Ako bude zainteresovanih mogu ga kasnije ponovo pustit da igraju oni koji imaju želju, a propustili su.
Također ako bude više od 20 zainteresovanih, napravit ću jedan i za sutra.
Moderator: Chloe
Okasnio. Ako se moze rješavati izvan zadatog termina bilo bi dobroJimmy McNulty wrote: ↑02/05/2020 22:52 Bilo mi je potrebno oko 2h da nariktam kviz tako da sam razočaran odzivom iskreno![]()
Ako bude zainteresovanih mogu ga kasnije ponovo pustit da igraju oni koji imaju želju, a propustili su.
Također ako bude više od 20 zainteresovanih, napravit ću jedan i za sutra.
Samo ti fali i malo "zenskih" pitanja. U proslom je bio nogomet, formula cini mi se ili nesto, tu muski imaju prednost
Biće i večeras sporta (hajmo reći zaista osnovno da ne može bit osnovnije), a biće i jedno "žensko pitanje" pa da vidimo kako ćeš tu proćiplain vanilla wrote: ↑03/05/2020 20:38Samo ti fali i malo "zenskih" pitanja. U proslom je bio nogomet, formula cini mi se ili nesto, tu muski imaju prednost![]()
Oprosti, a kakva i koja su ženska pitanja?plain vanilla wrote: ↑03/05/2020 20:38Samo ti fali i malo "zenskih" pitanja. U proslom je bio nogomet, formula cini mi se ili nesto, tu muski imaju prednost![]()
Jimmy McNulty wrote: ↑03/05/2020 20:50Biće i večeras sporta (hajmo reći zaista osnovno da ne može bit osnovnije), a biće i jedno "žensko pitanje" pa da vidimo kako ćeš tu proćiplain vanilla wrote: ↑03/05/2020 20:38Samo ti fali i malo "zenskih" pitanja. U proslom je bio nogomet, formula cini mi se ili nesto, tu muski imaju prednost![]()
![]()