Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Locked
Lincoln-Burrows

#26 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Lincoln-Burrows »

SaraFina wrote:
Ne. Zovu ga Dorinašem. To je pogrda. Nije dovoljno radikalan prema BiH. Tj Bošnjacima.
Nije to pogrda, to je ta skupina strančica koji u Hrvate ubrajaju i katolike i muslimane.
Lincoln-Burrows

#27 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

cyprus wrote: PS Dorinaš :? Prvi put čujem... Šta je to?
Čuo si za HOS i Hrvatsku do Drine?
cyprus

#28 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by cyprus »

Lincoln-Burrows wrote:

Da... To je znači to?
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#29 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Bobi »

SaraFina wrote:
Bobi wrote:Hr. predsjednik ima manja ovlaštenja nego ovaj naš trojac, jedina uloga mu je trosenje budzetskih para i guzeljanje po svijetu :lol:
Pa kad gledaš službeno, u pravu si za ovlasti. Ali K.G.K nanijela je mnogo štete BiH. I na međunarodnom nivou a o međuljudskim i međususjetskim odnosima da ne govorimo.
Ma to je uzajamno, pronadji izjave Komšića i Dodika u vezi RH ..to je njihova politika, time se hrane ..normala :mrgreen:
Lincoln-Burrows

#30 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

cyprus wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Da... To je znači to?
Da, pročitaj mu odgovor na pitanje o pozdravu ZDS.
SaraFina

#31 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

cyprus wrote:
SaraFina wrote:
cyprus wrote:
Ja ne vjerujem da postoji jedno ljudsko biće u Hrvatskoj koje se može dvoumiti između Milanovića i Škore... Doduše, ne pratim toliko detaljno, pa postoji promil šanse da griješim, ali koliko sam skontao, Škoro je kandidat za ultradesnicu, odnosno za one kojima Kolinda nije dovoljno radikalna...

PS Ti što nikad ne izlaze imaju Pernara... Nisam siguran, možda i Kolakušića... Škoru - sumnjam...

Ne. Zovu ga Dorinašem. To je pogrda. Nije dovoljno radikalan prema BiH. Tj Bošnjacima.
Ali jeste prema Srbima... To je ipak ono što je važnije prosječnom glasaču u Hrvatskoj... Takvi se ne zamaraju mnogo Bošnjacima...

PS Dorinaš :? Prvi put čujem... Šta je to?

Onaj što se fura na Banovinu i Bošnjake kao HR cvijeće.
SaraFina

#32 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Bobi wrote:
SaraFina wrote:
Bobi wrote:Hr. predsjednik ima manja ovlaštenja nego ovaj naš trojac, jedina uloga mu je trosenje budzetskih para i guzeljanje po svijetu :lol:
Pa kad gledaš službeno, u pravu si za ovlasti. Ali K.G.K nanijela je mnogo štete BiH. I na međunarodnom nivou a o međuljudskim i međususjetskim odnosima da ne govorimo.
Ma to je uzajamno, pronadji izjave Komšića i Dodika u vezi RH ..to je njihova politika, time se hrane ..normala :mrgreen:

Politika RH pod Josipovićem i Mesićem? :D
SaraFina

#33 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Lincoln-Burrows wrote:
cyprus wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Da... To je znači to?
Što je za vas NDH i treba li zabraniti ZDS?

NDH je za mene prošlost. Što se tiče zabrane ZDS-a, taj pozdrav stoji na službenim insignijama HOS-a kao legalne vojne formacije iz Domovinskog rata koja se borila za demokratsku Hrvatsku. Imam osjećaj da se inkriminiranjem tog pozdrava, koji čak ni pokojnom Ivici Račanu nije naročito smetao, želi baciti ljagu na HOS, a time i na cijelu Hrvatsku vojsku i Domovinski rat. Takvo što ne smijemo dopustiti.
https://direktno.hr/direkt/miroslav-sko ... ju-168987/
SaraFina

#34 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Lincoln-Burrows wrote:
SaraFina wrote:
Nije to pogrda, to je ta skupina strančica koji u Hrvate ubrajaju i katolike i muslimane.

Pogrda je. Trenutno. Zbog međuljudskih i međunacionalnih odnosa RH (BHHrvata) i BiH.
SaraFina

#35 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

cyprus wrote:
Lincoln-Burrows wrote:

Da... To je znači to?

Na stranicama Lions.hr pronalazimo podatak da je predsjednički kandidat Miroslav Škoro od osnutka pa sve do 2017. godine bio član Lions kluba, koji se baš kao i Rotary klub smatra svojevrsnom podružnicom masonerije.

