kako do orgazma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nendertalac
ne sjecam se jel se digger bio prijavljivao da daje instrukcije - mozda bi mogao i ovdje nesto sevapa zaradit
- Bosanac sa dna kace
#30 Re: kako do orgazma
A ti im drzi svijecu!nendertalac wrote:predlozi joj da proba s nekim drugimsexolog wrote:interesuje me kako dovest curu do orgazma i to onu koju nikad nije imala jedan tako da i ne zna kako je to.drugo sta se desi kad djevojka dozivi orgazam,izlazi li joj neka tekucina i u kojoj kolicini,znam da kad se napale malo cure al sta kad svrse?gdje tacno da masiram ,mislim znam za klicu i to sve al treba mi jos neki savjet,u pitanju mi je cura,malo joj je nezgodno o tome govorit al joj ja kazem da i ona treba uzivat a ne samo ja medjutim malo je kruta pa iako ne ulazim bas u nju mnogo meni puno ne treba a ona uziva al ne do kraja vidim ja pa bi htio da to malo poguram.s druge strane nisam neki expert,pomozite braco hehe!!
Imas vala u Sa. onu seksologinju, kako se zvase?
ma imas oglas za njezinu ordinaciju u novinama, zove se men se cini Vasvija, tako nesto,o tome mozes s njome porazgoıvarat i preko telefona!
- Bosanac sa dna kace
Ima i Kleopatra! 
-
PITARKA_SA
a sto njih pitas za takav savjet,sreco??
pogrijesio si temu
vidis da neznaju sta da kazu...

pogrijesio si temu
vidis da neznaju sta da kazu...
-
FortunaBela
Kako naučiti sve to Mujo će najbolje objasniti....
Došao Mujo kod doktor da mu se požali.
- Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim.
- Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere....enp. pokušaj dovesti jednog crnca i neka ti maše lepezom dok ti guziš..
Mujo tako uradi, maše crnac, Mujo guzi, a Fata mrtva hladna. U neko doba ustane Mujo i kaže crncu.
- Haj ti guzi ja ču mahati.
I tako i bi...razvaljuje crnac Fatu, a ona se sva izludila od uzbuđenja, kad če ti Mujo na to.
- Vidiš kako se maše, pizda ti materina...

- Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere....enp. pokušaj dovesti jednog crnca i neka ti maše lepezom dok ti guziš..
Mujo tako uradi, maše crnac, Mujo guzi, a Fata mrtva hladna. U neko doba ustane Mujo i kaže crncu.
I tako i bi...razvaljuje crnac Fatu, a ona se sva izludila od uzbuđenja, kad če ti Mujo na to.
- Vidiš kako se maše, pizda ti materina...
- anais_nin
e ovako sexolog, idemo cas teorije:
za razliku od muskaraca kod zena postoje 2 vrste orgazma: klitoralni i vaginalni...za vecinu zena ovaj prvi ne predstavlja veliki problem, ali priznale to ili ne ovaj drugi se ne postize bas ko macji kasalj (cas izuzecima) pa makar ti gudio do zore...
Je li tvoja djevojka IKAD dozivjela orgazam? Mislim razgovarate li o tome? Klitoralni orgazam moze dozivjeti od oralnog seksa, "rucne" stimulacije ili kao sto ti je neko vec predlozio da je ti rukom dodirujes po klitorisu tokom seksa....
Za vaginalni ce vam vjerovatno trebati nekog vremena, da upoznate tijelo jedno drugog, i na kraju krajeva da ona upozna svoje tijelo, jer koliko sam prokontala po tvom postu ona se malo stidi pricati o nekim stvarima sto vjerovatno znaci da nije imala prilike da se "sprijatelji" sa svojim tijelo...mali savijet: vecini zena je lakse doci do vaginalnog orgazma ako su one gornje
i u svemu ovome nemoj zaboraviti da seks nije maraton ka orgazmu, bitno je samo da se obadvoje opustite, uzivate, volite, a ostalo ce doci samo po sebi
sretno!
za razliku od muskaraca kod zena postoje 2 vrste orgazma: klitoralni i vaginalni...za vecinu zena ovaj prvi ne predstavlja veliki problem, ali priznale to ili ne ovaj drugi se ne postize bas ko macji kasalj (cas izuzecima) pa makar ti gudio do zore...
