Vahid Halilhodžić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#26 Re: VAHA

Post by BHF_Manijak »

E cuj ne vole Vahu.... Znas koliko mi puca kurac za Vahidinom. Tema je otvorena, ja napisao da nije slucajnost kad te tri puta nabiju nogom iako si odveo selekciju na Svjetsko prvenstvo, zamisli kakva onda budaletina moras biti.
Covjek odavno nema nikakve veze sa BiH, tako da me fakat boli cosak. Niti ga volim niti mrzim, pisem o njemu kao o nekom Mourinhu, Guardioli...
Haris.ba

#27 Re: VAHA

Post by Haris.ba »

U drustvom smo imali neku zafrkanciju kada igra reprezentacija, a ide nam lose - sta bi Vaha uradio.

Prvo bi ukinuo okupljanje reprezentacije na Ilidzi. Okupljanje bi bilo u Reumalu u Fojnici.

Nijedan igrac koji se zove preko stele ne bi igrao.

I onda bi tako nabrajali....

Uglavnom. Davali smo mu nekih 24-48 sati dok ga ne bi otjerali.
il dottore

#28 Re: VAHA

Post by il dottore »

BHF_Manijak wrote: 23/12/2022 19:53 E cuj ne vole Vahu.... Znas koliko mi puca kurac za Vahidinom. Tema je otvorena, ja napisao da nije slucajnost kad te tri puta nabiju nogom iako si odveo selekciju na Svjetsko prvenstvo, zamisli kakva onda budaletina moras biti.
Covjek odavno nema nikakve veze sa BiH, tako da me fakat boli cosak. Niti ga volim niti mrzim, pisem o njemu kao o nekom Mourinhu, Guardioli...
Ko je Vahidin
BHF_Manijak

#29 Re: VAHA

Post by BHF_Manijak »

Meni je doticni Vahidin, ne znam ni ja sto.
Arminovski

#30 Re: VAHA

Post by Arminovski »

Benjaminsky wrote: 23/12/2022 12:03 Za one koji vole, a i one koji ne vole Vahu (sime_cipol, BHF_Manijak, Velkoski, Romanija & Co.):

SELEKTOR MAROKA PRIZNAO: HVALA VAHIDU
Image
Walid Regragui zahvalio se svom prethodniku, bh. stručnjaku Vahidu Halilhodžiću za sjajno odrađen posao:
“Bravo i hvala Vahidu. On je napravio vrhunski posao i stvorio ovu grupu igrača s kojom smo igrali u Kataru. Ja sam donio svoj mentalitet, ali kostur ekipe je ostao Halilhodžićev. Nas u polufinale nije doveo jedan igrač, nego kompletna grupa koja je stvorena u kvalifikacijama. Čak i oni koju su igrali samo pet minuta su bili potpuno posvećeni.
Meni je ovo podjebavanje. Može to svoje bravo i hvala mačku o rep.
Benjaminsky

#31 Re: VAHA

Post by Benjaminsky »

Arminovski wrote: 23/12/2022 21:31Meni je ovo podjebavanje. Može to svoje bravo i hvala mačku o rep.
Kako kome. Uvijek velim; kakav čovjek - takva asocijacija.
Imam dovoljno godina da pamtim Vahu uživo kao fudbalera.
Ovi današnji, neki novi klinci drugačije to doživljavaju.
Crvena Tifoza

#32 Re: VAHA

Post by Crvena Tifoza »

Ovo se otvorila tema da ljudi liječe svoje neke frustracije i da pljuju Vahu. :-)

Šta ovaj iznad kaže, nama Vaha nikakave veze sa BiH. :roll:
Eto neka ima Baždarević što nam je sahranio zlatnu generaciju.
BHF_Manijak

#33 Re: VAHA

Post by BHF_Manijak »

Joj jeste vi Hercegovci osjetljivi u picku materinu. Dobro bolan, nisam ti u oca dirn'o.
I kakve veze Bazdarevic ima, to je tek jedan poseban tip karine.

Nemam nista protiv Vahe, nas najjaci trener ubjedljivo, mislim po rezultatima, odveo je milion repki na SP, samo sam se osvrnuo da je k'o cumur. Jer 3 puta kad te otjeraju iako si se plasirao na SP, nesto ne stima...
Osmi Socrates

#34 Re: VAHA

Post by Osmi Socrates »

Ne znam vala ni što bi svi Bosanci (i Hercegovci) morali pod moranje voljeti Vahu, ili bilo kojeg drugog bosanskohercegovačkog trenera.

