dobar osjecaj wrote:Nikada mi neće biti jasno, zašto se toliko ljudi hvata za jednu ovako praznu i nebitnu rečenicu. Svi ljudi su oduvijek gledali platežnu moć svih ljudi oko sebe. Jednako i muškarci i žene. I u prijateljskim i u ljubavnim i u poslovnim i svim drugim odnosima.gilla wrote: Da ne duljim, današnje cure/žene itekako gledaju kakva ti je plata, jesi li na budzetu, fondu, zavodu i sl.
Nije mi jasno zašto se to što je toliko svojstveno svima naglašava i izdvaja kao neka osobina isključivo vezana za bilo koju grupu ljudi.
Ne kontam za šta se pokušavate reklamirati kad ukazujete da su neki drugi ljudi takvi kao da i sami niste.
Ja sam ranije fino govorio (na drugoj temi) da smo svi mi takvi, dali bi nesto da bi dobili nesto (cast izuzetcima, ako ih ima
Ali zena se pali kad je muskarac uspjesan, jos ako dobro ili solidno izgleda, to je njoj TOP , naravno da bi i ti volio da imas zenu koja je uspjesna , ali ne uspjesnija od tebe zar ne ? Ti zelis da si uspjesniji od zene, dok je kod zena obrnuto, one zele uspjesnijeg muskarca i stabilnog!
Zene traze sigurnos, stabilnost, paznju...
Kad dodje momak u firmu u kojoj je neki klinac i ima platu 10.000€, extra obucen, dotjeran, fino se ponasa, duhovit itd. lakse ce on pojebati slobodnu i udatu zenu, nego neko ko je konobar i radi u birtiji(ne smatrajte uvredom, nego poredim primanja) slaba primanja, oblacenje onako, cesto pije, humor koji je smjesan samo dosta pjanom covjeku itd. , to nije uvreda nikome to je samo cinjenica kako stvari stoje u realnom svijetu.