Je li tvoja djevojka IKAD dozivjela orgazam? Mislim razgovarate li o tome? Klitoralni orgazam moze dozivjeti od oralnog seksa, "rucne" stimulacije ili kao sto ti je neko vec predlozio da je ti rukom dodirujes po klitorisu tokom seksa....
Za vaginalni ce vam vjerovatno trebati nekog vremena, da upoznate tijelo jedno drugog, i na kraju krajeva da ona upozna svoje tijelo, jer koliko sam prokontala po tvom postu ona se malo stidi pricati o nekim stvarima sto vjerovatno znaci da nije imala prilike da se "sprijatelji" sa svojim tijelo...mali savijet: vecini zena je lakse doci do vaginalnog orgazma ako su one gornje
i u svemu ovome nemoj zaboraviti da seks nije maraton ka orgazmu, bitno je samo da se obadvoje opustite, uzivate, volite, a ostalo ce doci samo po sebi
- Soul_Sista
..a da li seksolog anais_nin moze da objasni sta misli sa ovim "one gornje" (zene)?anais_nin wrote:e ovako sexolog, idemo cas teorije:
Za vaginalni ce vam vjerovatno trebati nekog vremena, da upoznate tijelo jedno drugog, i na kraju krajeva da ona upozna svoje tijelo, jer koliko sam prokontala po tvom postu ona se malo stidi pricati o nekim stvarima sto vjerovatno znaci da nije imala prilike da se "sprijatelji" sa svojim tijelo...mali savijet: vecini zena je lakse doci do vaginalnog orgazma ako su one gornje![]()
i u svemu ovome nemoj zaboraviti da seks nije maraton ka orgazmu, bitno je samo da se obadvoje opustite, uzivate, volite, a ostalo ce doci samo po sebisretno!
..nisam skontala, do mene je sigurno...
- anais_nin
prevod: vecina zena lakse dozivi vaginalni orgazam kad su tokom seksa one gore tj na muskarcuSoul_Sista wrote:
..a da li seksolog anais_nin moze da objasni sta misli sa ovim "one gornje" (zene)?![]()
..nisam skontala, do mene je sigurno...
i btw, dodatak seksologu sto se orgazma tice, kod vecine zena to ne ide popraceno bilo kakvim vodopadima, u stvari za vecinu muskaraca je taj zenski orgazam misterija, mozes znati da ga je dozivjela samo ako ti ona to stavi do znanja ili ako ti kaze
- Soul_Sista
...ahaaaaaaaaaaanais_nin wrote:prevod: vecina zena lakse dozivi vaginalni orgazam kad su tokom seksa one gore tj na muskarcuSoul_Sista wrote:
..a da li seksolog anais_nin moze da objasni sta misli sa ovim "one gornje" (zene)?![]()
..nisam skontala, do mene je sigurno...statisticki lakse dozivjeti orgazam nego kad je muskarac gore (naravno nije ovo zlatno pravilo nego dovoljno ucestala pojava da bih ponudila taj mali savijet)....
i btw, dodatak seksologu sto se orgazma tice, kod vecine zena to ne ide popraceno bilo kakvim vodopadima, u stvari za vecinu muskaraca je taj zenski orgazam misterija, mozes znati da ga je dozivjela samo ako ti ona to stavi do znanja ili ako ti kaze
..falja!
-
Dezze
DOBAR JE!FortunaBela wrote:Kako naučiti sve to Mujo će najbolje objasniti....![]()
![]()
- Vidiš kako se maše, pizda ti materina...![]()
![]()