Šta će sad vakseri, pocrkaće od muke.
Nisam se vakcinisala i neću.
Moderator: O'zone
Piše se mašallah.preselio na ahiret wrote: ↑01/02/2022 23:35 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dans ... /220201189
Konacno,valjda ce kod nas ubrzo isto,nema vise smisla,vakserima ce ovo tesko past![]()
Pa statisticki je to itekako moguce.
Hahaha vidi ovog gurua
Papa savjetuje ljude da se vakcinisu.... Saudijska Arabija i ostale zaljevske monarhije imaju obavezno vakcinisanje za sve gradjane bez iznimke... oni se ne uzdaju u Boga kao ti ili je nesto drugo u pitanju? Ili Papa nije pravi katolik a Saudijci nisu pravi muslimani?
Saudijci prave zgrade od zlata dok su oko njih ljudi gladni, hajmo ih i u tome pratiti..Hendrix wrote: ↑08/02/2022 00:13Papa savjetuje ljude da se vakcinisu.... Saudijska Arabija i ostale zaljevske monarhije imaju obavezno vakcinisanje za sve gradjane bez iznimke... oni se ne uzdaju u Boga kao ti ili je nesto drugo u pitanju? Ili Papa nije pravi katolik a Saudijci nisu pravi muslimani?
Thoughts and prayers metoda je odavno pokazala da ne djeluje, malo je zalosno da u 21 vijeku imamo ovakvo vidjenje stvari.
papa je prvenstveno kemičarHendrix wrote: ↑08/02/2022 00:13Papa savjetuje ljude da se vakcinisu.... Saudijska Arabija i ostale zaljevske monarhije imaju obavezno vakcinisanje za sve gradjane bez iznimke... oni se ne uzdaju u Boga kao ti ili je nesto drugo u pitanju? Ili Papa nije pravi katolik a Saudijci nisu pravi muslimani?
Thoughts and prayers metoda je odavno pokazala da ne djeluje, malo je zalosno da u 21 vijeku imamo ovakvo vidjenje stvari.
"Broj novih dnevnih slučajeva gotovo je pet puta veći nego dva tjedna ranije kada je omikron varijanta počela dominirati, no broj ozbiljnih zaraza ostao je na razinama s kojima se moguće nositi, poručile su vlasti.dr_Evil wrote: ↑08/02/2022 12:08 Ravnozemljasko izvrtanje cinjenica.
Danska zemlja koja ima najveci stepen vakcinacije stanovnistva ukida mjere. Ukida ih upravo zbog vakcine. Virus je mutirao da je stopa hospitalizacije i smrtnosti mnogo manja, moze se reci zanemariva.
Mutirao sam od sebe ili zahvaljujuci sto su ljudi bili vakcinisani, ne znam, nije ni bitno. Vazno je samo da smo se rijesili ove dosade i krvopije. Nadam se da nece okrenuti naopako u mutaciji.
Vrijeme je da skinu sve mjere dok je ovaj virus slab, da prirodnom imunitetu se da sansa.
Juzna Koreja je ekonomski div, pored toga je nanedhehiva u obrazovanju i nauci.
Lijepo bi bilo kada se navode cinjenice da se navedu obje strane medalje.dr_Evil wrote: ↑08/02/2022 12:08 Ravnozemljasko izvrtanje cinjenica.
Danska zemlja koja ima najveci stepen vakcinacije stanovnistva ukida mjere. Ukida ih upravo zbog vakcine. Virus je mutirao da je stopa hospitalizacije i smrtnosti mnogo manja, moze se reci zanemariva.
Mutirao sam od sebe ili zahvaljujuci sto su ljudi bili vakcinisani, ne znam, nije ni bitno. Vazno je samo da smo se rijesili ove dosade i krvopije. Nadam se da nece okrenuti naopako u mutaciji.
Vrijeme je da skinu sve mjere dok je ovaj virus slab, da prirodnom imunitetu se da sansa.
Norveska je zemlja uhljeba gorih nego kod nas, ljudi planiraju 5 dana bolovanja unaprijed kad treba da trecu vakcinu prime. Istina skok zarazenih je nevjerovatan u Norveskoj, istovremeno nema tezih slucajeva i slabo se ide u bolnicu, zdrastveni sistem vrsi pritisak za vise para.RagibUzoriti wrote: ↑08/02/2022 12:20Lijepo bi bilo kada se navode cinjenice da se navedu obje strane medalje.dr_Evil wrote: ↑08/02/2022 12:08 Ravnozemljasko izvrtanje cinjenica.
Istina je da je Danska ukinula sve restrikcije,i za Danskom se povela i Norveska. Ali sta se desilo?
