Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samo vi.. mislim vas dvoje, imate pravo jedno-drugo sebi zabraniti...iz nekog ..kojeg god, ali Vaseg razloga, jer svi Tuđi razlozi su jedna velika laz
porodice onda uvide da tu nemaju sta da traze..i prije ili kasnije vas ostave na miru
niko ne smije dirnuti u pravu ljubav
La_Forge wrote:
istin aje takodje da je ov ospecifično podneblje... da si negdje vani, sigurno se ne bi ovoliko peglao sa ovom problematikom ...
na zalost nismo mi bas tako specificno podneblje, niti jedino sa ovom problematikom...ima ovakvih predrasuda svuda, pa cak i na "modernom" Zapadu...ljudi su nekad isuvise optereceni razlikama, stvarima koje nismo sami birali i koje ne moze promjeniti...kao da ljubav, veze, brak, same po sebi nisu teske i ne zahtjevaju jako puno rada i truda i ulaganja....
mislim da takve razlike stvarno nisu bitne, i ne moraju predstavljati nikakav problem u vezi, ali samo u slucajevima kad je obadvoje ljudi jednako predano tome da rade, grade i njeguju tu ljubav i tu vezu...u takvim slucajevima takvi pritisci sa strana nisu otezavajuci nego ojacavajuci faktor...ali ljubav ne bi bila ljubav da je sve tako jednostavno...rijetki su oni koji joj se svim srcem predaju...
pusti vrijeme da nadje kompromis izmedju srca i razuma.. ne radi nista na silu, samo sebi stetis.. ako ti se u nekom momentu place, placi.. ako bi da je nazoves i to ti ne da mira, nazovi je.. pusti da se stvari razrijese same.. jednog dana ces se iznenaditi kad budes mogao smireno krenuti dalje.. sretno!
La_Forge wrote:
istin aje takodje da je ov ospecifično podneblje... da si negdje vani, sigurno se ne bi ovoliko peglao sa ovom problematikom ...
na zalost nismo mi bas tako specificno podneblje, niti jedino sa ovom problematikom...ima ovakvih predrasuda svuda, pa cak i na "modernom" Zapadu...ljudi su nekad isuvise optereceni razlikama, stvarima koje nismo sami birali i koje ne moze promjeniti...kao da ljubav, veze, brak, same po sebi nisu teske i ne zahtjevaju jako puno rada i truda i ulaganja....
mislim da takve razlike stvarno nisu bitne, i ne moraju predstavljati nikakav problem u vezi, ali samo u slucajevima kad je obadvoje ljudi jednako predano tome da rade, grade i njeguju tu ljubav i tu vezu...u takvim slucajevima takvi pritisci sa strana nisu otezavajuci nego ojacavajuci faktor...ali ljubav ne bi bila ljubav da je sve tako jednostavno...rijetki su oni koji joj se svim srcem predaju...
niposto je nemoj ostaviti, samo ti mene poslusaj: kad god dodje neko od njene familije, ti ga izvadi i pisaj ih po glavi, sve dok ne odustanu jer niko ne voli biti popisan. ona je tvoj izbor, tvoj partner i tvoja ljubav, ostale pisaj kad god ti natuzi.
LEGENDO JA VECERAS NECU MOCI ZASPATI E JOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZNACI NEMAS VISE CURU E JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ NEMA SNA VECERAS NA MOJIM OCIMA.
EVO BAS SAM SE NASIKIRAOOOOO.
HAJ BA BICE TO SVE U REDU.
SEJ JE I TEK KUZLAAAAAAAA
himera, budi musko, izvadi ga i zalij svoj monitor. pusti se ba foruma, samo ces se bezze udebljat i od tuge pretvorit u debila. poslusaj me, reci sefu da te protjeralo i da hitno moras u hitnu, inace ces ulitati citavu firmu. trci njoj i reci joj da je volis i da je nikada neces pustiti. kasnije ces mi zahvaljivati, vjeruj mi.
Himera wrote:Predložio sam joj još to da me ne bi imala za kakvog neprijatelja da se more na mene uvijek da zanese.
Jel to ono tipa:
"Nije mogla dugo da ZANESE
u nas nije bilo graje djece... "?
Reklamiraš se kao priplodni pastuv, s tobom uvijek može da zanese? Slovenija... vazda ste vi bili daleko ispred nas u nekim stvarima...
je l ti to mene navlačiš u kakav biznis bolan ne bio ha?
Nemoj me nama luku sa takvima nije mi još do toga al kad bude more bit svašta :DNisam ja ovo napiso kako treba mislio sam u kontekstu kao prijateljski samo što čete sad osuti ne more sad ni tako
WHITE BOY wrote:LEGENDO JA VECERAS NECU MOCI ZASPATI E JOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZNACI NEMAS VISE CURU E JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ NEMA SNA VECERAS NA MOJIM OCIMA.
EVO BAS SAM SE NASIKIRAOOOOO.
HAJ BA BICE TO SVE U REDU.
SEJ JE I TEK KUZLAAAAAAAA
Znao sam ja da će do ovog doči ovo sa ovom zadnjom riječi nemoj vrijeđati boga ti aznam da će biti sve ok
Prijatelju, djevojci vise nisi interesantan. Da te stvarno voli kao i prije, to joj uopce ne bi bi problem da bude sa tobom. Jednostavno dugo je sa tobom i ne moze ti konkretno dati nogu pa se skrivas iza svojih roditelja i vjere.
Muslimani iz BiH su previse "kilavi"...da bi mogli "opstati" u mjesanim brakovima.
Ako ti nije stalo do tvog identiteta...onda ne odugovlaci ni svoju nit' njezinu patnju. Namah...idi kod popa...i prekrsti se...jerbo...inace ce ti se kad-tad, rodjena djeca krstiti. Problem nije u krstitkama...problem je u nerijetkim predrasudima koji su cesto dio tog novog identiteta.
Igras odbojku sa zajebanim igracima. Meni je maceha Slovenka...brat Slovenac...i u nasem se domu govor'lo Slovenski...a toboznji "gazda" Bosanac!!!
Moram dodati da sam po mater'noj strani...jedini "muslimanski" potomak...pradida muslimana. "Krscanska ljubav" je asimilirala sve ostale.
Nekad se osjecam k'o "Zadnji Mohikanac". Malo je zalosno...ali teze je meni...nego tim rodjacima koji nemaju pojma, nit' o Bosni, nit' o rodu. Pa i jesam "Zadnji Mohikanac". Zato malo i boli.
Last edited by zlata on 14/07/2005 08:12, edited 2 times in total.
Evo da ti i ja ponudim rjesenje:
Suck my dick, bitch!
Sta nas libo racku za tvoje nocne more, posebno te djecije prirode, kao sto si opisao. Ja ti savjetujem da se ubijes jer nikad niko nije imao problem kao ti... gotovo je ... smak svijeta...
Freaking kids...