obiljezava teritorijunendertalac wrote:Najgori su oni sto sire smrad oko sebe i misle da je to simpaticno...
"gdje god krenem, usput se popiskim..."
Hoce li se Bosanceki ikad otrgnuti od papka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PITARKA_SA
-
papak_eliminator
to mi zvuci kao citat Zsa Zsa Gabor.....nendertalac wrote:"bigamija je jedan suprug previše. Monogamija je to isto"
nego, definiciju papka molicu lijepo
-
nendertalac
Covjek bez kulture.papak_eliminator wrote:to mi zvuci kao citat Zsa Zsa Gabor.....nendertalac wrote:"bigamija je jedan suprug previše. Monogamija je to isto"
-
nendertalac
Pa i oni se ponasaju tako jer MISLE da je to kulturno.Saian wrote:e a kako se zovu oni s kulturom al imash osjechaj da im je neko gurn'o drshku od metle u analni otvor te stalno stezhu sfintereoni su mi odmah do papaka tu negdje, kad bih morao birat bio bih na mukama
-
nendertalac
Mozda da sastavimo jednu listu -
Po cemu se vidi da je papak - papak? Samo mala dilema - treba li zapostaviti one instance koje su svima poznate, i ostaviti samo one za koje papci ne znaju da ih upravo to cini papcima?
Po cemu se vidi da je papak - papak? Samo mala dilema - treba li zapostaviti one instance koje su svima poznate, i ostaviti samo one za koje papci ne znaju da ih upravo to cini papcima?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
uh.....nendertalac wrote:Covjek bez kulture.papak_eliminator wrote:to mi zvuci kao citat Zsa Zsa Gabor.....nendertalac wrote:"bigamija je jedan suprug previše. Monogamija je to isto"
ye8ena ti definicija
malo je onih koji nisu....
najdraze su mi one "Sarajlije" koje iskopaju slinu pa je zalijepe za rukohvat u tramvaju...ili na vrata od banke/poste.....
-
nendertalac
To je instanca koja je manje - vise utvrdjena. Mada - ne krivim te sto si to navela, ni ti takvi vjerovatno nisu svjesni da to "NE VALJA, PHUJ, PHUJ"mIRCerka wrote:uh.....nendertalac wrote:Covjek bez kulture.papak_eliminator wrote: to mi zvuci kao citat Zsa Zsa Gabor.....
ye8ena ti definicija:D:D
malo je onih koji nisu....
najdraze su mi one "Sarajlije" koje iskopaju slinu pa je zalijepe za rukohvat u tramvaju...ili na vrata od banke/poste.....
Ali dosta majki je uspjelo ipak da ubije svog muza u svom sinu i da ga kultivise sto se tice nekih ociglednih stvari. Rukice su im ciste, kosuljice su im opeglane, auto im je izglancano - i onda dodje po tebe autom i stane 50 metara od tvog ulaza. Kad ga pitas sto je stao tako daleko - on ti odgovori: "sta treba? da te iznesem???
-
nendertalac
Ma vidi - da je u pitanju "obiljezavanje teritorije" - to bi se mozda i moglo iskorjeniti. To bi bio neki djelic zivotinjskog instinkta koji je uprkos genetskom i kulturnom razvoju ipak ostao u nama - i vjerovatno bi ga se do sada moglo iskorjeniti. Ali nije to to.PITARKA_SA wrote:obiljezava teritorijunendertalac wrote:Najgori su oni sto sire smrad oko sebe i misle da je to simpaticno...
Oni to rade jednostavno zato sto misle da je sve u redu dok se ne vidi "...". A ne shvataju da je zenama jednostavnije da to isto rade i da se "nista ne vidi". A zamisli sad da to svi radimo - gdje god ti "nadodje" - fino se okrenes zidu, cucnes i - SSSSSSSS...
Interesantno - za sve sto oni rade, ako to uradi zena - onda slijedi "PI(filter)KA TI MATERINA TI SI ZENSKO!!!"