Dok su Norvezani kasnili par dana za Danskom sa ukidanjem restrikcija,ovi im porucivali " nemojte uraditi istu gresku kao i mi !!! "
Sta se desilo/desava?
Istina da broj smrtnih slucajeva je opao,ali i dalje su na snazi pravila o samoizolaciji kod pozitivnog testa. Tako da ukinuli restrikcije,povecao se broj zarazenih, i mnoge firme i ustanove nemaju dovoljan broj ljudstva da podmire obaveze. Medju svim tim ustanovama su i bolnice.
Dobili veliki broj zarazenih koji moraju biti kuci,a nema ko da radi u bolnicama...
Ja govorim o Saudiji i Papi kao vrhovnim vjerskim autoritetima... ne o zlatnim zgradama. Dakle, zasto ne pratimo vjerske autoritete? Ili je i to po lokalnom nahodjenju kako pojedincu odgovara kao i sve ostalo u ovoj pandemiji? Smeta mi maska pa cu usvojiti da ona uopste ne pomaze... isto i sa vakcinom.Karikaturist wrote: ↑08/02/2022 12:00Saudijci prave zgrade od zlata dok su oko njih ljudi gladni, hajmo ih i u tome pratiti..Hendrix wrote: ↑08/02/2022 00:13
Papa savjetuje ljude da se vakcinisu.... Saudijska Arabija i ostale zaljevske monarhije imaju obavezno vakcinisanje za sve gradjane bez iznimke... oni se ne uzdaju u Boga kao ti ili je nesto drugo u pitanju? Ili Papa nije pravi katolik a Saudijci nisu pravi muslimani?
Od kd su to Saudijci nekome "vrhovni vjerski autoriteti"?!Hendrix wrote: ↑08/02/2022 23:28Ja govorim o Saudiji i Papi kao vrhovnim vjerskim autoritetima... ne o zlatnim zgradama. Dakle, zasto ne pratimo vjerske autoritete? Ili je i to po lokalnom nahodjenju kako pojedincu odgovara kao i sve ostalo u ovoj pandemiji? Smeta mi maska pa cu usvojiti da ona uopste ne pomaze... isto i sa vakcinom.Karikaturist wrote: ↑08/02/2022 12:00
Saudijci prave zgrade od zlata dok su oko njih ljudi gladni, hajmo ih i u tome pratiti..
Zemlja razmazenih tinejdzera u tijelima odraslih ljudi.
Čuj Saudija nekome autoritetHendrix wrote: ↑08/02/2022 23:28Ja govorim o Saudiji i Papi kao vrhovnim vjerskim autoritetima... ne o zlatnim zgradama. Dakle, zasto ne pratimo vjerske autoritete? Ili je i to po lokalnom nahodjenju kako pojedincu odgovara kao i sve ostalo u ovoj pandemiji? Smeta mi maska pa cu usvojiti da ona uopste ne pomaze... isto i sa vakcinom.Karikaturist wrote: ↑08/02/2022 12:00
Saudijci prave zgrade od zlata dok su oko njih ljudi gladni, hajmo ih i u tome pratiti..
Zemlja razmazenih tinejdzera u tijelima odraslih ljudi.
Otidji onda na Hadz i reci im to...Tesla Edison wrote: ↑09/02/2022 07:24Čuj Saudija nekome autoritetHendrix wrote: ↑08/02/2022 23:28
Ja govorim o Saudiji i Papi kao vrhovnim vjerskim autoritetima... ne o zlatnim zgradama. Dakle, zasto ne pratimo vjerske autoritete? Ili je i to po lokalnom nahodjenju kako pojedincu odgovara kao i sve ostalo u ovoj pandemiji? Smeta mi maska pa cu usvojiti da ona uopste ne pomaze... isto i sa vakcinom.
Zemlja razmazenih tinejdzera u tijelima odraslih ljudi.![]()
![]()
Haj ne lupaj živ bio.
Ja koliko znam Meka je u Saudiji...salik79 wrote: ↑09/02/2022 06:29Od kd su to Saudijci nekome "vrhovni vjerski autoriteti"?!Hendrix wrote: ↑08/02/2022 23:28
Ja govorim o Saudiji i Papi kao vrhovnim vjerskim autoritetima... ne o zlatnim zgradama. Dakle, zasto ne pratimo vjerske autoritete? Ili je i to po lokalnom nahodjenju kako pojedincu odgovara kao i sve ostalo u ovoj pandemiji? Smeta mi maska pa cu usvojiti da ona uopste ne pomaze... isto i sa vakcinom.
Zemlja razmazenih tinejdzera u tijelima odraslih ljudi.![]()
![]()
![]()
Prestrasno kakve se stvari ovdje pisu![]()