najbolji ekvizitor na trg play? (najbolja aplikacija za pojacavanje zvuka na telefonu po vama je: )

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Sanjarko

#26 Re: najbolji ekvizitor na trg play? (najbolja aplikacija za pojacavanje zvuka na telefonu po vama je: )

Post by Sanjarko »

diablobih wrote: 26/11/2019 18:52
Vizionar 1985 wrote: 26/11/2019 18:20 Nek se kljuca ili ne kljuca. Mene zanima sta je ovo? Za smanjivanje i stimanje zvukova na telefonu ili za kako kazu enhance zvuka ako sam dobro napisao ovu rijec. Zanima me jer mi sestra najednom ima problem na telefonu sa zvukom. Cas manji zvuk itd. Pa se teze cujemo preko messenger-a itd.

Je li ovo nesto slicno onim widget-ima za stimanje jacine zvuka od notifikacije pa nadalje ili je nesto drugo posto sam duduk sto se tice IT-a.
Equalizer ti je da nastimas sebi zvuk kako ti godi. Sluzi za muziku i video. Sestra ti vjerovatno ima problem hardverski. Equalizer (ikvalajzer po nasem) niti sta moze posebno popraviti ako ti je zvuk smece za pocetak, samo eto da malo ustimas.
Jb ti baksuzluk. Valjda nismo toliki baksuzi da je upitanju hardver. Sve normala bilo najednom slabije cuje ili nema zvuka nikako. Kontao sam da nije sta poremetila na messenger-u.

Odnijeti ce jednom momku danas da vidi sta je problem. Momak se razumije u IT pravo. Valjda nije hardver otkazao. Jer smo se culi ponovo danas normalno.

Kontao sam da je to, to. Hvala *D od Bosne*. :thumbup:
Post Reply