Seks na radnom mjestu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cookie85

#26 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

dobar osjecaj wrote:
gilla wrote: Da ne duljim, današnje cure/žene itekako gledaju kakva ti je plata, jesi li na budzetu, fondu, zavodu i sl.
Nikada mi neće biti jasno, zašto se toliko ljudi hvata za jednu ovako praznu i nebitnu rečenicu. Svi ljudi su oduvijek gledali platežnu moć svih ljudi oko sebe. Jednako i muškarci i žene. I u prijateljskim i u ljubavnim i u poslovnim i svim drugim odnosima.
Nije mi jasno zašto se to što je toliko svojstveno svima naglašava i izdvaja kao neka osobina isključivo vezana za bilo koju grupu ljudi.
Ne kontam za šta se pokušavate reklamirati kad ukazujete da su neki drugi ljudi takvi kao da i sami niste.

Ja sam ranije fino govorio (na drugoj temi) da smo svi mi takvi, dali bi nesto da bi dobili nesto (cast izuzetcima, ako ih ima :D )

Ali zena se pali kad je muskarac uspjesan, jos ako dobro ili solidno izgleda, to je njoj TOP , naravno da bi i ti volio da imas zenu koja je uspjesna , ali ne uspjesnija od tebe zar ne ? Ti zelis da si uspjesniji od zene, dok je kod zena obrnuto, one zele uspjesnijeg muskarca i stabilnog!

Zene traze sigurnos, stabilnost, paznju...

Kad dodje momak u firmu u kojoj je neki klinac i ima platu 10.000€, extra obucen, dotjeran, fino se ponasa, duhovit itd. lakse ce on pojebati slobodnu i udatu zenu, nego neko ko je konobar i radi u birtiji(ne smatrajte uvredom, nego poredim primanja) slaba primanja, oblacenje onako, cesto pije, humor koji je smjesan samo dosta pjanom covjeku itd. , to nije uvreda nikome to je samo cinjenica kako stvari stoje u realnom svijetu.

:)
Last edited by Cookie85 on 31/07/2019 12:29, edited 1 time in total.
moonca

#27 Re: Seks na radnom mjestu

Post by moonca »

Kad dodje momak u firmu u kojoj je neki klinac i ima platu 10.000€, extra obucen, dotjeran, fino se ponasa, duhovit itd. lakse ce
E, u vecinim slucajeva, Taj je gay. :zoka:
Cookie85

#28 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Kad dodje momak u firmu u kojoj je neki klinac i ima platu 10.000€, extra obucen, dotjeran, fino se ponasa, duhovit itd. lakse ce
E, u vecinim slucajeva, Taj je gay. :zoka:
:shock:

Imas gay ljudi svakakvih, nisu svi sredjeni i fino dotjerani, duhoviti... Kod mene u firmi, svi moraju biti fino obuceni, dotjerani, sredjeni. A to je nekako normalno, da se sredis, da si uredan, cist, pogotovo kad ides na posao, zar ne ? ne mora znaciti da si gay.

Meni je iskreno najgore kad nekog vidim ili cujem da je otisao na razgovor za posao u sorcu, trenerci, tenama... jbte zar ne razmisljas kakav ces prvi utisak ostaviti i onda se zali kako nije primljen. :D
anchor85

#29 Re: Seks na radnom mjestu

Post by anchor85 »

pijo_zoljo wrote:
anchor85 wrote:
pijo_zoljo wrote: tebi smješno
:(

:D
:lol:
Ma smijem se od muke, kad se sjetim.
sad ću ja na godišnji

u septemru
:(
Auuuu, dugo do odmora.
mirsek

#30 Re: Seks na radnom mjestu

Post by mirsek »

Cookie85 wrote:
dobar osjecaj wrote:
gilla wrote: Da ne duljim, današnje cure/žene itekako gledaju kakva ti je plata, jesi li na budzetu, fondu, zavodu i sl.
Nikada mi neće biti jasno, zašto se toliko ljudi hvata za jednu ovako praznu i nebitnu rečenicu. Svi ljudi su oduvijek gledali platežnu moć svih ljudi oko sebe. Jednako i muškarci i žene. I u prijateljskim i u ljubavnim i u poslovnim i svim drugim odnosima.
Nije mi jasno zašto se to što je toliko svojstveno svima naglašava i izdvaja kao neka osobina isključivo vezana za bilo koju grupu ljudi.
Ne kontam za šta se pokušavate reklamirati kad ukazujete da su neki drugi ljudi takvi kao da i sami niste.