(https://--- no links ---/vijesti/hrvatska/ ... z-1374505/)

:lol:
Last edited by SaraFina on 06/10/2019 20:01, edited 1 time in total.
cyprus

#36 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by cyprus »

Lincoln-Burrows wrote:
cyprus wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Čuo si za HOS i Hrvatsku do Drine?

Da... To je znači to?
Ma znam ja glavninu njegovih stavova... Nego nisam znao šta znači riječ 'dorinaš' :D

Hrvatski nacionalisti se dijele u dvije grupe: oni koji više mrze Srbe i oni koji više mrze Bošnjake... Iako je u Hrvatskoj više ovih prvih, Kolinda će odnijeti glatku pobjedu zato što je ona mainstream, odnosno zato što svoj nacionalizam i populizam 'bolje' izbalansirala...
SaraFina

#37 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Dodrinaši u principu mrze Srbe i HR vide do Drine. A Bošnjake kao neizostavan dio HR korpusa :D

Saborski zastupnik Ivan Pernar, koji je u četvrtak napustio Živi zid, najavio je u petak da ne prelazi u Abecedu demokracije nego će osnovati novu stranku - Stranku Ivana Pernara i izaći na predsjedničke i parlamentarne izbore, pri čemu želi da zajedno s njim na izbore ide Branimir Bunjac, koji je također izašao iz Živog zida.

"Ne smatram da bi Bunjac morao biti pod mojom kapom. Nikad nisam bio tašt čovjek, bitno je da idemo zajedno na parlamentarne izbore", izjavio je Pernar novinarima u Hrvatskom saboru.

Poručio je kako nije izašao iz Živog zida zbog Bunjca nego zbog "jedne druge osobe koja je još jučer tvrdila da je ne zanima mandat u Saboru". "Ja sam pred svim kamerom rekao 'vidjet ćete kojom brzinom će ga aktivirati'", kazao je Pernar misleći pritom na potpredsjednicu Živog zida Vladimiru Palfi.

Istaknuo je kako mu je s novom strankom cilj osnovati klub zastupnika, a vidjet će s kim će to biti. "Već imam par poziva. Ovom prilikom javno zahvaljujem Kreši Beljaku što me pozvao u njihov klub zastupnika, ali nisam siguran da ću im se pridružiti", rekao je.

Pokušat će iskombinirati nešto drugo, ali ako ne bude izbora morat će odabrati neki klub inače će mu biti teško raditi u Saboru bez birokracije iza sebe, pojasnio je Pernar.

Na pitanje dolaze li u obzir za osnivanje kluba Ivan Lovrinović i Goran Aleksić s kojima je blizak i podupiru ga, odgovorio je da njih dvojica nisu podržavali ovu Vladu i s njima je moguća suradnja, ali mora vidjeti kako će oni "disati".

Upitan zbog čega ipak ne odlazi u Abecedu demokracije, Pernar je ustvrdio da mu je noćas već 2700 ljudi potpisalo pristupnicu za Stranku Ivana Pernara, a grupa za članove je narasla već na 6300 ljudi.

"Cilj mi je pokrenuti novu priču. Znam da je novac u Abecedi demokracije od mog mandata i bio je namijenjen mom političkom radu, ali također sam svjestan da će mediji, koji su kontrolirani i rade protiv mene godinama, to pokazati kao čin prevare i gramzivosti, u potpunosti ignorirajući razloge zašto sam to uopće napravio", rekao je.

"Idemo na predsjedničke izbore i spremni smo na nove pobjede. Vjerujem da će birači Živog zida prepoznati tko je autentičan predstavnik njihove opcije", najavio je Pernar ocijenivši da aktualni i nominalni predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić to nikako nije.
SaraFina

#38 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Po mom mišljenju opskuran kandidat. Ne zbog obrazovanja, nego onako nepoznat i 'nenarodan' čovjek.

https://www.google.com/amp/s/m.vecernji ... ka-1321894

A reference ima dobre svakako.
SaraFina

#39 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

https://net.hr/danas/hrvatska/izbor-je- ... kitarovic/#

IZBOR JE BIO PRILIČNO TEŽAK: Izvukli smo 10 najgorih gafova Kolinde Grabar Kitarović

:lol:
SaraFina

#40 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

dale cooper wrote:Ovdje nema dobrih opcija, samo manje loše, od kojih je Milanović najmanje loša. Eh onda možete zamisliti koliko su ostali loši. :| :mrgreen:

Ne znam jesi znao za Škoru? Nije samo "Tamburica".

Miroslav Škoro rođen je u Osijeku 1962. godine. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u rodnom Osijeku. Diplomirao je na Višoj građevinskoj školi Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (inženjer građevinarstva). Dvije godine studirao na Community College of Allegheny County, SAD, te tečno govori engleski i piše na tom jeziku.

