Dodao bih jos da se noz moze koristiti i u druge svrhe jer je u slobodnoj prodaji, isto kao i alkohol koji se moze piti umjereno i kladionica, koja moze ostati na nivou bezazlene zabave jednom mjesecno. Ali, nama je uvijek neko drugi kriv sto se ne znamo obuzdati.Dope_Man wrote: ↑26/03/2020 00:43Usporedba ti je nidje veze. Po tome je ona kriva za ubistva, a ne on. Bravo za logiku. Valjda je i radnica u konzumu kriva jer je prodala covjeku bocu pa se ovaj naroljao i prebio zenu i slicno.Snake Eyes wrote: ↑25/03/2020 21:12Da li bi prodao nož čovjeku za kojeg znas da je krenuo da ubije?
Toliko je radnica kriva.
Sami biramo svoje postupke, pa izmedju ostalog i gdje cemo i kako provoditi vrijeme. Jedini krivac intelektualcima koji dane trose u kladinici su ti isti intelektualci, niko drugi. Niko ih nije natjerao da dodju tu, da trose pare, da zanemaruju u mnogim slucajevima porodice kuci itd. Ti intelektualci su sami odabrali da budu tu, i oni su jedini krivci za svoje stanje.
Da ne bude zabune, ja sam u porodici imao problema s kladionicom i da se ja pitam zabranio bih je, ali posto nije zabranjena, radnica fakat nije nista kriva.