Je l' to neka naša verzija cancel kulture? Izdajica si i državni neprijatelj broj 1 ako ne voliš Vahu?
sakib_jebivjetric

#35 Re: VAHA

Post by sakib_jebivjetric »

Hajde otjerali ga Marokanci, otjerali ga iz Obale Slonovače, otjerao ga Mamić, ali da te Japanci otjeraju :lol: :-)
il dottore

#36 Re: VAHA

Post by il dottore »

Osmi Socrates wrote: 24/12/2022 16:55 Ne znam vala ni što bi svi Bosanci (i Hercegovci) morali pod moranje voljeti Vahu, ili bilo kojeg drugog bosanskohercegovačkog trenera.

Je l' to neka naša verzija cancel kulture? Izdajica si i državni neprijatelj broj 1 ako ne voliš Vahu?
Ne nego si urban i napredan ako pljujes po Vahi.
Ono kad papak nauci engleski jezik i prati englesku i njemacku ligu
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#37 Re: VAHA

Post by JoseMujica »

voljeli ili ne voljeli njegov karakter Vaha je najbolji trener kojeg imamo...da je bogdo vodio našu reprezentaciju
sinuhe

#38 Re: VAHA

Post by sinuhe »

Ako je iko mogao biti selektor BiH to su mogli on i Ivica Osim da su samo htjeli.
Ali da ga Japanci najure pred prvenstvo je vec nesto.
apsidejzi

#39 Re: VAHA

Post by apsidejzi »

tintilinic wrote: 18/12/2022 14:49
BHF_Manijak wrote: 18/12/2022 14:13 Da je ovo prvi put prica bi vam imala uporista. Medjutim njemu se ovo vec treci put desava. Jednom je slucajnost i okolnosti, treci put je vec indikator necega.

Kao trener top, kao covjek ocito velika prznica i prgav.
Hajde zemlje iz Afrike sto su ga tjerale,različiti lobiji interesima,prljava lova,ali Japan. Moras težak egoist biti da te Japanci otjerati ili teška kršenja dogovora i discipline da uradiš.
Cudo ga niko nije otjerao nakon prve ili druge utakmice kvalifikacija. Nego tek kad napravi uspjeh i kad treba kupit lovu od prodaje igraca tako sto ces im dati vecu minutazu na svjetskom prvenstvu... tek onda Vaha postaje problem. Cudno zaista.
Edin H.

#40 Re: VAHA

Post by Edin H. »

apsidejzi wrote: 24/12/2022 20:16
tintilinic wrote: 18/12/2022 14:49

Hajde zemlje iz Afrike sto su ga tjerale,različiti lobiji interesima,prljava lova,ali Japan. Moras težak egoist biti da te Japanci otjerati ili teška kršenja dogovora i discipline da uradiš.
Cudo ga niko nije otjerao nakon prve ili druge utakmice kvalifikacija. Nego tek kad napravi uspjeh i kad treba kupit lovu od prodaje igraca tako sto ces im dati vecu minutazu na svjetskom prvenstvu... tek onda Vaha postaje problem. Cudno zaista.
Pa I nije čudno.
Najbolji ili najskuplji igrači u biti ne vole igrati za reprezentaciju u kvalifikacionum, pogovo prijateljskim utakmicama što zbog pritiska klubova da ne igraju, izbjegavanja povreda, a mrsko im je i zamarajuće putovati kada mogu ostati kući i igrati golf, PlayStation ili žegati manekenke, ko već šta voli.
I zamisli onda im dođe neki hajvan i kaže da moraju igrati i još ih odvede recimo na planinu u karanten, umjesto da cugaju na Ilidži.
Onda se Vaha osloni na kloceve i puput nekog mađioničara uvijek izvuče maksimum.
Normalno kada se reprezentacija plasira na Svjetsko interesi najboljih igrača se promijene, jer svako želi biti viđen i igrati na toj velikoj smotri.
A i nacija mu se nakači na leđa, jer žele vidjeti najbolje igrače u timu.
¤ jelena ¤

#41 Re: VAHA

Post by ¤ jelena ¤ »

Dobro, gdje vam je taj Vaha u reprezentaciji zemlje iz koje je potekao?
Edin H.

#42 Re: VAHA

Post by Edin H. »

¤ jelena ¤ wrote: 24/12/2022 20:45 Dobro, gdje vam je taj Vaha u reprezentaciji zemlje iz koje je potekao?
Mi ne damo naše heroje i fudbalske velikane da ih neko utjeruje u suru. :oops:
Logovan

#43 Re: VAHA

Post by Logovan »

sakib_jebivjetric wrote: 24/12/2022 17:07 Hajde otjerali ga Marokanci, otjerali ga iz Obale Slonovače, otjerao ga Mamić, ali da te Japanci otjeraju :lol: :-)
Mi ga evo ne bi tjerali, ali nece kod nas da dodje :mrgreen:
apsidejzi

#44 Re: VAHA

Post by apsidejzi »

