After rostiljada on-line party!
-
edu
trebali bi danas dogovoriti sve..ja sutra imam metak..pa nikako ne znam kako da to sve uklopim..
..a ne bih ga propustio nema tih para..
..crocop ti ces me morati cupati..jesi li mi brat ili nisi..kad ga zabijem poslat cu ti poruku..a ti me onda zoves i obavjestavas da su mi obili stan..i ja kao moram odmah ici..je li moze?? paklen plan..

- CROCOP
Ma brate ima sve da udurisemo... Ja evo pristajem i da te zamjenim... Pa da ja metkujem mladu a da ti mozes na rostiljadu...edu wrote:trebali bi danas dogovoriti sve..ja sutra imam metak..pa nikako ne znam kako da to sve uklopim..![]()
![]()
..crocop ti ces me morati cupati..jesi li mi brat ili nisi..kad ga zabijem poslat cu ti poruku..a ti me onda zoves i obavjestavas da su mi obili stan..i ja kao moram odmah ici..je li moze?? paklen plan..
![]()
![]()
-
edu
sto ti je drug..svaka cast..evo suza mi krenu...CROCOP wrote:Ma brate ima sve da udurisemo... Ja evo pristajem i da te zamjenim... Pa da ja metkujem mladu a da ti mozes na rostiljadu...edu wrote:trebali bi danas dogovoriti sve..ja sutra imam metak..pa nikako ne znam kako da to sve uklopim..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali..neka hvala!
-
frozen
Kaže drug... neizbježni federalni element da ste se dogovorili, a da ćemo se sutra kusurati na licu mjesta
Ja sam predložila da sučem jufke
... ne volim sendviče
nadam se da ćete uvažiti gore navedeno
I ako ste zainteresovani... imam novopristiglu Šveđanku... (bila je plava...kada sam je vidjela zadnji put...)
Ja sam predložila da sučem jufke
nadam se da ćete uvažiti gore navedeno
I ako ste zainteresovani... imam novopristiglu Šveđanku... (bila je plava...kada sam je vidjela zadnji put...)
- pitt
Jel udavacha kao i ti?frozen wrote:Kaže drug... neizbježni federalni element da ste se dogovorili, a da ćemo se sutra kusurati na licu mjesta![]()
Ja sam predložila da sučem jufke... ne volim sendviče
![]()
nadam se da ćete uvažiti gore navedeno![]()
![]()
![]()
Ajvi....ponesi drugu koji cevap
-
BigusDickus
Vidi ovog vremena...
nece valjda na kisu... 
-
edu
edu izjavljuje..edu pise..sa istog mjesta...
niko nista nije zdrmo..za ne povjerovati..skoro svi pili..osim bigija..farkyja i ostalih treba (cast frozen)..i opet nista..cirkus!
jebo rostilj bez metka..sljedeci puut dovodimo ruskinje i moldavke..
..ove nase ne daju..k'o da je dukat...

niko nista nije zdrmo..za ne povjerovati..skoro svi pili..osim bigija..farkyja i ostalih treba (cast frozen)..i opet nista..cirkus!
jebo rostilj bez metka..sljedeci puut dovodimo ruskinje i moldavke..
-
BigusDickus
sad ce edu da podnese izvjestaj...
ako se bude sjecao icega...