NISAM ZNAO DA MORE VAKO DA ZABOLI

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

CiCiban

Post by CiCiban »

samo vi.. mislim vas dvoje, imate pravo jedno-drugo sebi zabraniti...iz nekog ..kojeg god, ali Vaseg razloga, jer svi Tuđi razlozi su jedna velika laz
porodice onda uvide da tu nemaju sta da traze..i prije ili kasnije vas ostave na miru :) :-)
niko ne smije dirnuti u pravu ljubav
anais_nin

Post by anais_nin »

La_Forge wrote: istin aje takodje da je ov ospecifično podneblje... da si negdje vani, sigurno se ne bi ovoliko peglao sa ovom problematikom ...
na zalost nismo mi bas tako specificno podneblje, niti jedino sa ovom problematikom...ima ovakvih predrasuda svuda, pa cak i na "modernom" Zapadu...ljudi su nekad isuvise optereceni razlikama, stvarima koje nismo sami birali i koje ne moze promjeniti...kao da ljubav, veze, brak, same po sebi nisu teske i ne zahtjevaju jako puno rada i truda i ulaganja....

mislim da takve razlike stvarno nisu bitne, i ne moraju predstavljati nikakav problem u vezi, ali samo u slucajevima kad je obadvoje ljudi jednako predano tome da rade, grade i njeguju tu ljubav i tu vezu...u takvim slucajevima takvi pritisci sa strana nisu otezavajuci nego ojacavajuci faktor...ali ljubav ne bi bila ljubav da je sve tako jednostavno...rijetki su oni koji joj se svim srcem predaju... :sad:
farky

Post by farky »

@Himera

pusti vrijeme da nadje kompromis izmedju srca i razuma.. ne radi nista na silu, samo sebi stetis.. ako ti se u nekom momentu place, placi.. ako bi da je nazoves i to ti ne da mira, nazovi je.. pusti da se stvari razrijese same.. jednog dana ces se iznenaditi kad budes mogao smireno krenuti dalje.. sretno! :)
zapadnjak

Post by zapadnjak »

...ma more bit da si ti htio pasos evropske unije...ja mislim da je tebi vise zao pasosa nego te nevjernice...
SaInga

Post by SaInga »

anais_nin wrote:
La_Forge wrote: istin aje takodje da je ov ospecifično podneblje... da si negdje vani, sigurno se ne bi ovoliko peglao sa ovom problematikom ...
na zalost nismo mi bas tako specificno podneblje, niti jedino sa ovom problematikom...ima ovakvih predrasuda svuda, pa cak i na "modernom" Zapadu...ljudi su nekad isuvise optereceni razlikama, stvarima koje nismo sami birali i koje ne moze promjeniti...kao da ljubav, veze, brak, same po sebi nisu teske i ne zahtjevaju jako puno rada i truda i ulaganja....

mislim da takve razlike stvarno nisu bitne, i ne moraju predstavljati nikakav problem u vezi, ali samo u slucajevima kad je obadvoje ljudi jednako predano tome da rade, grade i njeguju tu ljubav i tu vezu...u takvim slucajevima takvi pritisci sa strana nisu otezavajuci nego ojacavajuci faktor...ali ljubav ne bi bila ljubav da je sve tako jednostavno...rijetki su oni koji joj se svim srcem predaju... :sad:
Himera

Post by Himera »

zapadnjak wrote:...ma more bit da si ti htio pasos evropske unije...ja mislim da je tebi vise zao pasosa nego te nevjernice...

Jarane jebo ti pasoš ok!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Ne treba mi jer sam rođen u slo sa završenim fakultetom i fala bogu još zasad imam i posao :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
car-x

Post by car-x »

Himera wrote:
zapadnjak wrote:...ma more bit da si ti htio pasos evropske unije...ja mislim da je tebi vise zao pasosa nego te nevjernice...

