RAFTING!
-
Eshek
Jeste da nije jeftino, ali definitivno vrijedi...
Bio sam prošle godine kod Kire nekih 5 dana i imam samo riječi hvale za tog čovjeka i njegovu ekipu, i lično i profesionalno su sjajni.
Jedino bih vam preporučio da izaberete brže dionice, jesu skuplje, ali zato imate i bolji doživljaj.
Razmišljam da opet idem možda za nekih 20-tak dana kod njega, imam neke goste strendžere, pa bih da spojim ugodno s korisnim.
Slobodno idite, nećete se pokajati, nezaboravan doživljaj.
Bio sam prošle godine kod Kire nekih 5 dana i imam samo riječi hvale za tog čovjeka i njegovu ekipu, i lično i profesionalno su sjajni.
Jedino bih vam preporučio da izaberete brže dionice, jesu skuplje, ali zato imate i bolji doživljaj.
Razmišljam da opet idem možda za nekih 20-tak dana kod njega, imam neke goste strendžere, pa bih da spojim ugodno s korisnim.
Slobodno idite, nećete se pokajati, nezaboravan doživljaj.
-
BigusDickus
Pa dobro, ponekad i brze dionice znaju biti interesantne...
zavisi od raspolozenja, fizicke pripremljenosti itd... 
-
Prenj
A da nam se EKSLUZIVNO javite sa raftinga?
Naci ce se valjda neka cyber kafana u Kulen Vakufu ili Bihacu ...
Ali prihvatamo samo cistu EKSLUZIVU nista manje.
Mi cemo onda napraviti uvod u stilu: "EKSLUZIVNO javljanje nasih najboljih raftera sa najopasnijeg raftinga na svijetu
"
Naci ce se valjda neka cyber kafana u Kulen Vakufu ili Bihacu ...
Ali prihvatamo samo cistu EKSLUZIVU nista manje.
Mi cemo onda napraviti uvod u stilu: "EKSLUZIVNO javljanje nasih najboljih raftera sa najopasnijeg raftinga na svijetu
-
hananah
Svake godine idem na rafting, bila sam na Neretvi, Uni i Tari. Tara mi previse divlja, Una je predivna ali na previse dijelova mi je nekako "pasivna", Neretva mi je najdraza, pa sam isla 4 puta na Neretvu
nema puno bukova na zalost ali mi je pravi gust kad camac zaustavimo u sred kanjona, okolo stijene i ispred i iza samo rijeka i onda se popnemo na stijenu i hop u onako hladnu Neretvu - ljepota 
I super je jednostavno iskociti iz camca i pustiti da te rijeka nosi
Vodici uvijek znaju koja su mjesta najpogodnija za sto 
Najbolje je ici juli - avgust
I super je jednostavno iskociti iz camca i pustiti da te rijeka nosi
Najbolje je ici juli - avgust
-
hananah
Zaboravih dodati da je na Neretvi pravi dozivljaj zaustavljanje na mjestu gdje se Rakitnica uljeva u Neretvu 
Gdje god isli obavezno ponjeti kamere, staviti ih u najlon kesu i onda na camcu imaju one nepromocive vrece koje su 99% sigurne
Hladna piva takodjer godi na raftingu a sto se tice opreme, pojasa i kacige preporucujem da se obavezno svo vrijeme raftinga ima na sebi
Gdje god isli obavezno ponjeti kamere, staviti ih u najlon kesu i onda na camcu imaju one nepromocive vrece koje su 99% sigurne
Hladna piva takodjer godi na raftingu a sto se tice opreme, pojasa i kacige preporucujem da se obavezno svo vrijeme raftinga ima na sebi
- CROCOP
Bumbar - znas li ti onu - ako si *ebo a carsija ne zna to ti je kao i da nisi...
Nego naslov teme je rafting tako da ne znam kako ti dodje do tog nekog zakljucka???
A sto se tice tih neakvih konotacija, ja ne znam gdje si i ti Lace to uspjela skuzit... s obzirom da mi cijelo vrijeme pricamo iskljucivo o Uni i kako je na njoj. Ili ti to citas izmedju redova!? U svakom slucaju, mozes nam se pridruziti. Eduu sigurno nece smetat, dapace, a Unu svakako nitko vise i ne pita...

A sto se tice tih neakvih konotacija, ja ne znam gdje si i ti Lace to uspjela skuzit... s obzirom da mi cijelo vrijeme pricamo iskljucivo o Uni i kako je na njoj. Ili ti to citas izmedju redova!? U svakom slucaju, mozes nam se pridruziti. Eduu sigurno nece smetat, dapace, a Unu svakako nitko vise i ne pita...
- Lace
Autor: BigusDickus Poslano: 05. Jul. 2005. 10:31
Vrlo je vazno ubaciti ga prije buka... mislim, veslo u camac...
Autor: farky Poslano: 05. Jul. 2005. 10:33
BigusDickus (citat):
Vrlo je vazno ubaciti ga prije buka... mislim, veslo u camac...
ili ga baciti u vodu takodjer mislim na veslo
Autor: CROCOP Poslano: 05. Jul. 2005. 10:34
Ma najbitnije ga je (u)baciti samo nek prodje glat...
Autor: BigusDickus Poslano: 05. Jul. 2005. 10:35
Najgore je kad ga moras vadit'... veslo iz vode, je l'
Autor: farky Poslano: 05. Jul. 2005. 10:37
BigusDickus (citat):
Najgore je kad ga moras vadit'... veslo iz vode, je l'
gadno je ako ga ne izvadis na vrijeme jashta nego veslo
Autor: edu Poslano: 05. Jul. 2005. 10:39
kad upadne..ja ga nikad ne bih vadio.. ..je li jos uvijek o veslu pricamo???
Autor: CROCOP Poslano: 05. Jul. 2005. 10:42
A ako ga ne uspijes izvaditi, e onda si ves(e)(l)o A vidju mene lole sto jasem Unu... Hvala edu, brate, na ovom PRu
CROCOP: poruka modifikovana dana: 05. Jul. 2005. 10:43; prepravljeno ukupno 1 puta
Autor: BigusDickus Poslano: 05. Jul. 2005. 10:43
ma ja, ali ako ne izvadis, ode niz vodu... pa moras kasnije placati organizatoru raftinga...
najvolim ove ...naivne djecacice
- CROCOP
Eto gdje ce mladost... Mi o sportu, avanturi, prirodi a oni o nekoj prljavstini... Halo ljudi, ekologija, zastitimo nas okolis, pomozimo... Edu i ja sve sto radimo, radimo iskljucivo zbog naseg sportskog duha, humanosti te ekoloske svjesti...Bumbar wrote:cujem da je to sarajevski fazon...CROCOP wrote:Bumbar - znas li ti onu - ako si *ebo a carsija ne zna to ti je kao i da nisi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oh...eto onako...kroz pricu...prljave misli...
Last edited by CROCOP on 05/07/2005 16:31, edited 1 time in total.