stete laznim izjavama ovoj drzavi sta ocekujete, zasto ga
Pedi nije smijenio vec tada
Najprije, procitaj kompletan post. Nikakve nesrece nije bilo na putu prema Potocarima.Mr_M wrote:Optuzujete covjeka bezveze, barem u ovom slucaju.
Nesreca se stvarno desila, dzip EUFOR-a se sudario sa sluzbenim vozilom vlade RS, pri cemu je poginula sekretarica ministra MUP-a RS Darke Matijasevica, a evo i clanak iz "Nezavisnih Novina" koji govori o ovome dogadjaju:
Poginula sekretarica ministra policije
digger wrote:Najprije, procitaj kompletan post. Nikakve nesrece nije bilo na putu prema Potocarima.Mr_M wrote:Optuzujete covjeka bezveze, barem u ovom slucaju.
Nesreca se stvarno desila, dzip EUFOR-a se sudario sa sluzbenim vozilom vlade RS, pri cemu je poginula sekretarica ministra MUP-a RS Darke Matijasevica, a evo i clanak iz "Nezavisnih Novina" koji govori o ovome dogadjaju:
Nesreca se dogodila po povratku iz Potocara.
Stotine ili hiljade clanova familije koji su isli na sahranu morali su da pjesace oko 10 km do Potocara. Mnogi su vjerovatno zakasnili. Zasto se ovo trebalo dogoditi?
Tu je poenta.
Obrati se EUFOR-u i Medjunarodnoj zajednici pa ih pitaj ako ne vjerujes. Razumi, jedna zena je izgubila zivot u toj nesreci, vozac tog auta u kome se vozila je bi povrijedjen, a pri tome su povrijedjena o dva pripadnika EUFOR-a. Da ova vijest ne stima vec bi se oglasio neko iz MZ.digger wrote:Najprije, procitaj kompletan post. Nikakve nesrece nije bilo na putu prema Potocarima.Mr_M wrote:Optuzujete covjeka bezveze, barem u ovom slucaju.
Stotine ili hiljade clanova familije koji su isli na sahranu morali su da pjesace oko 10 km do Potocara. Mnogi su vjerovatno zakasnili. Zasto se ovo trebalo dogoditi?
Tu je poenta.
Mr_M wrote:Obrati se EUFOR-u i Medjunarodnoj zajednici pa ih pitaj ako ne vjerujes. Razumi, jedna zena je izgubila zivot u toj nesreci, vozac tog auta u kome se vozila je bi povrijedjen, a pri tome su povrijedjena o dva pripadnika EUFOR-a. Da ova vijest ne stima vec bi se oglasio neko iz MZ.digger wrote:Najprije, procitaj kompletan post. Nikakve nesrece nije bilo na putu prema Potocarima.Mr_M wrote:Optuzujete covjeka bezveze, barem u ovom slucaju.
Tu je poenta.
Cuje moguce ucestvovanje?Mr_M wrote:Ovdje nigdje nisam spominjao moguce ucestvovanje u dogadjajima 95' godine, nego o optuzbama da je slagano da se desila saobracajna nesreca 11. jula ove godine
Pa nisam mu ja isao dzrati svijecu, pa da znam sta je tad radio. Taj lik je za mene do prije par mjeseci bio nepoznat.Bosanac sa dna kace wrote:Cuje moguce ucestvovanje?Mr_M wrote:Ovdje nigdje nisam spominjao moguce ucestvovanje u dogadjajima 95' godine, nego o optuzbama da je slagano da se desila saobracajna nesreca 11. jula ove godine![]()
![]()
![]()
Pa fino je na TV-prikazano kako ''bodri'' srpske ''junake'' u ''osvajanju'' Srebrenice!![]()
![]()
Nisi mu drzao svjecu kazesh kako kolje...ali izgleda da mu sada drzish baklju...konacno je postao poznat i priznat taj Andan...Mr_M wrote:Pa nisam mu ja isao dzrati svijecu, pa da znam sta je tad radio. Taj lik je za mene do prije par mjeseci bio nepoznat.Bosanac sa dna kace wrote:Cuje moguce ucestvovanje?Mr_M wrote:Ovdje nigdje nisam spominjao moguce ucestvovanje u dogadjajima 95' godine, nego o optuzbama da je slagano da se desila saobracajna nesreca 11. jula ove godine![]()
![]()
![]()
Pa fino je na TV-prikazano kako ''bodri'' srpske ''junake'' u ''osvajanju'' Srebrenice!![]()
![]()
Ne interesuje me to da li priznat ili poznat. Za njega sam saznao iz vijesti, kada je davao neko saopstenje za javnost, a inace u poslijednje vrijeme se nejgovo ime cesto spominje u novinama. Ukoliko je za nesto kriv, postoje istrazni organi koji ce to istraziti, nije moje da sudim, jer nisam kompetentan u tome.No_Comment wrote:Nisi mu drzao svjecu kazesh kako kolje...ali izgleda da mu sada drzish baklju...konacno je postao poznat i priznat taj Andan...Mr_M wrote:Pa nisam mu ja isao dzrati svijecu, pa da znam sta je tad radio. Taj lik je za mene do prije par mjeseci bio nepoznat.Bosanac sa dna kace wrote: Cuje moguce ucestvovanje?![]()
![]()
![]()
![]()
!