Jarane jebo ti pasoš ok! Ne treba mi jer sam rođen u slo sa završenim fakultetom i fala bogu još zasad imam i posao
blago tebi.. ja 20 godina moro da se skolujem da bi zavrsio fakultet.. a ti se rodio tako ;)
Himera

Post by Himera »

car-x wrote:
Himera wrote:

Jarane jebo ti pasoš ok! Ne treba mi jer sam rođen u slo sa završenim fakultetom i fala bogu još zasad imam i posao
blago tebi.. ja 20 godina moro da se skolujem da bi zavrsio fakultet.. a ti se rodio tako ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: skonto si me al haj nek ti bude tako nekako i traje da se dođe do diplome i magisterija
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:D misao je:" Ne ostavlja se ona/j koju/jeg volish!!".....

Mada kazhu i da je "najveca" ljubav "pustiti" osobu koju volish!-prema ovome gajim odredjenu skepsu, though :roll:

A opet ne mozes pustiti nekog ko nece da ode... :roll:

'aj ti znaj, draga Kristina, odakle udara :roll:

:-)
ovejaraS

Post by ovejaraS »

niposto je nemoj ostaviti, samo ti mene poslusaj: kad god dodje neko od njene familije, ti ga izvadi i pisaj ih po glavi, sve dok ne odustanu jer niko ne voli biti popisan. ona je tvoj izbor, tvoj partner i tvoja ljubav, ostale pisaj kad god ti natuzi.
car-x

Post by car-x »

nego, himera, ima jedna dobro od olivera.. mandica.. veli:
bobaneeee, eeeeee, napij se.. ;)

pa tako iznova.. i dok dlan o dlan, prodju 3-4 godine.. :D
Zmaj_od_Lukavice

#37 Re: NISAM ZNAO DA MORE VAKO DA ZABOLI

Post by Zmaj_od_Lukavice »

Himera wrote:Predložio sam joj još to da me ne bi imala za kakvog neprijatelja da se more na mene uvijek da zanese.
Jel to ono tipa:
"Nije mogla dugo da ZANESE
u nas nije bilo graje djece... "?

Reklamiraš se kao priplodni pastuv, s tobom uvijek može da zanese? Slovenija... vazda ste vi bili daleko ispred nas u nekim stvarima...
farky

Post by farky »

car-x wrote:nego, himera, ima jedna dobro od olivera.. mandica.. veli:
bobaneeee, eeeeee, napij se.. ;)

pa tako iznova.. i dok dlan o dlan, prodju 3-4 godine.. :D
i onda se probudis jedno jutro na klinici za odvikavanje od alkohola :roll:

ima jedna narodna: "ne pokusavajte utopiti tugu u alkoholu, jer tuga zna da pliva" 8-)
Zadig

Post by Zadig »

Mada kazhu i da je "najveca" ljubav "pustiti" osobu koju volish!-prema ovome gajim odredjenu skepsu, though
Ma, pustio bi ja svoju zenu nekako od sebe, ali mora da je ne volim dovoljno
:D
Kareem Abdul-Jabbar

Zadig wrote:
Mada kazhu i da je "najveca" ljubav "pustiti" osobu koju volish!-prema ovome gajim odredjenu skepsu, though
:D:D ma, da je tebi onaj goodbye-f*ck :lol::lol: al' potrajace do toga :lol::lol:
mosor1

Post by mosor1 »

Zadig wrote:
Joj, ne, samo ovoga ne slusaj!

Aj, kad sam vec tu, ako je to ono pravo, promijenite vjere, ti magistriraj i pravac http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=16295.
WHITE BOY

#42 hm hm

Post by WHITE BOY »

LEGENDO JA VECERAS NECU MOCI ZASPATI E JOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZNACI NEMAS VISE CURU E JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ NEMA SNA VECERAS NA MOJIM OCIMA.
EVO BAS SAM SE NASIKIRAOOOOO.
HAJ BA BICE TO SVE U REDU.
SEJ JE I TEK KUZLAAAAAAAA
ovejaraS

