Kako zaštititi mlade od industrije razvrata?
- Saian
ma dawude dobro je kod nas, vidi u Hrvatskoj belaja
http://www.novalja.com/papaya/photoalbum/
frka trka panika pakao droooga 
http://www.novalja.com/papaya/photoalbum/
-
Prf
zeno?rainbow_sex wrote:edit by zenaCode: Select all
Progresivne snage" sa zapada nam svoja anarholiberalna i sociopolitička pravila nameću u paketu sa ekonomskim kolonijalizmom.
-
dawud
evo,gdin rainbow sex je upravo proizvod industrije razvrata,na temelju njegovog komentara da se zakljuciti kako razvrat prije svega proizvodi primitivizam i primitivce zadnje vrste a onda sve ostale devijantne pojave.
Ali, dobro covjek se vjerovatno prepoznao u jednoj od skupina kod nas poznatih pod imenom ////////////////,zato mu preporucujem da ne hoda po visokim zgradama jer s obzirom da sam ja kako on rece "mudzahedin" mogao bi izvrsiti šerijatsku kaznu nad njim tj.baciti ga sa kakve visoke višespratnice.
edit zena
pazi na rjecnik!
Ali, dobro covjek se vjerovatno prepoznao u jednoj od skupina kod nas poznatih pod imenom ////////////////,zato mu preporucujem da ne hoda po visokim zgradama jer s obzirom da sam ja kako on rece "mudzahedin" mogao bi izvrsiti šerijatsku kaznu nad njim tj.baciti ga sa kakve visoke višespratnice.
edit zena
pazi na rjecnik!
- Soul_Sista
zenadawud wrote:evo,gdin rainbow sex je upravo proizvod industrije razvrata,na temelju njegovog komentara da se zakljuciti kako razvrat prije svega proizvodi primitivizam i primitivce zadnje vrste a onda sve ostale devijantne pojave.
Ali, dobro covjek se vjerovatno prepoznao u jednoj od skupina kod nas poznatih pod imenom///////////////////,zato mu preporucujem da ne hoda po visokim zgradama jer s obzirom da sam ja kako on rece "mudzahedin" mogao bi izvrsiti šerijatsku kaznu nad njim tj.baciti ga sa kakve visoke višespratnice.
Joj ko prica o primitivizmu...jesi ti to sebi uzeo za pravo samo zato sto si covjek vjernik?
-
Dezze
Soul_Sista kako te nije stid!? Pa coek je vjernik, pa misli da mu je sve dozvolejno jer vjeruje u svetinju..... E bas si smijesna! c c c, shame on you! Coek se ponasa samo u skladu sa bahatim ponasanjem njegovih vjerskih lidera. A ti se tu nasla, prosipas neku pricu/sranje o toleranciji.... Boze svasta! 
- Soul_Sista
..ma bit ce da sam i ja produkt industrije razvrataDezze wrote:Soul_Sista kako te nije stid!? Pa coek je vjernik, pa misli da mu je sve dozvolejno jer vjeruje u svetinju..... E bas si smijesna! c c c, shame on you! Coek se ponasa samo u skladu sa bahatim ponasanjem njegovih vjerskih lidera. A ti se tu nasla, prosipas neku pricu/sranje o toleranciji.... Boze svasta!
...mislim hebote de se barem malo informisi, procitaj nesto covjece vise od Kurana, prosiri malo te vidike pa onda moralisi...
- Soul_Sista
..pa njegov komentar je izbrisan...a ti ni nisi bas reagovo na ono "PEDERCINE"...itekako selektivno!Prf wrote:vise me i ne cudi sto ovako ne reagovaste na rainbow-ovo olaksanje na forumskom terenu![]()
malo selektivna perspektiva aa ?