Edin H. wrote: 24/12/2022 20:38
apsidejzi wrote: 24/12/2022 20:16
Pa I nije čudno.
Najbolji ili najskuplji igrači u biti ne vole igrati za reprezentaciju u kvalifikacionum, pogovo prijateljskim utakmicama što zbog pritiska klubova da ne igraju, izbjegavanja povreda, a mrsko im je i zamarajuće putovati kada mogu ostati kući i igrati golf, PlayStation ili žegati manekenke, ko već šta voli.
I zamisli onda im dođe neki hajvan i kaže da moraju igrati i još ih odvede recimo na planinu u karanten, umjesto da cugaju na Ilidži.
Onda se Vaha osloni na kloceve i puput nekog mađioničara uvijek izvuče maksimum.
Normalno kada se reprezentacija plasira na Svjetsko interesi najboljih igrača se promijene, jer svako želi biti viđen i igrati na toj velikoj smotri.
A i nacija mu se nakači na leđa, jer žele vidjeti najbolje igrače u timu.
Pa dobo, kad tako postavis stvari onda i nije cudno. :D
Crvena Tifoza

#45 Re: VAHA

Post by Crvena Tifoza »

Logovan wrote: 24/12/2022 20:56
sakib_jebivjetric wrote: 24/12/2022 17:07 Hajde otjerali ga Marokanci, otjerali ga iz Obale Slonovače, otjerao ga Mamić, ali da te Japanci otjeraju :lol: :-)
Mi ga evo ne bi tjerali, ali nece kod nas da dodje :mrgreen:
Možda bi i došao da ga neko pozove ili upita.
Ali jok, treba ovom iz Bugarske dati još jednu šansu.
¤ jelena ¤

#46 Re: VAHA

Post by ¤ jelena ¤ »

Edin H. wrote: 24/12/2022 20:52
¤ jelena ¤ wrote: 24/12/2022 20:45 Dobro, gdje vam je taj Vaha u reprezentaciji zemlje iz koje je potekao?
Pa ako je toliki stručnjak nek otkrije nove talente. Oni će ga slušat, bit disciplinovani i radni.

Ovi već poznati - prošo voz. Nek se hase materi.

Pjanić može još :D ostali - zdrao...ili u ulozi nekog savjetnika jal selektora na klupi.

To je valjda jasno i tim zvijezdama i navijačima.
Thorgerson

#47 Re: VAHA

Post by Thorgerson »

Ja samo znam da je ovo def zadnja prilika.

Jer sanse da Vaha bude bez angazmana i mi bez trenera 4 mjeseca pred kvalifikacije, dakle dovoljno vremena da se pripremis...tesko da ce se vise ponoviti.
Arminovski

#48 Re: VAHA

Post by Arminovski »

Benjaminsky wrote: 24/12/2022 14:20
Arminovski wrote: 23/12/2022 21:31Meni je ovo podjebavanje. Može to svoje bravo i hvala mačku o rep.
Kako kome. Uvijek velim; kakav čovjek - takva asocijacija.
Imam dovoljno godina da pamtim Vahu uživo kao fudbalera.
Ovi današnji, neki novi klinci drugačije to doživljavaju.
Izvini a šta sam ja to rekao o Vahi pa tako reaguješ?

Kad je teško vidi se kako ko reaguje i kakav je ko čovjek u tom momentu. Izvini kasnije kad se krv ohladi (meni lično) malo vrijedi.
Osmi Socrates

#49 Re: VAHA

Post by Osmi Socrates »

il dottore wrote: 24/12/2022 19:27
Osmi Socrates wrote: 24/12/2022 16:55 Ne znam vala ni što bi svi Bosanci (i Hercegovci) morali pod moranje voljeti Vahu, ili bilo kojeg drugog bosanskohercegovačkog trenera.

Ne nego si urban i napredan ako pljujes po Vahi.
Ono kad papak nauci engleski jezik i prati englesku i njemacku ligu
A šta će bogati ljudi pratiti? Marokansku ligu?

I vi koji pratite marokansku ligu bezveze lupate što se tiče Vahe i Maroka. Ili bilo koje druge reprezentacije koju je vodio.

Maroko se i bez njega plasirao na svjetska prvenstva. Baš kao što je i Japan. Dakle, bezveze lupate na osnovu ničega.
MehmedPasaMoric

#50 Re: VAHA

Post by MehmedPasaMoric »

¤ jelena ¤ wrote: 24/12/2022 22:19
Edin H. wrote: 24/12/2022 20:52

Pa ako je toliki stručnjak nek otkrije nove talente. Oni će ga slušat, bit disciplinovani i radni.

Ovi već poznati - prošo voz. Nek se hase materi.

Pjanić može još :D ostali - zdrao...ili u ulozi nekog savjetnika jal selektora na klupi.

To je valjda jasno i tim zvijezdama i navijačima.
Otkrivanje talenata je davno prevazidjeno, danas kolo vode menadzeri a ne talenti i selektori
Post Reply