-
Sivka_Planinc
#35 jaoo
JaOOO pa to meni bas odvratno...
Ne Gadi temu... daj nesto s ukuSom Vanile
Ne Gadi temu... daj nesto s ukuSom Vanile
- Kareem Abdul-Jabbar
-
nendertalac
Koliko muskaraca uopste poznajete kojima initimnost nije znak da je vrijeme da pocnu slobodno da prde i podriguju u vasem prisustvu?magi wrote:Sarajlija 10.Bosanac-nisam imala prilike.
-
nendertalac
Evo ga jos jedan sto ne zna ...Conjuror wrote:E moj jarane trebace tebi jos puno da od nendertalca doguras do papka.nendertalac wrote:Najgori su oni sto sire smrad oko sebe i misle da je to simpaticno...
- wels
Conjuror wrote:E moj jarane trebace tebi jos puno da od nendertalca doguras do papka.nendertalac wrote:Najgori su oni sto sire smrad oko sebe i misle da je to simpaticno...
A mislite da je doguro do neandertalca?Ovaj se treba dobro pomuciti da uknjizi jos jedno "a" pa da bude pravi neandertalac,a za dalje ????
- Kareem Abdul-Jabbar
nendertalac wrote:Koliko muskaraca uopste poznajete kojima initimnost nije znak da je vrijeme da pocnu slobodno da prde i podriguju u vasem prisustvu?magi wrote:Sarajlija 10.Bosanac-nisam imala prilike.
-
nendertalac
Dzaba se koprcate - jos nijedna zena nije predlozila ni jednog jedinog muskaraca!
Predlazem da osnujemo klub za preciscavanje papanluka. Svi ste dobrodosli. Obavezno ponijeti sredstva za smirenje - istina zna biti bolna.
Predlazem da osnujemo klub za preciscavanje papanluka. Svi ste dobrodosli. Obavezno ponijeti sredstva za smirenje - istina zna biti bolna.
-
nendertalac
nije, imam jednu oklagiju - ali ako osnujem klub trebace mi za svakog od vas po jedna.wels wrote:Obavezno ponijeti sredstva za smirenje
Jel ti to ponestalo?
-
digger
Sanse su da bi ti mene predlozila kada bih ja napisao da si ti lijepa, senzualna, i pametna djevojka.nendertalac wrote:Evo - nadji zenu koja bi te predlozila. Ne smije biti clan porodice.hary wrote:...niti ova tema zaslužuje veću pažnju forumasha...nendertalac wrote:Ne mozes ti, kao muskarac, nikako sam sebe ocjenjivati ocima zena.
Komentari su ti dobri sto me navodi na zakljucak da si pametna. Ali druge tvoje atribute ne znam. To istovremeno znaci da bi i tvoj moguci "support" za mene bio van realnosti jer bi se bazirao samo po tvojim nagadjanjima--ergo, bez podloge.
Naravno, da si na pocetku spomenula moj nick, sada bih ti napisao citavu odu. Steta.
-
nendertalac
Ma nema to veze ni sa mnom ni sa ijednom drugom zenom. Muskarac ili ima manire ili nema. Ako ih imas samo kad si u drustvu zena koje su lijepe i pametne - onda si gentleman na baterije.digger wrote:Sanse su da bi ti mene predlozila kada bih ja napisao da si ti lijepa, senzualna, i pametna djevojka.nendertalac wrote:Evo - nadji zenu koja bi te predlozila. Ne smije biti clan porodice.hary wrote: ...niti ova tema zaslužuje veću pažnju forumasha...
Komentari su ti dobri sto me navodi na zakljucak da si pametna. Ali druge tvoje atribute ne znam. To istovremeno znaci da bi i tvoj moguci "support" za mene bio van realnosti jer bi se bazirao samo po tvojim nagadjanjima--ergo, bez podloge.
Naravno, da si na pocetku spomenula moj nick, sada bih ti napisao citavu odu. Steta.