Ma koji ti je vrag covjece. Nesreca se dogodila u 13:30 kada je ova jadnica poginula VRACAJUCI se iz Potocara. Zato i jesu morali svi da se vracaju zaobilaznim putem sto je shvatljivo.Mr_M wrote:digger wrote:Obrati se EUFOR-u i Medjunarodnoj zajednici pa ih pitaj ako ne vjerujes. Razumi, jedna zena je izgubila zivot u toj nesreci, vozac tog auta u kome se vozila je bi povrijedjen, a pri tome su povrijedjena o dva pripadnika EUFOR-a. Da ova vijest ne stima vec bi se oglasio neko iz MZ.Mr_M wrote:Najprije, procitaj kompletan post. Nikakve nesrece nije bilo na putu prema Potocarima.
Tu je poenta.
skim obracun,pa ovi iz Saraj'va grada jos malo pa ce organizovati vlak prijateljstva za Beograd,samo steta sto je Seselj u zatvoru pa ih nemoze docekatibosniaque wrote:Više od deset hiljada ljudi zakasnilo na dženazu u Potočarima
Piše: A. AVDIĆ
13/07/05
Andan organizovao zakašnjenje i postere zločinaca?
SREBRENICA - “To nije problem. Uostalom, ne interesuje me”! Ovako je u ponedjeljak u Potočarima direktor policije Republike Srpske, Dragan Andan, reagirao na obavijest jednog od članova Organizacionog odbora dženaze i komemoracije, da je policija RS, u Bratuncu, zaustavila više od stotinu autobusa u kojime su, uglavnom, bili članovi porodica koji su u Memorijalnom centru sahranjivali svoje najmilije.
“Pitao bih vas ja da sahranjujete svoje najmilije”, razočarano je odgovoreno Andanu.
Sadik Ahmetović, član Organizacionog odbora, kazao je u utorak, dan nakon dženaze u Potočarima, da je to bila isplanirana akcija MUP-a RS.
“Policija je namjerno opstruirala dolazak oko 10 hiljada ljudi na dženazu u Potočare. Htjeli su da taj skup što više obezvrijede”, kazao nam je Ahmetović.
Zbog blokade, većina ljudi nije stigla da klanja dženazu svojim najmilijim, jer su u Potočare, pješačeći desetak kilometara, stizali u kasnim popodnevnim satima kako bi spustili u zemlju posmrtne ostatke članova svojih porodica.
Druga čudna situacija desila se nakon povratka iz Potočara.
Naime, nakon dženaze, većina ljudi koji su se vraćali iz Potočara, morali su ići zaobilaznim putem preko sela Lonjin, smještenog uz samu granicu sa Srbijom, što je značilo dodatna dva sata putovanja. Zvanična obavijest je bila da se negdje prema selu Kravice dogodila saobraćajna nesreća.
Inače, sve kuće u Lonjinu, kao i selima duž zabilaznog puta, bile su oblijepljene posterima Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Slobodana Miloševića, Draže Mihailovića, a stanovnici su podizanjem tri prsta, te verbalno, vrijeđali povratnike iz Potočara.
nema nista bez konacnog obracuna sa njima, mozda ce sada neki navaliti na mene dijaspora te ovo te ono, ali budimo iskreni ruku na srce!