Miroslav Škoro je bio polaznik prvog naraštaja Diplomatske akademije MVP-a RH, te je od 1995. do 1997. godine obnašao dužnost generalnog konzula Republike Hrvatske u Pečuhu.

Vodio je više vlastitih trgovačkih društava, a od 2001. do 2006. godine bio je glavni direktor Croatia Records d.d.

Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku - smjer marketing, gdje je u prosincu 2017. godine postao i doktor ekonomskih znanosti, obranivši disertaciju na temu Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije.2019. godine postao je suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin.

Radio je kao radijski novinar. Napisao je knjigu Stoput bih isto ponovo: autobiografija(Večernji posebni proizvodi, Zagreb, 2010.)

Od 2015. godine ozbiljnije se bavi vinogradarstvom i vinarstvom[5], te je 2016. godine dobio i prvu vinarsku nagradu na Festivalu graševine u Kutjevu, za graševinu koju je kreirao Vlado Krauthaker.
Santic_Aleksa

#41 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Santic_Aleksa »

Nisam znao da toliko voli losos.
Kak dražesno. :evil: :run:
Novak20

#42 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Novak20 »

Kolinda će pobijediti 100 %. :D
Maraschino

#43 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Maraschino »

Sretna vam Kolinda.
insomnia78

#44 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by insomnia78 »

Samo Škoro
mayab

#45 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by mayab »

:lol: :lol: :lol: ovaj video je već star, od tada je predsjednica tek dala gas, i lupetala sto na sat, pa samo u zadnjih pola godine ima gomila njenih nonsensa hahaha
Po meni, od ovih sada "kandidata" , jedino Zoki može da joj se suprostavi
Inače povremeno me KGK toliko iznervira svojom gluposti, da ozbiljno razmisljam da iskoristim svoje pravo da glasujem na izborima za predsjednika Hr (dosad mi nije na pet nije padalo da stojim u redu pred konzulatom , da bih glasao za izbore u drugoj drzavi :izet: , ali ova KGK , brate iritira :lol: )
SaraFina

#46 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

mayab wrote:

:lol: :lol: :lol: ovaj video je već star, od tada je predsjednica tek dala gas, i lupetala sto na sat, pa samo u zadnjih pola godine ima gomila njenih nonsensa hahaha
Po meni, od ovih sada "kandidata" , jedino Zoki može da joj se suprostavi
Inače povremeno me KGK toliko iznervira svojom gluposti, da ozbiljno razmisljam da iskoristim svoje pravo da glasujem na izborima za predsjednika Hr (dosad mi nije na pet nije padalo da stojim u redu pred konzulatom , da bih glasao za izbore u drugoj drzavi :izet: , ali ova KGK , brate iritira :lol: )

Definitivno. I ja isto mislim :D
SaraFina

#47 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:Kolinda će pobijediti 100 %. :D

Zoki je za Kolindu državnik. Sa velikim D. Ali neupućeni u politička zbivanja K.G.K vide kao desničarku neku (iako žena ni sama ne zna šta je) a desničari su na cijeni trenutno( tako da me ne bi čudilo i da pobijedi)

Zoki ima 2 privatne tragedije u porodici i poluangažiran je oko kampanje. A ostali kandidati su .... :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#48 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Bobi »

SaraFina wrote:

Zoki je za Kolindu državnik. Sa velikim D. Ali neupućeni u politička zbivanja K.G.K vide kao desničarku neku (iako žena ni sama ne zna šta je) a desničari su na cijeni trenutno( tako da me ne bi čudilo i da pobijedi)

Zoki ima 2 privatne tragedije u porodici i poluangažiran je oko kampanje. A ostali kandidati su .... :D
Milanovic je linčina :mrgreen: , mamin i tatin sin, istog mentalnog sklopa kao Plenkovic samo sto je potonji izabrao trenutno jaču stranu .

Ja favorizujem Avu Karabatić :bih:
BHCluster

#49 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by BHCluster »

Image
SaraFina

#50 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Bobi wrote:
SaraFina wrote:

Milanovic je linčina :mrgreen: , mamin i tatin sin, istog mentalnog sklopa kao Plenkovic samo sto je potonji izabrao trenutno jaču stranu .

Ja favorizujem Avu Karabatić :bih:

:lol: :lol:

Pa je u pravu si. U vezi Plenkija i Zokija... odmjereni i uljudbeni... Sad ne kužim to mamini i tatini sinovi? Po čemu?

Što se tiče Ave, nemoj molim te da dozvoliš da žene upitnog morala utječu na tvoje prosudbe :D. Bilo da se radi o političkim, životnim, poslovnim ili forumskim :D

Više si ti od toga :thumbup: Mada vješto kriješ u nekoj čahuri svoje pravo JA.

A izbaciš u prvi plan "površnost" kao odbrambeni zid :D
Locked