Po ovoj prvoj slici bi se reklo da je došo. Ovaj plavi šatirani lijevochannel10 wrote:Jel dosao Seo ili je opet izradio?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zmaje ... /190903119
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Po ovoj prvoj slici bi se reklo da je došo. Ovaj plavi šatirani lijevochannel10 wrote:Jel dosao Seo ili je opet izradio?
nosara wrote:Povedi nas, zuta ubleho.
sta dalje reciMuhamed Bešić i Ermin Bičakćić su vodili opušteni razgovor praćen smijehom na engleskom jeziku
'Ta će levati, ne znaju se ni nasmijat na našemtodd_smith wrote:sta dalje reciMuhamed Bešić i Ermin Bičakćić su vodili opušteni razgovor praćen smijehom na engleskom jeziku
Utakmicu po utakmicu Idrize, prvo rijesiti Lihtenstajn.AmiĐa_Idriz wrote:Nisam optimista po pitanju Jerevana.
Romanista 101% wrote:Omiljeno pitanje nasih novinarcica: ''Kakva je atmosfera u ekipi''
upravo tako, protiv direktnih konkurenata dje bodevi vaze dvostruko, ali ce se vadimo protiv italije ko onomad protiv belgije. bih leze ti odlucujuci mecevi sem ako nije litvanija u pitanjedecko_sa_kovaca wrote:Mi smo svoje propustili protiv grcke i finske
Nismo nista propustili, nego smo samo smanjili sanse da se plasiramo. Boriti se pa sta Bog da.decko_sa_kovaca wrote:Mi smo svoje propustili protiv grcke i finske
Ne treba izostaviti da su Italija, Grcka i Finska igrale protiv Lihtenstajna a mi tek treba da igramo. Finska nam jeste zadala glavobolju sa pobjedom ali ne vidim Finsku ne bi u BiH mogli poderati sa 3:0 ili 4:1 jer imamo mi igrace za to samo ako budu kako treba. Nama je kljucno da ne izgubimo od Grcke i da klapimo Finsku makar sa 2:0 i naravno sve ostalo dobijemo a protiv Italije sta bude bude.avetinja wrote:Ništa ovdje nije gotovo. Nakon sljedeća dva meča možemo biti izjednačeni sa Finskom.
DonieBrasco wrote:Ne sjecam se kad je bila ovakva atmosfera pred utakmicu, kao da se i ne igra, ne sjecam se da je iko medija objavio da su se igraci okupili a ne da igramo danas.