Terorista Al-Hayari ima državljanstvo BiH

mr2

Post by mr2 »

Budala

Post by Budala »

Prenj

Post by Prenj »

bosniaque wrote:shta je zohari, smeta vam shto smo opstali u bosni, ...
Bas me zanima kako izgleda opstanak u Bosni iz svicarske perspektive?
Eshek

Post by Eshek »

Samo da napomenem da je spomenuti Gospodin Younis Mohammed Ibrahim al-Hayari preselio na Ahiret jutros, ubijen pružajući otpor saudijskoj policiji.

Neka mu je rahmet duši;bio terorista ili ne,sigurno je bio bolji od onih koji ga ubiše,od najgoreg i najkorumpiranijeg režima u svijetu---> saudijskog.
No_Comment

Post by No_Comment »

mr2 wrote:da nije kojim slucajem terorista za holandane,koji odbranise 8000 dusa u srebrnici ili mozda za francuze mislim na miterana i njegovog sina,ili za amere koji tolko ganjaju bijele orlove,da im objezbjedise poso u iraku....radi kriminala droga trgovina zenama i oruzijem placenih ubica,zato nas po granicama je.. a ne radi nekoga ko ima drzavljanstvo bosne...kolko dobrovoljaca iz evrope ima u iraku pa ko prica o njihovom drzavljanstvu niko........kad ste tolko napaljeni na evropu,prvo procitajte kako to evropa rijesava :x :x
Podpisujem ovo od rijeci do rijeci...sa time da bih dodao josh da Evropa ima licencu na Fashizam, Komunizam, Anti Semitizam, Koncentacione logore,Genocid u Bosni,Srebrenicu...sve su ovo izvorni Evropski proizvodi...

!!
No_Comment

Post by No_Comment »

Eshek wrote:Samo da napomenem da je spomenuti Gospodin Younis Mohammed Ibrahim al-Hayari preselio na Ahiret jutros, ubijen pružajući otpor saudijskoj policiji.

Neka mu je rahmet duši;bio terorista ili ne,sigurno je bio bolji od onih koji ga ubiše,od najgoreg i najkorumpiranijeg režima u svijetu---> saudijskog.
Rahmet mu dushi pravednoj...

:( !
Eshek

Post by Eshek »

No_Comment wrote:
Eshek wrote:Samo da napomenem da je spomenuti Gospodin Younis Mohammed Ibrahim al-Hayari preselio na Ahiret jutros, ubijen pružajući otpor saudijskoj policiji.

Rahmet mu dushi pravednoj...

:( !
Zaboravio sam dodati smajliće ---> :D :D :D

:D

Ipak mislim da nije isto biti terorista u Danskoj i u Saudijskoj Arabiji. Ako si terorista u npr. Danskoj, mete su uglavnom civili i objekti vlade, tj. predstavnika civila, čemu se izričito protivim i što smatram ogavnim!
Ovi u Saudijskoj Arabiji udare uglavnom vrše na objekte tamošnjeg režima koji predstavlja klasičan oblik diktature i u svojim zatvorima mučenjem ubija mnogo više ljudi nego bilo koja teroristička organizacija u svijetu.

A naši demokratski prijatelji iz SAD-a i Evrope kao da ne znaju za to...

Image
samir.konic

Post by samir.konic »

Za jedne terorista za druge heroj, isto kao u slucaju Gavrilo Princip.
bosniaque

Post by bosniaque »

Prenj wrote:
bosniaque wrote:shta je zohari, smeta vam shto smo opstali u bosni, ...
Bas me zanima kako izgleda opstanak u Bosni iz svicarske perspektive?

jako dobar!
samo sta hoces da kazes sa tim!
bosniaque

Post by bosniaque »

samir.konic wrote:Za jedne terorista za druge heroj, isto kao u slucaju Gavrilo Princip.
ne mozes porediti jednog i drugog nikako!
muselimm

Post by muselimm »

Da se hoce ponovo zakuhati, sada bi znali kako da se ponasamo i sta da radimo! 1992-1995 je velika skola za one koji su normalni, ko hoce da prihvati cinjenice, ko razmislja! Oni koji su branili narod(mislim na ARBiH),sebe,porodicu,drzavu(za one koji je sada rasturaju i uzivaju u njoj) najvise su ga popusili, i jos ga puse...

P.S. ja sam jedan od pusaca...
Produži dalje!

Post by Produži dalje! »

bosniaque wrote:
samir.konic wrote:Za jedne terorista za druge heroj, isto kao u slucaju Gavrilo Princip.
ne mozes porediti jednog i drugog nikako!
Upravu si! Ne mogu se porediti.
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

Ipak mislim da nije isto biti terorista u Danskoj i u Saudijskoj Arabiji. Ako si terorista u npr. Danskoj, mete su uglavnom civili i objekti vlade, tj. predstavnika civila, čemu se izričito protivim i što smatram ogavnim!
Ovi u Saudijskoj Arabiji udare uglavnom vrše na objekte tamošnjeg režima koji predstavlja klasičan oblik diktature i u svojim zatvorima mučenjem ubija mnogo više ljudi nego bilo koja teroristička organizacija u svijetu.
Da nema mozda jos jedna takva drzava, ili je to samo nekada bilo - prije rata?
Last edited by JahijaJilic on 05/07/2005 20:33, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

dosta terorista ima i englesko drzavljantstvo pa sta cemo sad?
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

Teroristi i pravi i nepravi setaju slobodno.
Post Reply