Misli da je ono moj... :D

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Prenj

Post by Prenj »

Bigus, dobio si (barem) jos jedan mail od Bernarde, provjeri [email protected]
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Dobro Prenj, znam da postoji ta mogucnost i cak sta vise, iskreno se nadam da ova poruka nije od prave Bernarde Tolic, jer bi ispalo da je ona puno neozbiljnija nego sto bi trebala biti. :)

S druge strane, ne vidim razlog da se bilo ko pegla sa laziranjem adrese posiljaoca i slicnim glupostima, samo da bi meni (i ne samo meni) uputio poruku onakvog sadrzaja. Procitaj tekst poruke, pa sam odvagaj.
Prenj

Post by Prenj »

BigusDickus wrote:Dobro Prenj, znam da postoji ta mogucnost i cak sta vise, iskreno se nadam da ova poruka nije od prave Bernarde Tolic, jer bi ispalo da je ona puno neozbiljnija nego sto bi trebala biti. :)

S druge strane, ne vidim razlog da se bilo ko pegla sa laziranjem adrese posiljaoca i slicnim glupostima, samo da bi meni (i ne samo meni) uputio poruku onakvog sadrzaja. Procitaj tekst poruke, pa sam odvagaj.
Nis' ne tvrdim, samo kazem 'oprez', e-mail je kvarljiva roba.
Zadig

Post by Zadig »

sad cu joj ja poslati mail sa anonim-mail programom, da ispadne da joj pise bigus, i onda ga je najebo

:D
farky

Post by farky »

dobio sam i ja mail juce ali mi mirci nije dala da objavim :D
From: "BERNARDA - bernarda" <[email protected]>
To: dejan_ba @hotmail.com
Subject: ZAHVALNICA SA PONUDOM
Date: Thu, 7 Jul 2005 13:22:32 GMT

Stovani,
od srca zelim da Vam se zahvalim sto nesebicno potpomazete moju kampanju koja je zaista uspjela i van svih nasih ocekivanja,sto je naravno,odlicno!
Ono sto me posebno cini sretnom kao akademskog dizajnera jeste cinjenica da sam u Vama dobila vjernog sljedbenika koji mora se priznati ima fantasticne ideje.Sad mi je zao sto prije nisam znala za Vas jer za onako neupadljivu,neprovokativnu i siromasnu(naravno,ovo moram reci kad sam vidjela Vase idejno rijesenje)kampanju morala sam izdvojiti 5 000,-EVRICA a eto od Vas bih je dobila puno mastovitiju i sto je najvaznije DZABA.
S obzirom da vodim Deenovu karijeru ocigledno uspjesno zahvaljujuci Vama i Vama slicnima moram Vas izvjestiti da imam pregrst neobradenih fotografija(ljetovanja,zimovanja,izleti,promocije,putovanja,private paty i sl)pa bih Vas najljubaznije zamolila da mi uradite po Vasim idejama obradu za nasu kucnu upotrebu,obiteljski foto album i neki dernecic da se svi zajedno grohotom smijemo i veselimo.Ako ste voljni ja bi uvezala se na Vas web ako ga imate a u to nesumnjam s obzirom na Vasu genijalnost i profesionalizam tako da mozemo razmjenjivati ideje!

S postovanjem

producer-manager
Bernarda Tolic

P.S

Interesira me da li je Vasa fotografija umontirana na Deenov bilboard jer
ako jeste onda ODLICNO izgledate i u tom slucaju zelim Vas upoznati,
samo se nadam da niste gay! UUUhhhhh kakvo tijelo!
KKKKIIISSSSS! Bekic!
bigi, ja sam i ponudu dobio :D
bug

Post by bug »

BigusDickus wrote:Dobro Prenj, znam da postoji ta mogucnost i cak sta vise, iskreno se nadam da ova poruka nije od prave Bernarde Tolic, jer bi ispalo da je ona puno neozbiljnija nego sto bi trebala biti. :)
ja vjerujem da jeste :D bas mi tako :D i izgleda :D blajhana :D managerka :D:D
micika

Post by micika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boze svasta :lol: :lol:
Post Reply