Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
- Maja
#26 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
A ko je vlasnik Klix foruma i portala. Jel Bosnjak. Ako nije, zasto ga ne bojkotujete.
-
prof.
#27 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Voli bošnjo popit kafu iz Fabrike i još zasladiti iz kolač od Manje pa još i opaliti selfi da se vidi kako je otvorenih vidika i kosmopolita. A kad opet krenu pucati po nama pitaće se opet neki što ih ne vole i šta im to rade
Samo bojkot i edukujte druge, ja sam skoro u kolektivu naružio koleginicu što je donijela tortu od Manje da časti, kad je saznala zašto mi smeta kaže više nikad
Samo bojkot i edukujte druge, ja sam skoro u kolektivu naružio koleginicu što je donijela tortu od Manje da časti, kad je saznala zašto mi smeta kaže više nikad
-
prof.
#28 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
A ko je rekao da se bojkotuje jer nisu Bošnjaci?! Ne spinuj, ovdje se poziva na bojkot jer su deklarirani četnici koji plaćanjem reklame arkanovij udovici pokazuju kojem svijetu pripadaju a ne zato što nisu Bošnjaci!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
Tea lana
- bronhy
#31 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Skoro kad se pisalo za bojkot Manje, kaze neki bosnjo na pada mi na pamet bojkot, tu su najbolji kolaci.
Fuj jade jedne bez trunke ponosa.
Fuj jade jedne bez trunke ponosa.
- basicm
#32 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Upravo ma FB vidim objavu, i napad od neke fgr-ovce koja je brani jer pravim sarajalijama nikad nije smetalo ko je ko.
Nisam probao, niti cu.
Nisam probao, niti cu.
- doktornauke
#33 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Alo,domoljubi,sto ne pozatvarate kafice po gradu i drzavi koji redovno vrte njene pjesme?
Sto ne mogu laznog patriotizma...
Sto ne mogu laznog patriotizma...
- Bloo
- Globalna šefica
#34 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Nisam ni znala da ih ima u Sa
Coffee To Go Shop »
Sarači 32,
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Kafeterija FABRIKA »
Dalmatinska 2,
Coffee To Go Shop »
Turalibegove 2,
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina
Coffee To Go Shop »
Sarači 32,
Kafeterija FABRIKA »
Dalmatinska 2,
Coffee To Go Shop »
Turalibegove 2,
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina
- nepass1
#35 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Haha ja kontam one kardasijanke staviliChmoljo wrote: ↑27/02/2022 14:00
neko će reći da je ovo crtanje mete na čelu.
ne, nije.
riječ je samo o pozivu mojim sarajlijama (i onima koji se tu zateknu), koji, nadam se, imaju zrnce samopoštovanja da ne troše svoj novac na brandove koje reklamira osoba koja je bogatstvo sticala i pljačkom imovine netom pobijenih ili protjeranih bošnjaka, hrvata, albanaca, svima onima koji u tom trenutku nisu bili u planovima pri stvaranju srpske države sa obje strane rijeke Drine.
koristim svoje demokratsko pravo da kažem da je moralno neprihvatljivo da se prodaje kafa koju na bilo koji način predstavlja osoba koja se direktno okoristila o genocid i etničko čišćenje. osoba koja se nikad nije ogradila od nedjela svog supruga. osoba koja njeguje uspomenu na njega kao da je radio pravu stvar.
u stvari, u njenim očima on i jeste radio pravu stvar. zato, ko ovo vidi i opet ode popiti tu jebenu kafu, ima svijest paramecijuma i samopoštovanje ravno nuli.
niko ovdje ne poziva na, ne daj Bože, neke proteste, pogotovo nasilne, ili neko zastrašivanje ili šta već idiotima odmah može pasti na pamet. Ceca sama nije ratni zločinac, ne može niko ovoj firmi zabraniti da je ona reklamira.
cilj je skrenuti pažnju i nadati se da ovdje žive ljudi koji ipak imaju minimum dostojanstva, da su spremni po svaku cijenu ljude koji im misle zlo odjebati, prekrižiti. zbog sebe, zbog svoje djece, zbog stoljetnog ponižavanja i unižavanja, množenja sa nulom, nazivanja genetskim otpadom... i, ruku na srce, smatranja genetskim otpadom. zato nije bio problem ubiti toliko ljudi i praviti se da su potrijebljeni nametnici.
cilj je da ljudi pokažu jasan stav da nisu spremni da ih neko pravi budalama i da ih unižavaju oni koji su željeli da ih više nema (vjerovatno mnoge ta želja nije minula).
- Maja
#36 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Vrse napad na Bosnjake na drugi nacin. Dovoljno je vidjeti ispod kojih vijesti iskljucuju komentare, kome su priklonjeni i sta propagiraju.
A zaradjuju od Bosnjaka, isto kao Manja i ova kafa za koju je pola foruma culo samo zahvaljujuci tebi i ovoj vijesti.
-
Vintage Pirat
#37 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Majo, znas li ti ko je Semin?
-
Officer Crabtree
#38 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Morate pokazati da nam nije stalo to nas, tako da vjerujem da ćete i dalje piti tu.
Kod nas u manjim gradovima sranje takve vrste ne prolazi, doduše ubije se i naznaka nečeg na granici normalnog, al valjda kad je tako, bolje ispadne u ovakvim slučajevima.