Post by ovejaraS »

himera, budi musko, izvadi ga i zalij svoj monitor. pusti se ba foruma, samo ces se bezze udebljat i od tuge pretvorit u debila. poslusaj me, reci sefu da te protjeralo i da hitno moras u hitnu, inace ces ulitati citavu firmu. trci njoj i reci joj da je volis i da je nikada neces pustiti. kasnije ces mi zahvaljivati, vjeruj mi.
Kareem Abdul-Jabbar

seka wrote:ish! :-) vas dvojica sa teme :D
:oops: rasisto! :oops:

:lol:
Himera

#45 Re: NISAM ZNAO DA MORE VAKO DA ZABOLI

Post by Himera »

Zmaj_od_Lukavice wrote:
Himera wrote:Predložio sam joj još to da me ne bi imala za kakvog neprijatelja da se more na mene uvijek da zanese.
Jel to ono tipa:
"Nije mogla dugo da ZANESE
u nas nije bilo graje djece... "?

Reklamiraš se kao priplodni pastuv, s tobom uvijek može da zanese? Slovenija... vazda ste vi bili daleko ispred nas u nekim stvarima...

je l ti to mene navlačiš u kakav biznis bolan ne bio ha? :-) :-) :-D :-D
Nemoj me nama luku sa takvima :-x nije mi još do toga al kad bude more bit svašta :D :DNisam ja ovo napiso kako treba mislio sam u kontekstu kao prijateljski samo što čete sad osuti ne more sad ni tako :-?
Himera

#46 Re: hm hm

Post by Himera »

WHITE BOY wrote:LEGENDO JA VECERAS NECU MOCI ZASPATI E JOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZNACI NEMAS VISE CURU E JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ NEMA SNA VECERAS NA MOJIM OCIMA.
EVO BAS SAM SE NASIKIRAOOOOO.
HAJ BA BICE TO SVE U REDU.
SEJ JE I TEK KUZLAAAAAAAA

Znao sam ja da će do ovog doči ovo sa ovom zadnjom riječi nemoj vrijeđati boga ti aznam da će biti sve ok 8)
findsupersonic

#47 !!

Post by findsupersonic »

Prijatelju, djevojci vise nisi interesantan. Da te stvarno voli kao i prije, to joj uopce ne bi bi problem da bude sa tobom. Jednostavno dugo je sa tobom i ne moze ti konkretno dati nogu pa se skrivas iza svojih roditelja i vjere.
No_Comment

Post by No_Comment »

Znash onu Merlinovu...Pasha moj solidni iz svoje bashte beri cvjet...

!
zlata

Post by zlata »

Muslimani iz BiH su previse "kilavi"...da bi mogli "opstati" u mjesanim brakovima.
Ako ti nije stalo do tvog identiteta...onda ne odugovlaci ni svoju nit' njezinu patnju. Namah...idi kod popa...i prekrsti se...jerbo...inace ce ti se kad-tad, rodjena djeca krstiti. Problem nije u krstitkama...problem je u nerijetkim predrasudima koji su cesto dio tog novog identiteta.

Igras odbojku sa zajebanim igracima. Meni je maceha Slovenka...brat Slovenac...i u nasem se domu govor'lo Slovenski...a toboznji "gazda" Bosanac!!!
Moram dodati da sam po mater'noj strani...jedini "muslimanski" potomak...pradida muslimana. "Krscanska ljubav" je asimilirala sve ostale.
Nekad se osjecam k'o "Zadnji Mohikanac". Malo je zalosno...ali teze je meni...nego tim rodjacima koji nemaju pojma, nit' o Bosni, nit' o rodu. Pa i jesam "Zadnji Mohikanac". Zato malo i boli.
Last edited by zlata on 14/07/2005 08:12, edited 2 times in total.
Conjuror

Post by Conjuror »

Evo da ti i ja ponudim rjesenje:
Suck my dick, bitch! :P
Sta nas libo racku za tvoje nocne more, posebno te djecije prirode, kao sto si opisao. Ja ti savjetujem da se ubijes jer nikad niko nije imao problem kao ti... :D :D :D gotovo je ... smak svijeta...
Freaking kids... :x
Post Reply