Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sve se mi zezamo, pljujemo ih, tracamo, uzas, a oni fino na turneju po austriji, americi, kanadi, malo po evropi, do Kine u shopping :(:(
Odvratna istina sto je najtuznije od svega
a Branka Sovrlic je nakon povratka iz Amerike izjavila:
Svi su mi na ulici prilazili i pitali me odakle sam, jer su vidjeli po mojoj njegovanoj kosi i kozhi da nisam obicna zena vec da sam zvijezda....
sve se mi zezamo, pljujemo ih, tracamo, uzas, a oni fino na turneju po austriji, americi, kanadi, malo po evropi, do Kine u shopping :(:(
Odvratna istina sto je najtuznije od svega
a Branka Sovrlic je nakon povratka iz Amerike izjavila:
Svi su mi na ulici prilazili i pitali me odakle sam, jer su vidjeli po mojoj njegovanoj kosi i kozhi da nisam obicna zena vec da sam zvijezda....
A trebao joj je neko odgovorit: ne, ne Branka to je zato što izgledaš kao transvestit :D
Branka u jeansu i obicnoj T-shirt , bez scenske sminke dobro izgleda...
ali njoj, kao i vecini estradnjaka, treba zabraniti da otvara usta osim ako ne pjeva....
ovakav cemo logo imati., samo moramo imati zvuchno ime...
stitch, zaboravi osi napisati imena autora pjesama....
nek se zna da je br. 5 moja autobiografska....
snimamo u
AUDIO PRODUCTION STUDIO GEGAJ je opremljen trenutno najkvalitetnijom opremom u svijetu:
- Yamaha AW 4416
- Lexicon PCM 91
- TC. Electronic
- Avalon Vacume tube VT 373
- Microphones Neumann u87 Ai
- Korg Triton i Kurzweil sa samplerom
- PC kompjuter
Ovaj studio omogućava svjetski kvalitet snimljenog materijala. što potvrđuju i nove kasete i CD-ovi Hajrije Gegaj, Izeta Gegaja i drugih. Za kvalitetne kompozicije kao i aranžmane pobrinuće se, kao i dosad, provjereni kompozitor i aranžer Produkcije Gegaj.