa ako je toliki stručnjak nek otkrije nove talente. Oni će ga slušat, bit disciplinovani i radni.Edin H. wrote: ↑24/12/2022 20:52Mi ne damo naše heroje i fudbalske velikane da ih neko utjeruje u suru.¤ jelena ¤ wrote: ↑24/12/2022 20:45 Dobro, gdje vam je taj Vaha u reprezentaciji zemlje iz koje je potekao?![]()
Ovi već poznati - prošo voz. Nek se hase materi.
Pjanić može još
To je valjda jasno i tim zvijezdama i navijačima.
- Thorgerson
#47 Re: VAHA
Ja samo znam da je ovo def zadnja prilika.
Jer sanse da Vaha bude bez angazmana i mi bez trenera 4 mjeseca pred kvalifikacije, dakle dovoljno vremena da se pripremis...tesko da ce se vise ponoviti.
Jer sanse da Vaha bude bez angazmana i mi bez trenera 4 mjeseca pred kvalifikacije, dakle dovoljno vremena da se pripremis...tesko da ce se vise ponoviti.
- Arminovski
#48 Re: VAHA
Izvini a šta sam ja to rekao o Vahi pa tako reaguješ?Benjaminsky wrote: ↑24/12/2022 14:20Kako kome. Uvijek velim; kakav čovjek - takva asocijacija.Arminovski wrote: ↑23/12/2022 21:31Meni je ovo podjebavanje. Može to svoje bravo i hvala mačku o rep.
Imam dovoljno godina da pamtim Vahu uživo kao fudbalera.
Ovi današnji, neki novi klinci drugačije to doživljavaju.
Kad je teško vidi se kako ko reaguje i kakav je ko čovjek u tom momentu. Izvini kasnije kad se krv ohladi (meni lično) malo vrijedi.
-
Osmi Socrates
#49 Re: VAHA
A šta će bogati ljudi pratiti? Marokansku ligu?il dottore wrote: ↑24/12/2022 19:27Ne nego si urban i napredan ako pljujes po Vahi.Osmi Socrates wrote: ↑24/12/2022 16:55 Ne znam vala ni što bi svi Bosanci (i Hercegovci) morali pod moranje voljeti Vahu, ili bilo kojeg drugog bosanskohercegovačkog trenera.
Ono kad papak nauci engleski jezik i prati englesku i njemacku ligu
I vi koji pratite marokansku ligu bezveze lupate što se tiče Vahe i Maroka. Ili bilo koje druge reprezentacije koju je vodio.
Maroko se i bez njega plasirao na svjetska prvenstva. Baš kao što je i Japan. Dakle, bezveze lupate na osnovu ničega.
- MehmedPasaMoric
#50 Re: VAHA
Otkrivanje talenata je davno prevazidjeno, danas kolo vode menadzeri a ne talenti i selektori¤ jelena ¤ wrote: ↑24/12/2022 22:19Pa ako je toliki stručnjak nek otkrije nove talente. Oni će ga slušat, bit disciplinovani i radni.
Ovi već poznati - prošo voz. Nek se hase materi.
Pjanić može jošostali - zdrao...ili u ulozi nekog savjetnika jal selektora na klupi.
To je valjda jasno i tim zvijezdama i navijačima.