Kod nas u manjim gradovima sranje takve vrste ne prolazi, doduše ubije se i naznaka nečeg na granici normalnog, al valjda kad je tako, bolje ispadne u ovakvim slučajevima.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#39 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Ne sjećam se kad sam nešto gluplje u životu pročitao. A stvarno je žestoka konkurencija.
- Maja
#40 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Je li to neko trik pitanje
- Maja
#41 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
- Manual
#42 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Pa hanuma sa koseva kupuje opremu od Dodika I to za nase pare...ovo je mila majka...
- Snake Eyes
#43 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Ne samo da bojkotujem tu kafu, nego sve proizvedeno u Srbiji i Hrvatskoj...Takovo, Kraš, Pionir, Koestlin, Karolina...SVE, apsolutno SVE.
- ljubicasti limun
#44 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Nije. Ad hominem bi bio da ti kazemo da su ti komentari glupi jer si iz RS-a i jer si, jer branis firmu koja se u sred Sarajeva reklamira udovicom ratnog zlocinca i kriminalca koji se i cija se porodica obogatils ubijanjem i pljackanjem po Bosni i Hrvatskoj, vjetovatno procetnicki raspolozena ili zato jer nemas obraza, ako ovo sve nisi.
No, ovdje se izraz "glup" odnosi iskljucivo na ono sto si napisala, ne ulazeci u tvoj ideoloski ili karakterni background
- banjaluka078
#45 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Ja im pare nisam ni ranije ostavljala, sad pogotovo. Ne trošim ni kod ljudi koji su "samo" kriminalci, a pogotovo ako su još povezani s ratnim zločincima i za koje znam da su ovdje nekom nešto zlo učinili.
- otacxxl
#46 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Ni sam ne znam koliko sam puta ove tri slike do sada vidjeo, ali sam tek sad shvatio da zena sa prve slike leži mrtva na drugoj slici pored vjerovatno svog muža. Strašno!!!nepass1 wrote: ↑27/02/2022 14:41Haha ja kontam one kardasijanke staviliChmoljo wrote: ↑27/02/2022 14:00
neko će reći da je ovo crtanje mete na čelu.
ne, nije.
riječ je samo o pozivu mojim sarajlijama (i onima koji se tu zateknu), koji, nadam se, imaju zrnce samopoštovanja da ne troše svoj novac na brandove koje reklamira osoba koja je bogatstvo sticala i pljačkom imovine netom pobijenih ili protjeranih bošnjaka, hrvata, albanaca, svima onima koji u tom trenutku nisu bili u planovima pri stvaranju srpske države sa obje strane rijeke Drine.
koristim svoje demokratsko pravo da kažem da je moralno neprihvatljivo da se prodaje kafa koju na bilo koji način predstavlja osoba koja se direktno okoristila o genocid i etničko čišćenje. osoba koja se nikad nije ogradila od nedjela svog supruga. osoba koja njeguje uspomenu na njega kao da je radio pravu stvar.
u stvari, u njenim očima on i jeste radio pravu stvar. zato, ko ovo vidi i opet ode popiti tu jebenu kafu, ima svijest paramecijuma i samopoštovanje ravno nuli.
niko ovdje ne poziva na, ne daj Bože, neke proteste, pogotovo nasilne, ili neko zastrašivanje ili šta već idiotima odmah može pasti na pamet. Ceca sama nije ratni zločinac, ne može niko ovoj firmi zabraniti da je ona reklamira.
cilj je skrenuti pažnju i nadati se da ovdje žive ljudi koji ipak imaju minimum dostojanstva, da su spremni po svaku cijenu ljude koji im misle zlo odjebati, prekrižiti. zbog sebe, zbog svoje djece, zbog stoljetnog ponižavanja i unižavanja, množenja sa nulom, nazivanja genetskim otpadom... i, ruku na srce, smatranja genetskim otpadom. zato nije bio problem ubiti toliko ljudi i praviti se da su potrijebljeni nametnici.
cilj je da ljudi pokažu jasan stav da nisu spremni da ih neko pravi budalama i da ih unižavaju oni koji su željeli da ih više nema (vjerovatno mnoge ta želja nije minula).
-
Vintage Pirat
-
kasnas
#48 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Neki ljudi nikad neće znati imati obraza i poštovanja prema samima sebi. Biće im prestiž u životu da piju ove kafe, slušaju te prekodrinske smetljare, gledaju njihove tv programe, toče gorivo na Gazpromu, kupuju prehrambene proizvode iz fabrika nastalih na pljačkama bosanske države tokom agresije itd.
Glupost? Nije.
Neznanje? Nije.
Bezobrazluk? Nije.
Nepismenost? Nije.
Neodgovornost? Nije.
Beskičmenjaštvo? Nije
Sve to skupa - jeste.
Glupost? Nije.
Neznanje? Nije.
Bezobrazluk? Nije.
Nepismenost? Nije.
Neodgovornost? Nije.
Beskičmenjaštvo? Nije
Sve to skupa - jeste.
-
Dimu1927
#49 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Koliko ono ima kafica u Banja Luci ili Lukavici a da su vlasnici muslimani iz FBiH ?
- Sara03
#50 Re: Uz Arkanovu udovicu, kafa se lakše pije
Primljeno k znanju.
Prolazim Dalmatinskom skoro svaki dan, od mene im je šipak.
Bome, super kolači i vruće kifle na skoro svakom ćošku, srećom i dobra kafa se ima gdje popiti. Ali eto, neki nemaju trunke samopoštovanja. Uz slast da ih proćeraju i Fabrikina kafa i Manjine delicije, kad je već obraz guzica.