Ja sam ranije fino govorio (na drugoj temi) da smo svi mi takvi, dali bi nesto da bi dobili nesto (cast izuzetcima, ako ih ima :D )

Ali zena se pali kad je muskarac uspjesan, jos ako dobro ili solidno izgleda, to je njoj TOP , naravno da bi i ti volio da imas zenu koja je uspjesna , ali ne uspjesnija od tebe zar ne ? Ti zelis da si uspjesniji od zene, dok je kod zena obrnuto, one zele uspjesnijeg muskarca i stabilnog!

Kad dodje momak u firmu u kojoj je neki klinac i ima platu 10.000€, extra obucen, dotjeran, fino se ponasa, duhovit itd. lakse ce on pojebati slobodnu i udatu zenu, nego neko ko je konobar i radi u birtiji(ne smatrajte uvredom, nego poredim primanja) slaba primanja, oblacenje onako, cesto pije, humor koji je smjesan samo dosta pjanom covjeku itd. , to nije uvreda nikome to je samo cinjenica kako stvari stoje u realnom svijetu.

Previse komplikujes.
Lova, prica, izgled.
Moras imati minimum jedno od ovoga da imas bilo kakve sanse kod 90 % zena.
Ako imas sve 3, imas odlicne sanse kod 90% zena.
Ako imas 2, imas dobre sanse kod 50% zena.
To sa primanjima nije toliko bitno ako pruzas paznju i stabilnost. Moze zena i duplo da zaradjuje od muza.
Kad sam naveo lovu nisam mislio na milione nego na solidnu platu npr. preko 2000 KM.
Meni je samo cudna i zanimljiva stvar sto kod dosta poznanika koji se hvale kako su oni muskarci koji hrane porodicu i brinu o njoj, da kod vecine njih zena radi kod kuce i brine se o djeci, dolazi iz provincije, udala se mlada za njih i nema zavrsen fakultet.
Last edited by mirsek on 31/07/2019 12:58, edited 2 times in total.
moonca

#31 Re: Seks na radnom mjestu

Post by moonca »

Cookie85 wrote:

Imas gay ljudi svakakvih, nisu svi sredjeni i fino dotjerani, duhoviti... Kod mene u firmi, svi moraju biti fino obuceni, dotjerani, sredjeni. A to je nekako normalno, da se sredis, da si uredan, cist, pogotovo kad ides na posao, zar ne ? ne mora znaciti da si gay.

Meni je iskreno najgore kad nekog vidim ili cujem da je otisao na razgovor za posao u sorcu, trenerci, tenama... jbte zar ne razmisljas kakav ces prvi utisak ostaviti i onda se zali kako nije primljen. :D
Svakako da ima...ali, imaju poseban stayling...prepoznatljiv od 'ostalih' sredjenih. :oops:
..Naprave gresku- zavisi od vrtste posla-- recimo dodju :lol: osjete se na duvan, tezak parfem.... :-) za odredjene poslove.. nece ga uzeti u razmatranje--
Cookie85

#32 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

mirsek wrote:
Cookie85 wrote:

Previse komplikujes.
Lova, prica, izgled.
To sa primanjima nije toliko bitno ako pruzas paznju i stabilnost.
Moze zena i duplo da zaradjuje od muza
.
Moze da zaradjuje vise od muza, ali kad zaradjuje vise od muza, onda onda kad naleti na nekog ko je uspjesniji od nje, jos ako ima pricu, izgled... ona ce vjeroavtno prevariti muza :D
mirsek

#33 Re: Seks na radnom mjestu

Post by mirsek »

Cookie85 wrote:
mirsek wrote:
Cookie85 wrote:

Previse komplikujes.
Lova, prica, izgled.
To sa primanjima nije toliko bitno ako pruzas paznju i stabilnost.
Moze zena i duplo da zaradjuje od muza
.
Moze da zaradjuje vise od muza, ali kad zaradjuje vise od muza, onda onda kad naleti na nekog ko je uspjesniji od nje, jos ako ima pricu, izgled... ona ce vjeroavtno prevariti muza :D
Zavisno od zene..
moonca

#34 Re: Seks na radnom mjestu

Post by moonca »

Image

ah...
Hakiz

#35 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Hakiz »

Što se tiče seksa na radnom mjestu:

Naša verzija: "Ne seri oko kuće, prije ili poslije sigurno ćeš ugaziti"

Engleska verzija: "Don't shit where you eat"

