Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hvalim se sto mi je jos uvijek stalo do ove zemlje i sto ne stojim u redu za NEKU vizu ne bi li se nekako ispalila....
i onda iz daleka "dirigovala" Bosnom i Hercegovinom.....
Hajd' Zdravo.....
Hvalim se sto mi je jos uvijek stalo do ove zemlje
Zar ti nebese za Tita?
ja jesam za Tita....sa Titom smo i dobili granice koje jedva ocuvasmo sa Reisom, Kardinalom i Amfilohijem....s Titom smo mogli letiti u Ameriku sa pasosem bez vise, a sada ne mozes proci ispred ambasade.....
ako ti je do rasprave o Titu, ima dovoljno tema...
ova je posvecena Reisu...i ne skreci......
Prenj wrote:
Kaza li Reis ista kada ce nam vize ukinuti. U oktobru, sto Adnan T. tvrdi ili koji dan poslije ...
Briga njega, svake zime ... Davos ... gdje i stari prijatelj Henry ponekad navrati ...
JA NE ZELIM DA REIS MENI PRICA DA LI CE SE MENI VIZE UKINUTI ILI NE!
Ma Rejz ima hrvatski pasos pa kaze njega nije briga za vize bh gradjana!
risno wrote:Kako to moze za Bosnu i za Tita?
Tito se borio za nezavisnu Bosnu?
ima je Tito gresaka....poucen svojim iskustvom (bravar postao Marsal) dopustio je mnogima da se docepaju asfalta i diplome, a kasnije i dijaspore....
da njega nije bilo, ljudi poput tebe bi jos uvijek igrali Hrkljusa.
na snimku sa ovogodisnje Ajvatovice nisam vidjela u prvom safu ljude za koje smatram da su ZAISTA mnoge zitelje Sarajeva vratili Bogu....
za takve nema mjesta.....
PS Kako li je samo stigao sa mechkom do stijena???
Ovogodišnja Ajvatovica, 495. po redu, jučer je završena na način kako to i dolikuje ovoj kulturno-vjerskoj manifestaciji - dostojanstveno, pobožno i poučno.
Ako je poučno 15 puta ponoviti kako nebesa stoje na nevidljivim stupovima, onda stvarno ne vidim svrhu zašto ne ukinuti geografiju i poduplati časove kvazi-vjeronauke.
dublin wrote:Ovogodišnja Ajvatovica, 495. po redu, jučer je završena na način kako to i dolikuje ovoj kulturno-vjerskoj manifestaciji - dostojanstveno, pobožno i poučno.
Ako je poučno 15 puta ponoviti kako nebesa stoje na nevidljivim stupovima, onda stvarno ne vidim svrhu zašto ne ukinuti geografiju i poduplati časove kvazi-vjeronauke.
tuzno je da se od svega sada pravi teferic.....
mnogim ljudima koji su bili tamo, nije bilo do slikanja i "reklame".....
ocekujem da se udruzenje geografa sada podigne da se Reis uhapsi jer iznosi neistine i vrijedja tekovine geografske nauke...
dublin wrote:Ovogodišnja Ajvatovica, 495. po redu, jučer je završena na način kako to i dolikuje ovoj kulturno-vjerskoj manifestaciji - dostojanstveno, pobožno i poučno.
tuzno je da se od svega sada pravi teferic.....
mnogim ljudima koji su bili tamo, nije bilo do slikanja i "reklame".....
ocekujem da se udruzenje geografa sada podigne da se Reis uhapsi jer iznosi neistine i vrijedja tekovine geografske nauke...
Pa kad su nevidljivi, malo sta geografi i astronomi tu jos mogu uciniti ...
Kako to moze za Bosnu i za Tita?
Tito se borio za nezavisnu Bosnu?
mIRCerka volis Tita ne volis Arape a krasis se mIRCom koji je napravio Arap Khaled Mardam-Bey cc
My name is Khaled Mardam-Bey, I'm a freelance, self-employed software developer.
I was born in 1968 in the city of seven hills, Amman, Jordan, to a Syrian Father, and a Palestinian Mother. http://www.mirc.com/khaled/about.html
Istog dana kada su Reis Ceric i Adnan Terzic pozivali na sabur, nadu, vjeru, prastanje, dostojanstvo, tradiciju, bla, bla, bla, hrvatski premijer Sanader i politicari iz hrvatske vlasti i opozicije otvorili su 380 kilometara auto puta od Splita do Zagreba.
sudnjidan wrote:Istog dana kada su Reis Ceric i Adnan Terzic pozivali na sabur, nadu, vjeru, prastanje, dostojanstvo, tradiciju, bla, bla, bla, hrvatski premijer Sanader i politicari iz hrvatske vlasti i opozicije otvorili su 380 kilometara auto puta od Splita do Zagreba.
Dali ce da nosu taj autoput na Sudnjem danu sudnjidan?