kako da izbrisem hemisku olovku????
- Kareem Abdul-Jabbar
Zox wrote:Na ovaj sistem sam iznenada dobio nekog pradedu italijana

-
ahuramazda
hvala na onom poprilicno znanstvenom nacinu odgovora od zoxa ako se ne varam,takav odgovor sam upravo i trazio dakle ne nesto bezveze sto su mnogi besposleni forumasi pisali da ne upotrijebim nesto vulgarnije.dodao bi samo da treba samo da izbrisem hemisku a ne i da nesto ponovo pisem na to,potrebno je da ostane sto netaknutije ako je moguce,i ne nije to ni za kakvu vrstu falsifikacije za one znatizeljne.ocekujem jos koji ozbiljan savjet,ja se uvijek trudim da pomognem nekome ako mogu,hvala velika
- Bosanac sa dna kace
#31 Re: kako da izbrisem hemisku olovku????
Hm, pa pokusaj kako da ''otkuhas'' u vrucoj vodi, ali msilim da ti ne bi pomoglo bas jer se to radi kad trebas da nesto prepravis...ipak Zoxov savjet je najbolji...ahuramazda wrote:vozdra,imam mali problem,hocu da izbrisem hemijsku olovku sa jednog dokumenta gdje sam nesto zabrljao ali nista ne pomaze,probao sam gumice ali one samo poderu papir,a korektor ne dolazi u obzir.postoji li nesto drugo sto bi mogao koristiti a da ne ostavlja tragove,help please!!!!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Amateri jedni...
.U svakoj kuci postoji sredstvo da se obrise hemijska olovka sa papira a to je ...
...varikina ili izbjeljivac rublja
.Moze posluziti i sredstvo za chishchenje WC-a kao na pr. Domestos ali razrijedjen.Prvo treba napraviti test na nekom drugom papiru
.Uspjeh zagarantovan
.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa cici..ti kao profi "crtach" morash znati sve tajne velikih majstora
.