Naravno, uvijek se može pojaviti neko zbog koga bi se udarilo na predsjedništvo, ali tada je besmisleno pričati jer razum više ne igra ulogu.
Cookie85

#36 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote:

Svakako da ima...ali, imaju poseban stayling...prepoznatljiv od 'ostalih' sredjenih. :oops:
..Naprave gresku- zavisi od vrtste posla-- recimo dodju :lol: osjete se na duvan, tezak parfem.... :-) za odredjene poslove.. nece ga uzeti u razmatranje--
Kako ja to ne mogu da prepoznam taj njihov styling, ja kad vidim da se izvija dok prica ili nasminkan tad znam da je peder.

Ja iskreno ne znam za kakvu vrstu posla mozes ici na razgovor u trenerci ili sorcu, tenama, da smrdi... Smatram da za bilo koji razgovor za posao, covjek treba da lijepo sredjen, uredan i cist.
Cookie85

#37 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

mirsek wrote: Zavisno od zene..
Naravno!

Pricamo o situaciji gdje je zena otvorena za moguci prevaru ;)
Hakiz

#38 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Hakiz »

Kada ideš na intervju za posao, kako se obučeš govori o tome šta nudiš.
mirsek

#39 Re: Seks na radnom mjestu

Post by mirsek »

Hakiz wrote:Kada ideš na intervju za posao, kako se obučeš govori o tome šta nudiš.
Hm.. zanimljiva teorija.
Ima uporista definitivno. :thumbup:
moonca

#40 Re: Seks na radnom mjestu

Post by moonca »

Cookie85 wrote: Kako ja to ne mogu da prepoznam taj njihov styling, ja kad vidim da se izvija dok prica ili nasminkan tad znam da je peder.

Ja iskreno ne znam za kakvu vrstu posla mozes ici na razgovor u trenerci ili sorcu, tenama, da smrdi... Smatram da za bilo koji razgovor za posao, covjek treba da lijepo sredjen, uredan i cist.
Ne znam gdje zivish, i koliko imas kontakta --ali, mali br ih se uvrce.... eh.. prepoznaju se u 80 % tacnosti..//

Ako je obrazovan-- ocekivati je da ce doci -pristojno obucen no, zbilja ima naroda, da ne zna . :zoka:
Cookie85

#41 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote: Kako ja to ne mogu da prepoznam taj njihov styling, ja kad vidim da se izvija dok prica ili nasminkan tad znam da je peder.

Ne znam gdje zivish, i koliko imas kontakta --ali, mali br ih se uvrce.... eh.. prepoznaju se u 80 % tacnosti..//

Ako je obrazovan-- ocekivati je da ce doci -pristojno obucen no, zbilja ima naroda, da ne zna . :zoka:
U Becu, nemam kontakta za gay populacijom, vjerovatno sto me ne zanimaju, lezbejke me zanimaju, ali su 90% njih ruzne,tako da ni sa njima nemam kontakta, :D prepoznam samo one sto se oblace kao zensko, jer ih ponekad vidjam na ulici, i kad se sminkaju, a vidio sam par puta da se lik uvrce i izvija ko kakva primadona.
Cookie85

#42 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

Hakiz wrote:Kada ideš na intervju za posao, kako se obučeš govori o tome šta nudiš.

:thumbup:

Dobro receno :thumbup:
moonca

#43 Re: Seks na radnom mjestu

Post by moonca »

Cookie85 wrote:

Treba biti oprezan i s tim... zavisi od posla ....
moonca

#44 Re: Seks na radnom mjestu

Post by moonca »

Cookie85 wrote: U Becu, nemam kontakta za gay populacijom, vjerovatno sto me ne zanimaju, lezbejke me zanimaju, ali su 90% njih ruzne,tako da ni sa njima nemam kontakta, :D prepoznam samo one sto se oblace kao zensko, jer ih ponekad vidjam na ulici, i kad se sminkaju, a vidio sam par puta da se lik uvrce i izvija ko kakva primadona.
ah.. Austrijanci i moda... :-D
..imash ti kontakt, ali ih ne prepoznajesh :lol:
.zasto te one zanimaju :-) odurne su - :razz:
Cookie85

