TAJNE IZ DJETINJSTVA
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
to se slaze sa mojom "teorijom" ravne zemlje na 4 stuba....gledala sam neki grcki film i dugo mi je trebalo da shvatim da je Zemlja okrugla....Stitch__ wrote:moj jaran (necu ga odat) mislio je da ce ako iz puske opali rafal i okrene se oko svoje ose, pobiti sve ljude na svijetu
![]()
![]()
-
Sox
Ejh jaro....
İma toga iz mladosti....
Evo par: Jebo onog sto je sluso backstreet boyse, meni su spajsice bile bog i zakon...al kad sam mali biooo...majii..majuski
A onda sam i ja isto tako gledo Rambo film, u ratu, i onda se vazda furo na njega i ono kad on vatrenom strijelom pali kuce, sijena....nafuram se ja, uzmem kresu i odem kod majke zapalim sijeno...a po avgusta...planulo za sekundu...trcim ja kuci...mama izasla na terasu...gleda zbunjena u plamen sto suklja...pa u mene...a ja ko debil drecim ... 'oj mama nisam htjeo, upaljac mi isp'o, samo se zapalilo
'... Po se komsiluka skupilo i jadni trudili se da ugase...a sagorelo sijeno za 3 i po min
!
A to o guzenju od 5-6 godina.... koji drugi put
İma toga iz mladosti....
Evo par: Jebo onog sto je sluso backstreet boyse, meni su spajsice bile bog i zakon...al kad sam mali biooo...majii..majuski
A onda sam i ja isto tako gledo Rambo film, u ratu, i onda se vazda furo na njega i ono kad on vatrenom strijelom pali kuce, sijena....nafuram se ja, uzmem kresu i odem kod majke zapalim sijeno...a po avgusta...planulo za sekundu...trcim ja kuci...mama izasla na terasu...gleda zbunjena u plamen sto suklja...pa u mene...a ja ko debil drecim ... 'oj mama nisam htjeo, upaljac mi isp'o, samo se zapalilo
A to o guzenju od 5-6 godina.... koji drugi put
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mzda je to bila moja teorija goozhenyaStitch__ wrote:a care-x moj, nit si ti njoj imo sta stavit, nit dje stavit, nit ti se mogo dic, itditdodnosno, fale ti navodnici na "jebo"
-
car-x
jebes ga, ne bi da se falim, nije to nista van prosjeka, ali se i diglo, a i ja stavio.. kine mi i japana.. poslije smo to ponovili u 4. razredu, ali tad sam vec bio cool..Stitch__ wrote:a jebiga, cure su slusale spajsice (doduse, i BSB su slusale cure al haj)
a care-x moj, nit si ti njoj imo sta stavit, nit dje stavit, nit ti se mogo dic, itditdodnosno, fale ti navodnici na "jebo"
a sto se muzike tice, igrom slucaja, sin zene koja nas je cuvala je imo odlican (iz danasnje, a vala i iz ondasnje perspektive) repertoar ploca:
- whitesnake, iron maiden, ac/dc, uriah heep, black sabbath, zz top, deep purple, pink floyd, jimi hendrix, tako da smo ja s pet-sest, a brat s nepune dvije godine postali pravi rockeri.. vjerovatno, barem sto se godina tice, najmladji u istoriji nase mahale i sire..
i ostade tako i do danas..
-
Zadig
ne neradim, i vjeruj mi (sada FAKAT bez zajebancije) da to ne smijem nikom reci jer znam kakva bi reakcija bilanovalic wrote:ti se nisi promijenio.. ti to jos uvijek radis..
ma to je uzas, evo sad kad se sjetim sve mi suze na oci podju
svega mi
sva sreca niko nije bio povredjen u tom procesu....
- Qler
ja sam sa haverom stajao na nekom malo visocijem zidicu. I tako mi pricamo, i kaze on meni, sto bi ja volio da letim! Ja ga pitam jel' siguran, kaze on 100%, i ja onako 'ladno ko Klint Istvud
:D:D gurnem ga sa tog zidica, uz komentar letiiiiii
:D:D i jaran slomi ruku na dva mjesta
:D:D:D
- Bumbar
hahahah...a meni se svidjao JohnatanmIRCerka wrote:(Seko, oprosti zbog ovoga)Stitch__ wrote:joj mirci![]()
moj idol je bio kapetan Miki, i sanjao sam o tome da ga upoznam
ja sam mastala da mi se sestra udala za Donalda Wahlberga (DONNY New Kids On The Block)