jebem ti zemlju disfunkcionalnu...
- Lace
#30 Re: jebem ti zemlju disfunkcionalnu...
silence_is_sexy wrote:red ispred mup-a u sarajevu....
'oce narod na more, u posjete familiji i prijateljima "u rasejanju"... cekaju pasose... logicno je - sezona godisnjih odmora treba da pocne pa ljudi malo uranili da zavrse papirologiju...
teta na salteru kaze: "narednih mjesec i pol dana nece biti knjizica za pasose pa stoga iste necemo ni izdavati..."
kazu, stampaju knjizice u banjaluci pa kao ne moze to tako brzo biti gotovo...
ko da je banjaluka u kazahstanu...
sjajno... da ne povjerujes...
jebes ovakvu zemlju!!!
![]()
![]()
a svi se sjete pasose vaditi u junu
-
Kukuruz_Barbe-q
to u najgorem slucaju.jer sam racunao da mi je jeftinije otici u egipat tunis pa mozda i jordan,misli da su to mjesta na kojima ti je i bolje i imas vise stvari za vidjet.jadran je postao stvarno precijenjenLace wrote:Kukuruz_Barbe-q wrote:hebiga ova tema me podsjeti na moj pasos pa vidjeh da je isteko 6.juna![]()
![]()
nema mora za mene
ako je cro ili scig u pitanju...imas licnu
-
silence_is_sexy
#33 Re: jebem ti zemlju disfunkcionalnu...
savjest wrote:Ovdje recimo cekas mjesec dana da bi produzio ili dobio novi pasos.
A vidim pises narod pozelio na more i na odmor ? A sve se nema ?
jabiga.. meni i zatrebao novi pasos... stari sav istembiljan pa kao ne mogu mi vizu zalijepiti preko nekog pecata... svejedno... mjesec i pol agonije je zagarantovan...
iduci put kad vam carinik onako lezerno spuca pecat na praznu stranicu - jebite mu majku fasisticku!
-
car-x
#35 Re: jebem ti zemlju disfunkcionalnu...
skeniracu moj i turit da vidis sta je istembiljani pasos.. hehehe.. i ona zadnja stranica gdje pise upozorenje ima jedno 20 stembilja na sebi..silence_is_sexy wrote: jabiga.. meni i zatrebao novi pasos... stari sav istembiljan pa kao ne mogu mi vizu zalijepiti preko nekog pecata... svejedno... mjesec i pol agonije je zagarantovan...
iduci put kad vam carinik onako lezerno spuca pecat na praznu stranicu - jebite mu majku fasisticku!
![]()
a sto se tice guzvi.. narod je sam kriv.. evo tri godine se mijenjaju CIPS dokumenti.. i svi govore, ma daj sta ce mi to, imam staru licnu.. a kad dodje vrijeme da to nevazi, onda se jebe drzava zato sto ne moze biti gotovo za sat..
dobra je drzava kakvi smo mi.
-
Ajnslag-cincilator
Uvijek je tu lična karta s kojom se može na nekadašnje naše more u Hrvatsku ili CG(ali tamo za one s dubljim džepom).
- Alfons Kauders
#37 Re: jebem ti zemlju disfunkcionalnu...
Vala, dobro si ovo reko' care...car-x wrote:skeniracu moj i turit da vidis sta je istembiljani pasos.. hehehe.. i ona zadnja stranica gdje pise upozorenje ima jedno 20 stembilja na sebi..silence_is_sexy wrote: jabiga.. meni i zatrebao novi pasos... stari sav istembiljan pa kao ne mogu mi vizu zalijepiti preko nekog pecata... svejedno... mjesec i pol agonije je zagarantovan...
![]()
a sto se tice guzvi.. narod je sam kriv.. evo tri godine se mijenjaju CIPS dokumenti.. i svi govore, ma daj sta ce mi to, imam staru licnu.. a kad dodje vrijeme da to nevazi, onda se jebe drzava zato sto ne moze biti gotovo za sat..
dobra je drzava kakvi smo mi.
Nego, kad se ono moraju mijenjati SAOBRACAJNE narode, i to cini mi se skoro pada, ili ce mozda genijalci za desetak dana objaviti da iste vise ne vaze, pa cemo na more vozom ili avionom...
-
Stitch__
...pa mozes s licnom na more...imas valjda licnumIRCerka wrote:Kukuruz_Barbe-q wrote:hebiga ova tema me podsjeti na moj pasos pa vidjeh da je isteko 6.juna![]()
![]()
nema mora za mene
kako nema
![]()
a Neum?!?!?!?! ides preko SVitave (pola sata duze nego preko Metkovica) i nema granice!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ima ja i licnu i pasos...Stitch__ wrote:...pa mozes s licnom na more...imas valjda licnumIRCerka wrote:Kukuruz_Barbe-q wrote:hebiga ova tema me podsjeti na moj pasos pa vidjeh da je isteko 6.juna![]()
![]()
nema mora za mene
kako nema
![]()
a Neum?!?!?!?! ides preko SVitave (pola sata duze nego preko Metkovica) i nema granice!!
ne znam do kada ce nas Knadidati za pregovore za ulazak u EU pustati na licnu/osobnu....
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Lace wrote: tu i tamo me negdje odveo al nemam zivaca peglati se po ambasadama...ali ga volim...jebali vas svi vasi izmoljeni pasosi![]()
Ali, ... ovaj BORDO boje vrijedi k`o i onaj Titin. Gdje god hoces, ... samo ti se naklone.
- Alfons Kauders
Ovo ti dodje ko formula za sretan zivot na ovim prostorima...Lace wrote:samo vi...i ja bih da mi nesto hoce doci na noge...no nece...sjedi suti i pravi se da ti je fino