#45 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote: U Becu, nemam kontakta za gay populacijom, vjerovatno sto me ne zanimaju, lezbejke me zanimaju, ali su 90% njih ruzne,tako da ni sa njima nemam kontakta, :D prepoznam samo one sto se oblace kao zensko, jer ih ponekad vidjam na ulici, i kad se sminkaju, a vidio sam par puta da se lik uvrce i izvija ko kakva primadona.
ah.. Austrijanci i moda... :-D
..imash ti kontakt, ali ih ne prepoznajesh :lol:
.zasto te one zanimaju :-) odurne su - :razz:

Pa vjerovatno ne prepoznajem i krecem se u drustvu gdje su ozenjeni, u vezi i slobodni koji ganjaju sex/vezu/brak...
Pa jesu ruzne, zato i nemam kontakt :D ali pomisao sama da se pridruzis lezbejkama tokom sexa... extra :D Nije isto kao kad organizujes threesome :)

Ma pusti mi se vise pedera :)

Vratimo se na sex na poslu.

Da li je iko imao sex na poslu ili samo masta o tome ?
Hakiz

#46 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Hakiz »

moonca wrote:
Cookie85 wrote:

Ako dođeš u trenerci to znači da ti je stav i prema poslu "Lako ćemo, samo opušteno"

AKo dođeš prljav ili smrdiš, to znači da ti nije stalo kako će klijenti ili poslodavac vidjeti tvoj rad jer ti nije stalo do utiska.

Obje stvari ukazuju na neodgovornost i aljkavost.

Ako žena dođe sa istaknutim dekolteom i slično to može značiti i da će imati nedostatke u radu koje će nadoknađivati onim šta ističe. Ali u nekim profesijama to može biti povoljno jer može značiti da će biti spremna na sve da obavi posao, na primjer privuče i zadrži kljenta.

Može se čovjek obući da pokaže neprihvatanje mainstreama ali da je svjestan pravila i da će ih zaobilaziti na način da ne ugrozi posao, da razmišlja "out od the box" i da je spreman pronaći alternativna rješenja i korstiti ih a opet obaviti posao kako treba.

Na primjer, košulja sa ruskom kragnom bez kravate umjesto standarne poslovne uniforme koja sadrži košulju sa kragnom i kravatu šalje takvu poruku.
mirsek

#47 Re: Seks na radnom mjestu

Post by mirsek »

moonca wrote:
Cookie85 wrote:

Ne znam bas... Ako ti na intervju obuces minic i izbacis dekolte, to je ono sto nudis kao adute, onda ce te tako i vrednovati, pored ostalog.
Cookie85

#48 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

Hakiz wrote:
Ako dođeš u trenerci to znači da ti je stav i prema poslu "Lako ćemo, samo opušteno"

AKo dođeš prljav ili smrdiš, to znači da ti nije stalo kako će klijenti ili poslodavac vidjeti tvoj rad jer ti nije stalo do utiska.

Obje stvari ukazuju na neodgovornost i aljkavost.

Ako žena dođe sa istaknutim dekolteom i slično to može značiti i da će imati nedostatke u radu koje će nadoknađivati onim šta ističe. Ali u nekim profesijama to može biti povoljno jer može značiti da će biti spremna na sve da obavi posao, na primjer privuče i zadrži kljenta.

Može se čovjek obući da pokaže neprihvatanje mainstreama ali da je svjestan pravila i da će ih zaobilaziti na način da ne ugrozi posao, da razmišlja "out od the box" i da je spreman pronaći alternativna rješenja i korstiti ih a opet obaviti posao kako treba.

Na primjer, košulja sa ruskom kragnom bez kravate umjesto standarne poslovne uniforme koja sadrži košulju sa kragnom i kravatu šalje takvu poruku.
Po meni

Dodje u trenerci - seljacina koja se ne zna obuci za odredjene prilike
Dodjes prljav i smrdis- ne drzis do sebe, kako ces se drzati svojih radnih zadataka
Zena dodje sa istaknutim dekolteom - sumnjivog morala i Nesposobna za rad, pa ce se snalaziti na poslu na drugi nacin
A kosulja, pantole, cipele ili tene koje malo bacaju na cipele je sasvim ok i normalno oblacenje. Zavisno od posla moze se obuci, pantole i polo majica sa kragnom, tene (da nisu bas sportske)
pijo_zoljo

#49 Re: Seks na radnom mjestu

Post by pijo_zoljo »

jarane

umjesto o skidanju vi na temi govorite o oblačenju
:lol: :lol: :lol:
Cookie85

#50 Re: Seks na radnom mjestu

Post by Cookie85 »

pijo_zoljo wrote:jarane

umjesto o skidanju vi na temi govorite o oblačenju