Zatamnjivanje autostakala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
zgembo adislić
CDFilms je najveci proizvodjac folija u svijetu...sto za automobile sto za kucne prozore...moguce je da dodje do izblijedjivanja..i oni sami to tvrde..a i ti si naveo slucaj poredjenja folija od 5 i od 2 godine...za 3 godine svasta bude..moguce i da ima kvalitetniji..ali eto..oni se namecu ko najkvalitetniji, najveci, najbolji..ko ce im znatGrijesis, te Llumar folije nisu narocito kvalitetne, recimo na Seat Ibizi 1998 godiste od mog jarana su dosle fabricki, i sada su vise ljubicaste nego crne, kad je htio zatamniti i prednja stakla u istu nijansu kao i zadnja, nije bilo moguce jer su zadnje promjenile boju. Tako je to sa tim folijama nakon 4-5 godina pocnu blijediti.
Ove moje folije su puno kvalitetnije, provjereno, jer jedan moj drug ima iste folije vec 2 godine, i neki dan je jednu slucajno zgulio i kad je stavio novu bila je identicna sa postojecim, dakle postojece nisu ni trun izblijedile.
Takodjer momku koji to radi, su probali obiti auto sa istim tim folijama i nisu uspjeli, staklo je samo na jednom djelu napuklo, nije se uopste sasulo kao sto se inace desava...
-
Golden
Mislio si CPFilms?
Llumar is the main brandname of CPFilms. CPFilms is the largest manufacturer in the world of window films. Window Film is used to enhance the performance of flat glass for buildings and glazing in vehicles and is designed to be applied to existing glazing systems quickly and cheaply. CPFilms also produces films for blinds (internal shades) and a range of industrial film products.
Llumar is the main brandname of CPFilms. CPFilms is the largest manufacturer in the world of window films. Window Film is used to enhance the performance of flat glass for buildings and glazing in vehicles and is designed to be applied to existing glazing systems quickly and cheaply. CPFilms also produces films for blinds (internal shades) and a range of industrial film products.
-
The_Flyer2002
kad ce GM dostici smisao za ovako sta?? heheJD wrote:after market naravno, kad si vidio da Opel nudi ovakve felgewhow wrote:Dobra Corsa . Reci mi jesu li to Factory Felge ili su after market.![]()
-
whow
Evo dobio si i prvog obozavatelja. Sad mozes da osnujes JD Corsa Fan Club.Anell wrote:Hello Opel Corsa, vidjeo sam te sinoc u gradu! Prolazis pored City Puba, nabio nekakav kacket na glavu! Tu odmah do Central Banke si se pozdravio s nekim frajerom!
-
JD
Heh mogao si se javitiAnell wrote:Hello Opel Corsa, vidjeo sam te sinoc u gradu! Prolazis pored City Puba, nabio nekakav kacket na glavu! Tu odmah do Central Banke si se pozdravio s nekim frajerom!
Mrswhow wrote: Evo dobio si i prvog obozavatelja. Sad mozes da osnujes JD Corsa Fan Club.
-
whow
Svakako, veoma sam pocascen ovom ponudom. Hajde da otvorimo temu JD's Fan Club.JD wrote:Heh mogao si se javitiAnell wrote:Hello Opel Corsa, vidjeo sam te sinoc u gradu! Prolazis pored City Puba, nabio nekakav kacket na glavu! Tu odmah do Central Banke si se pozdravio s nekim frajerom!
Mrswhow wrote: Evo dobio si i prvog obozavatelja. Sad mozes da osnujes JD Corsa Fan Club.Ho's ti bit drugi clan?
-
The_Flyer2002
mogu li se i ja pridruziti klubu????
the more the merrier!
the more the merrier!
-
rainbow_sex
kontam mozes ovde tintat i da se ne vidi nista unutra no ako ides u neku kulturnu drzavu sa tintanim autom prije ili kasnije cete oglobit bez pardona i protekcije
-
The_Flyer2002
jaka?
ma u njega je 1.2
ma u njega je 1.2
-
JD
Aha, sad se sjecam, ma ono vidim ide jaran prema meni pa sam malo po gasu da ga prepadnem hehAnell wrote:Tu noc kad sam te vidjeo, meni se cini da si ga zaturirao ili je mozda bilo neko ispred tebe koje to radio, pa tako da je jak zvuk dolazio iz tvog automobila!
-
The_Flyer2002
The_Flyer2002 wrote:mogu li se i ja pridruziti klubu????
vidim ja sta vidim
smrc
- iceman ze
Imam ja nesto reci u vezi kaznjavanja za naknadno toniranje stakala. Ovako, u Federaciji nema jos propisa da mogu vas kazniti zbog navedenog, dok u susjednom entitetu IMA......tako da nemislite da cete proci nekaznjeno za sada bas u susjednom entitetu. Ali kako se stvari odvijaju usvaja se novi Zakon o bezbjednosti saobracaja, tako da ce najvjerovatnije predvidjeti i ovu vrstu neovlastenog i neprovjerenog zatamnjivanja stakala. Toliko od mene......sad nastavite sa svojim off topicima 
P.S''Onaj sto je dobio ticket, trebalo bi na njemu pisati po kom clanu(stav i tacka) te kaznjavaju, procitaj mi ako jos imas pa cu ti ja reci po cemu su te odrezali......pozdrav''.
P.S''Onaj sto je dobio ticket, trebalo bi na njemu pisati po kom clanu(stav i tacka) te kaznjavaju, procitaj mi ako jos imas pa cu ti ja reci po cemu su te odrezali......pozdrav''.
-
The_Flyer2002
onaj sto je dobio ticket je u kanadi.
izeman_ze kralj si
FALA BURAZ KAKO DA TI SE ODUZIM?
izeman_ze kralj si
FALA BURAZ KAKO DA TI SE ODUZIM?
- iceman ze
JD wrote:E budale, sto ih nisi pitao koji im je to clan u zakonu kojim je zabranjeno imati folije na staklima? Za sta da ti kaznu naplate, za nesto sto nije regulisano zakonom? E moj ti....Anell wrote:Mojne zatamivljati, ja morao skinuti folije!
Uhvatila me murija, i rekla mi da platim kaznu ili na licu mijesta da skinem folije! I ja skinuo folije! Svega mi!![]()
![]()
Pa svuda u svijetu mozes imati zatamnjena stakla samo ne smijes na sofersajbi i staklima od prednjih vrata, ali kod nas nema takvog zakona pa mozes i prednja vrata zatamniti.
Letac ja sam mislio na ovaj post, kako vidim ovi su momci u BiH....