FotoModeli
-
Kwaheri
...jok vala mene...pitt wrote:Jel ja mogu?:D:D
jooj bio je clanak dobar juce u onim novinama o amini wadud (haman pa i tebe hanuma spomenuse) al ga nema na internetu
p.s. jel to navlacis anatemu na mene, gluho bilo?
-
PhotoStudio99
Ma da, to sam i mislio...
Nije problem u djevojkama, nisu one konzervativne vec muskarciam to smeta
TU SMO ZNACI
ha ha
A nema ga koji se nebi pohvalio da mu je draga manekenka
Ja stvarno ne vidim nista lose u tome sto bi se djevojka pojavila na naslovnoj stranici nekog modnog magazina....
A sto se tice Srbije, Crne gore, Hrvatske itd pa to nije problem naravno da cemo raditi, samo bi mi bilo draze da nase djevojek uspiju u tome.
Lova je dobra, a posao odlican.
Putujes, zezas se, smijes se pred objektivom i to sve naplatis
Nije problem u djevojkama, nisu one konzervativne vec muskarciam to smeta
Ja stvarno ne vidim nista lose u tome sto bi se djevojka pojavila na naslovnoj stranici nekog modnog magazina....
A sto se tice Srbije, Crne gore, Hrvatske itd pa to nije problem naravno da cemo raditi, samo bi mi bilo draze da nase djevojek uspiju u tome.
- maccarona
Neda mi cojkPhotoStudio99 wrote:Ma da, to sam i mislio...
Nije problem u djevojkama, nisu one konzervativne vec muskarciam to smetaTU SMO ZNACI
ha ha
-
Kwaheri
dobro pitte...kakve veze Amina ima s fotomodelima...zachatavas...vikat cu zoomapitt wrote:Jel ja mogu?:D:D
jooj bio je clanak dobar juce u onim novinama o amini wadud (haman pa i tebe hanuma spomenuse) al ga nema na internetu
- pitt
Nemoj samo zooma.....zena wrote:dobro pitte...kakve veze Amina ima s fotomodelima...zachatavas...vikat cu zoomapitt wrote:Jel ja mogu?:D:D
jooj bio je clanak dobar juce u onim novinama o amini wadud (haman pa i tebe hanuma spomenuse) al ga nema na internetu...vidis da je PS99 ozbiljan..
-
Kwaheri
...jes treba mu neko prelakirati parket...pitt wrote:Nemoj samo zooma.....zena wrote:dobro pitte...kakve veze Amina ima s fotomodelima...zachatavas...vikat cu zoomapitt wrote:Jel ja mogu?:D:D
jooj bio je clanak dobar juce u onim novinama o amini wadud (haman pa i tebe hanuma spomenuse) al ga nema na internetu...vidis da je PS99 ozbiljan..
:D:D Ja se ispricavam PS-u
:D Nego....ako ti se javi koja manekenka a ti je prosljedi do mene nakon obavljena posla
:D
-
PhotoStudio99
To sigurno, samo mi ostavi e-mail
U ostalom, mogu ti dati link da pogledas kako to sve izgleda samo pazi se da ti vilica neostane ukocena
U ostalom, mogu ti dati link da pogledas kako to sve izgleda samo pazi se da ti vilica neostane ukocena
- pitt
Sad mi treba jedna da lezi sa mnom na medvjedjoj kozi ispred kaminazena wrote:...jes treba mu neko prelakirati parket...pitt wrote:Nemoj samo zooma.....zena wrote: dobro pitte...kakve veze Amina ima s fotomodelima...zachatavas...vikat cu zooma...vidis da je PS99 ozbiljan..
:D:D Ja se ispricavam PS-u
:D Nego....ako ti se javi koja manekenka a ti je prosljedi do mene nakon obavljena posla
:D